Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Sony MDR-NC31EM (Kizárólag 5 pólusú jack csatlakozót támogató eszközökkel használható.)
Ár: 25GBP = ~10eFt Mivel a Sony épp kifuttatja, akár olcsóbban is megkapható.Hát ez a füles az kell mondjam nagyon meglepett ezért is írnék róla.
Aki megvenné és nem Z2(mellé csomagolják) vagy nagyobb sorszámú Z kategóriás telefonja van, az most hagyja abba az olvasást, mert minden mással teljesen használhatatlan ez a füles.Azzal kezdeném, hogy mit látszik ez egy elég speciális füles(EX300 áthalkított változat), aminek legfőbb tulajdonsága, hogy egy Sony telefonnal párosítva, minden bumszli/nehéz aksi nélkül képes aktív zajszűrésre(ANC), ennek az áramellátáshoz kell az 5 pólus. Ezt gyorsan ki is vesézném. Az ANC jól működik úgy 10-20dB(nagyon zajfüggő) közti csökkentést tud elérni, így a piacon ez egy közepes teljesítmény, de messze van a legjobbaktól. Leginkább sűrűn repülőknek ajánlanám, mert sokkal de sokkal nyugodtabbá és komfortosabbá teszi a repülést.
Több profilt támogat (repülő, busz, iroda), őszintén szólva elég nehéz megmondani, hogy a profilok különböznek-e, mert nem igazán tapasztalom.Az automatikus minden esetben a szituációnak megfelelőt választotta, ami miatt úgy gondolom, hogy mégis csak jó valamire.
Külső:
A csomagolása förtelmes, a legrosszabb Sony csomagolás, amit láttam, vagy 5perc kihámozni a fülest. A füles formája elég rendhagyó a 90fokban elforgatott 13,5mm-es DD miatt és a kis szarvacskaként kiálló mikrofonok miatt. De ennek ellenére nagyon kényelmes füles, az én fülemhez kifejezetten jól idomul. L-es kábelkialakítása van, tehát aszimmetrikus nyak mögötti elvezetésre van kitalálva. Maga kábel sajnos elég memóriás/merev(igazából pont olyan mint az AX35-é), így gubancolódik is, de amúgy igen vastag a sok vezetékezés miatt, nem a legjobb de nem is a legrosszabb, robosztus benyomást kelt, összességében jó. A csatlakozó érdekessége, hogy még nem láttam Sony IEM-et egyenes és nem 90fokos jackkel, viszont az egyik legmasszívabb klasszikus törésgátlóval, ami nagyon jó. Még kiemelném, hogy nagyon kevés a kábelzaj.Hangkép:
Hát itt jön az, amikor a gyártó összehangolja az eszközeit. Mivel a füles csak Sony termékekkel működik együtt, így kapott egy külön füles profilt, ami automatikusan aktiválódik, ha bedugom. (Úgy általánosan minden automatikus.) A profilt kikapcsolva valami rettenetes a hangzása, nem értem mit csinálnak(nem EQ), de durva a különbség kapcsolgatva. Mivel profil nélkül nem fogja senki használni, így ezt ki is hagynám. Tehát egy mélykiemelt nagyon fun hangzású füles, abszolút olyan mint a EPH-100, egyszerűen élvezetes vele a zene, legalábbis számomra. ANC ki/be kapcsolásával igazából szabályozható a mély, több teszt mérése alapján bekapcsolt ANC-bel 7dB-t csökken a mély, ami számomra inkább pozitívum és így is bőven jó.
A közép eleje is megvan emelve egy kicsit, így melegebb hangzású, ettől is fun a hangkép. Ahogy a magasak is hangsúlyosabbak és enyhébb V-s hangzást ad az egésznek.
Tere kicsit nyíltabb mint a Sonyknak általánosan, de ez valószínű a szintén a mikrofon miatti kissé nyitott kialakítás miatt van (Sound leak nincs így se.), de mindenképp szellősebbnek érzem mint általában a többi fülesem.Hang minőség:
Főleg ez a rész az ami meglepett, mert a 13,5mm-es driver ebben a kategóriában azért ritka, így kifejezetten ár értéket mutat. Főleg, hogy az alapjául szolgáló EX300 nyitóára 90$ ennek ANC-vel 50$.
A mélyek megfelelően ütősek, de nem olyan erősek mint egy basshead fülesnél, nekem kifejezetten kellemes. A basszus legtöbbször tiszta nem mindent túlzengő, és egy dinamikushoz képest megfelelően gyors. Közép tiszta, mint írtam kicsit emelt és meleg. A magasak azok amit főleg szeretek benne, lehet az ANC miatt is de nagyon tiszták, így jó a szeparáció is, és DD létére a részletek is megfelelőek. A magas a legkiemelkedőbb része a fülesnek számomra minőség szempontjából.Azok számára akik a támogatott eszközökkel rendelkeznek nagyon jó választás sok szempontból, én nem vártam tőle ennyire elfogadható hangot igazából.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- Óvodások homokozója
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest