- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vodkaboy22
addikt
Nem mondod?
Akkor majd hozd el egy fejes talira szívesen meghallgatnám!
Nekem meg kezd az a véleményem lenni az Aurora Lynx-ről, hogy annyira hibátlan már a hangja hogy csöves erősítő nélkül nem is igazán lehet sokáig hallgatni még a beyer se visz bele elég élvezetet. Egyszerűen túl neutrális sehol színezés semmi torzítás semmi hiba vagy élénkség, olyan sima mint a tükrösre polírozott fém lemez. Most hogy a Sony PHA-1 van utána kötve mint erősítő (van line-in-je és ilyenkor csak egy fejes erősítő) kb 1-1.5 óráig bírom hallgatni. Még a Superlux HD330-at is elővettem...
Tényleg ilyen egy vérbeli stúdió ADC/DAC felszerelés? Pedig csövessel olyan baromira jól szólt! Vagy csak a sony-val nem illik már sehogy se. -
Ribi
nagyúr
Nincs nincs, csak kicsit érdekes
Na sikerült beüzemelni a jószágot.(musi)
Bár az ASIO kicsit megviccelt.
Amikor próbáltam editelni mindig kiríta hogy "ASIO control panel creation failed : Hardware not present".
És utána rendesen szét is fagyott.
Majd olvastam valahol, hogy nem kell vele foglalkozni. Csak kiválasztani, oké, foobar bezár, megnyit és működik. progija ki is írja, hogy épp milyen frekis. Majd tesztelgetem még 1 kanyart.
Van valami demo DXD 352kHz cuccot, de azt nem szereti látszólag a DAC.
Bár az is kérdés, hogy DSD-t, vagy "normál" spdifet ad ki a musi ilyenkor. -
Bodz
nagyúr
Én mondtam.
DSD nagyon olcsón.
-
bkercso
nagyúr
Szerintem a semminél többet, egy jó tápnál kevesebbet. Kicsi hozzá egyszerűen, meg a rossz hatásfokot sem vállalhatják fel. Azért a honlapon a fordítás katasztrofális - ahogyan lenni szokott, h a vásárlóknak műszaki tartalomról próbálnak meg írni.
Nézem, hogy angolul is ilyen hü..eségeket írnak...Meg hát arra is jó lehet, hogy szabvány szerint az USB-tápra csak max. 10uF kondi tehető, vagyis az összes csatlakoztatott eszközre együttesen. Az meg passzív zavarszűrésre hurka. Ez valószínűleg (?) elbírja a többet is.
-
Ribi
nagyúr
Hát mert az újabbat kell választani
Én berendeltem 1-et, meglássuk mit tud. -
Bodz
nagyúr
650-et akartam írni, nem 398-at, csak pont azt nézegettem.
(#29894) krichd1: Az lehet.
Pl. a 01 Mininél most új dolgokat fedeztem fel. Van 32 bit, biztosan ezzel ment el az idő.
-
dani3l
őstag
Beleferhet igazabol, ha ez jo. A masikhoz milyen erösitöt lenne erdemes nezni? Es ugy összessegeben, melyik lenne jobb valasztas, az egybe, vagy a külön-külön megoldas?
bkercso: Jah, lehet nem ez volt a legjobb felvezetöszöveg.. Igazabol ezt leszamitva nincs baja, meg egy hajszalkarc sem. Azt sem tudom, hogy ez mitöl van, meg hogy "normalis"-e, vagy hogy masnal is elöfordul-e. Nem tudom, hogy okozhatja-e ezt a fagyast esetleg a gep is, mivel mar az is elegge csere-erett, mert optikaval meg nem jelentkezett a problema.
-
AGE-T
őstag
-
.DLL
veterán
Nyilván csak időlegesen. Persze ha van pénze az illetőnek akkor usgyi egy kisdac+presenter párost venni, ez a V karakterű Beyereknek még jót is tesz. Ha csak később gyűlik össze a pénz addig megteszi a DG. Amúgy konkrétan mi volt vele a baj? Rossz felbontás? Túl sok mély? Zűrzavar?
-
SsPL711
őstag
Másból nem tudok, kiindulni, nekem csak a D1 van.
Meg két asztali sztereó erősítő, azok elé jó a D1, mert jó jelet ad az asztaliknak, de érezni, hogy kevés a tápja az asztalikkal szemben.
bkercso által linkelt konstellációban szemre is látszik, hogy sokkal izmosabb a táp, mint a musiland-ben vagy a D1-ben.
Azzal a táppal jól szólhat valóban. -
LógaGéza
veterán
Végigturtam mindent, ergo vagy vak vagyok, vagy nem találom. Foobar2000 + WASAPI pluginról lenne szó. Most átraktam DS-re (már azt is hallottam, hogy DS WASAPIt használ shared mode esetében, de erősen kétlem...), úgy minden rendben szól, de azért csak jó lenne kiiktatni a Win8.1 beépített cuccát.
Még utánna olvasok az ASIOnak, mert ez az a dolog, amiről foggalmam sincs, csak annyit tudok, hogy a Xonar drivere a szemem elé tolja mindig amikor ránézek. -
matyi94
senior tag
-
honfoglalo
No, most akkor asztali kell, tényleg az alaplap kiváltására, vagy valami ultrahordozható?
Ha asztali, akkor még mindig nem értem, mi a gond a musiland-del, illetve esetleg az esi nanóval?
Miért lövöldözünk golyószoróval vaktában? Az adatlaphifizés nem szokott jóra vezetni. Úgy csak papírtigrisek születnek. -
vodkaboy22
addikt
Ez jó: Vodkaboy egyöntetű mytek96...Najó árnyaljuk én ahhoz a gr07-hez talán még egy asus xonar u7-et is megpróbálnék nem is oly rég hallottam egyet elég korrekt dt1350-el hallottam és se alapzaj se hallgathatóság alatti faktor!. No meg nem is vészesen drága. A sok csicsa funkciót meg ki kell kapcsoln azt had szóljon csak simán
-
vodkaboy22
addikt
Az a baj én már hamar le leszek morogva, hogy persze mert te Beyer DT990-el Sony PHA-1-el csövesekkel jelenleg mytek96-al hallgatsz zenét ... Neked minden szar ami nem 100k... De hát mit mondjak aki hall olyan jó rendszert mint én annak persze hogy meg van a véleménye a szutyok kis Fiiok-ról
Vegyen a nép MYTEK96-ot azt utána mondja hogy a fiio milyen jó
-
honfoglalo
senior tag
Hát igen, de ez az 1.0, ami nem rúg labdába a srác szerint, főleg nem ennyiért. (Yes, there's a noticeable difference and reasons why Audioquest did the update. The v1.0 is no match to the rest, IMO. I would not buy the v1.0. Spend the extra $50 and get the v1.2, or the UD110 and USB kit.)
És 30k lenne, míg az általa is ajánlott UD110 50USD, a Fiio E6 meg 25, úgyhogy a kettő egyben megáll 17k körül. Ha rábolintanak/totok okosok, akkor lehet, hogy ez lesz.
-
honfoglalo
senior tag
Igen, ezért is tántorodtam el, most PM-ezek egy head-fi-ssel, akinek hasonlója van (UAE23).
Most a Stoner Acoustic's UD 110v2-t találtam meg, arról próbálok informálódni, az tényleg nagyon budget 50USD-ért mondjuk hozzá még kell egy amp, talán egy E6 megteszi. Ennek a srácnak most Dragonfly-a van, ami nagyon baró, csak 150USD. :S, de az nagyon jó lehet. -
honfoglalo
senior tag
Igen, olvastam.
Sok az a 22, a Dragonfly-t ismered esetleg?
A helyemben a Mini-t vennéd?(#27956) bkercso: több, mint két évig volt Sansa Fuze-om, és Clip-em, az iPhone4 nem rosszabb egyiknél sem, sőt jobb, illetve a legtöbb Androidosnál is jobb, de hogy ne keltsek flame-t, nem rosszabb.
Egy DX50-nél, AK100-nál nyilván rosszabb, meg nyilván az se mindegy, hogy milyen fülhallgatóval, van olyan amivel nem jó párosítani. A hagyományos empéhárom lejátszók nem jobbak érdemben. De tapasztaltam, hogy valamiért ez a közhiedelem, hogy rosszul szól az iPhone4, ami viszonyítás kérdése, de akkor a Fuze is meg a Clip is vacak
-
bkercso
nagyúr
Ezzel tényleg nehéz versenyezni!
foosballfun: A külső tápos HUB-bal meg kellene próbálni egy olyan hekkelést, hogy az USB tápját (Vcc) a kábelen leszigszalagozod. Ne a legdrágább, audiofil, 20000 Ft-os kábeleddel csináld először!
Ha viszont a DAC-ban az analóg és digit földeket össze-vissza huzalozták, akkor tényleg kuka!... -
Julot
aktív tag
Szia!
Ok, értem az iróniát,
ebből is látszik, hogy nem csak laikus, naív is vagyok. Fogalmazzunk akkor úgy, hogy melyik a legköltséghatékonyabb megoldás az ajánlható darabok közül amin van optikai bemenet és hangerőszabályzás? A következő lépés úgy is a HD201 lecserélése lesz, mondjuk nem tudom mire érdemes... Azt tudni kell, hogy két kisgyermekes családapa vagyok, a gyerekek reggel 6.-tól este 10.-ig rohangálnak a lakásban fel-le, tehát ajándék minden óra - mit óra, perc! - amikor nyugi van és lehet egy kicsit zenélni...
Köszönöm!
Üdv.:
Julot -
-
vodkaboy22
addikt
APC-ből true sinusz kimenetű nagyon drága van csak ezért legtöbbjük csapott négyszögjellel dolgozik ami 50Hz-től 500kHz olyan zajt tol ami szinte gyönyörködtet és ember legyen a talpán aki kitudja rendesen szűrni...
Így APC-ből amig trueSinusz-ost nem veszel addig felejtős. (Azok kórházba és katonai célokra készülnek és olyn 400-500k-től kezdődnek.)Az ilyen hasonló megszűrik-regulálják feszt elosztók pont arra jók és pont azt csinálják amit bkercso mondott. 3 lépésben csinálnak védelmet hogy hirtelen zavarok (villám- tv - hűtő bekapcs) ne legyen gond, de ennyi sajnos ezenkívül hogy eltudják adni rengeteg marketing bullshitet rájuk írnak ami a no komment kategória de rájuk írják...
Persze van jó audiocélra készült szűrt elosztó de az se nagy was-it-das, csak bekapcsolt állapotban elfolyik rajtuk 10-20W mivel van bennük 1-2-4uF fólia kondi.
Ami már elérhető áron van és lényegi előrelépés és mindenkinek ajánlom (nekem is van) az egy biztonsági transzformátor 1-2kW-os nagy 230/230-as torroid és ezután illetve ez elé szűrés téve, illetve a biztonsági trafó után saját földelés bekötése. (Egy jóó nagy vasrud elásva 1méter mélyen 2.5-3.5mm-es tömör réz vezetékkel azt ez a rézvezeték felhasználva a harmadik érnek földelésképp. Persze kötni kell a trafóból kijövet az egyik érhez. Ilyen saját földelés nélkül is megvalósítható de ez ajánlott.) Magyarul egy mini galvanikus hálózat leválasztás. (Kórházakban ilyen több is van)
-
bkercso
nagyúr
-
-
Hyacinto
tag
=>.DLL és Bodz: így már kezd tisztulni kép bennem
, köszönöm a segítséget!
Az összeg? Fogós, ravasz kérdés. 20K és 30K között, de közelebb a húszhoz (a skót vér felbuzdul), de tizen párezres ajánlaton sem fogok megsértődni
. Mint azt már írtam vagyon fentébb, egy 32 Ohm-s fülest kéne meghajtani. Olyan megoldást keresek ami egybe' DAC és AMP, valamint ha egy mód van rá akkor USB-s legyen az input és táp forrás is. Vagy ami a legjobb
. Nem értek én a lovakhoz
. Az USB-s táp csak amiatt lenne fontos, mert (prózai indok) kifogytam a dugvilla helyből... Illetve nem kifogytam, csak egyszerűen nem tudom a hülye trafós dugvillákat úgy összeforgatni, hogy több elférjen az elosztóban
Nekem már az is elég, ha az átlagos vélemény szerint szépen szól és jó az ár/érték aránya, nincs vele sok gond. Az a nagy baj, hogy tényleg véleményekre,tesztekre és mások személyes benyomásaira vagyok kénytelen hagyatkozni, mivel itt ezen a vidéken saját tapasztalásra nem sok esély van
. Ahogy írták már mások is, ha nem tetszik amit vettem, legfeljebb eladom de legalább már lesz referencia, hogy mitől legyen jobb/másabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest