Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Apple iPhone 11 - népalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
-NoVa- #88068 üzenetére
Nekem csak egy Panasonic RQ-E11 walkman fülhallgatója van meg, a walkmant ellopták, de ez nekem nagyon jól szólt. A walkmanon 3 gomb volt [link] , és azt írták rá, hogy extra bass system. Nekem úgy tetdzett amúgy, ha mindet bekapcsoltam. Hozzá kell tenni, hogy akkor szólt jól, ha ujjal nyomtam a fülembe. Akkor volt jó mély. De az kényelmetlen, és a fülem is fájt tőle. Szerintrm hasonló karakterisztikája lehet a másiknak, ami a SAMSUNG Wavehez kapott headset, ez amit azon a néven találtam, és úgy néz ki. Bár erről is vannak olyan képek amin 3 pólusú a csatlakozója, pedig 4. A Xiaomival, meg a Doogeevel nem szólt normálisan, de rájöttem, hogy ha benyomom a gombot akkor sztereó, és szerencsére megnyomorította a számítógép asztal fiókja, így ráforrasztottam testre a fekete vezetéket. A lényeg, hogy én a walkmanhoz kapott fülhallgató hangját szeretném hallani olyan fülhallgatóval, amit nem kell fogni, és nem fáj. És nem azért kérdezek ezekről, mert nem hallottam őket, hanem mert én másokat nem hallottam, és nincs összehasonlítási alapom. És ezért nem tudom, hogy mi olyan mint az. Mindenesetre én nem hiszem, hogy gyenge a mély, meg a magas a walkmanasban. Az utolsó merényleten elég hangos volt a cin metálkazettáról játszva. Máshogy nem próbáltam. Ez elvileg a rfev333p-ht
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó playstation 4
- 500GB 500 GB-os SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST SATA HDD és SSHD új és használt
- 10db 500GB 2,5" HDD
- 3TB 4TB SATA Toshiba, Seagate, Western Digital újszerű és használt, 3TB SAS Hitachi HGST újszerű
- Garanciális Hisense 43A6K Smart LED Televízió/ 108 cm / 4K Ultra HD /
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest