- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbyone
aktív tag
Szia!
Nem annyira mint pl. a Meelectronics A161P. Ahogy Alg korábban belinkelte most akciós.
Ha mindenképpen Sony 1 utas (single BA) fülesre utazol, akkor érdemes a frissítést megvárni: http://www.sony.com.my/product/xba-10, vagy az ennél olcsóbbnak igérkező Sony XBA-C10-t.
-
Alan[HUN]
senior tag
Ha hangzásra mégy, akkor valamelyik SanDisk Sansa, Clip+ van olcsóér', és memkarival bővíthető. De ha mégis almába harapnál, akkor 5th gen iPod nano, ha lehet kapni még valahol. (Nincs semmi baj a 6th gennel, csak szerintem ergyán néz ki, szóval inkább az 5th genre mentem rá, és az sem volt olcsó...[35k] Pedig pont akkor jött ki a 6th gen.) Nagyobb kijelzővel Sansa Fuze+.
Laptopon mozizásra a sima iFüles is jó, szóval azon nem múlik... Egyébként megkereshetnéd Shrike7973-at, neki van tapasztalata az EPH-100-al. Anno privátan én is megkerestem:
A tok nagy, de cserébe nem kemény. Szerintem megfelelő. A kábel nagyon finom, selymes tapintású, és szerintem elég vastag is. Elég robusztusnak néz ki, magáról a fülhallgató részről nem is kell beszélni, az egész fém (ultrakönnyű aluminium). Én nem rövid távra vettem...
(5th gen nanoról, szívesen írok privátban ha érdekel)
U.i.: Most nézem 5th gen nano se, olcsóbb, meg ne kérdezd miért...
-
Alan[HUN]
senior tag
Innen legolcsóbb szállítással kijön 30k körül! Ezen az áron még Shure SE215 szokott szóba jönni, nem tudom van-e összehasonlítása valahol az EPH-100-al. Denonról annyit tudok, hogy D1100-at szokták fejhallgatós topikban mondani néha, mint mélyorientált darabot, ezenkívül nem sokat hallom a nevét... És igen, ennyiért már többet szoktak bírni egy-két évnél!
Még azt érdemes megnézned, hogy neked mik a fontos szempontok (izoláció, hangminőség, kényelem) és, hogy mit hallgatnál rajta, megfelel-e a karaktere.
-
Alan[HUN]
senior tag
A Yamaha elég jó, de nem annyiért, amennyiért itthon adják, Angliában pl. kicsivel 30k felett van. Javaslom keress rá a fórumban, egy időben engem is érdekelt, szóval van róla némi infó, mivel az egyik tagnak volt egy. (Btw., nem lehet meghallgatni, sajnos,de linkelte, honnan vette.) A Denonról nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest