- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #13588 üzenetére
Ha jól értem, akkor jogosan lehet elkezdeni reménykedni abban, h előbb utóbb az olcsó kis androidos telók/tabletek is fogják tudni futtatni a driverless USB-s dacokat ?
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #13490 üzenetére
Áldanám már az Androidot, ha mehetne a muzsika tabletemről DAC-ba, mennyivel egyszerűbb lenne az élet...
Kikötném a HDMI-t a monitorra, a nagy gép meg pihenhetne majdnem mindig... -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #13484 üzenetére
A camera kit szerintem működik iPhone-on is, iStreamer kaphat fix 5V-ot egy külső USB energy pack-ból, bár kérdéses, hogy mennyi ideig bírná szuflával.
Tulajdonképpen az alapproblémát nem értem. Minek a DAC, stb... -
akela91
addikt
válasz
bigmasterg #13484 üzenetére
Akkor tisztáznátok nekem, hogy hogyan is működne a dolog?
Tehát ha jól gondolom, sima jackel kihozva amikor "dac-hoz ér" a jel, már nem a nyers jel van meg, hanem a telefon által megváltoztatott? -
PuMbA
titán
válasz
bigmasterg #13421 üzenetére
Én tényleg meglepődtem. Az OK, hogy a Logitech meg Genius marhaságokat ír, de ez úgy állítja be a TEAC-ot mintha totál idióták dolgoznának ott. Szerintem nagyon égő, én nem vennék tőlük semmit. Egy rendes cég pl. a Benchmark oldalán nem találsz ekkora marhaságokat és mégis megy a szekér
-
akela91
addikt
válasz
bigmasterg #13381 üzenetére
Köszi, de nem költök másfélszer annyit egy "tartozékra" mint amennyit a fő eszközre. :S
SRH 440hez kicsit luxus egy 35K-s erősítő. -
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #13346 üzenetére
Csatlakozom bajnokpityuhoz. Maradjunk a realitások talaján. Írtam is, hogy az AMB a Yulong-gal és a DacMagic-cal volt egy szinten, illetve ez a hármas egy kategóriát képvisel (árban is). Ráadásul DAC/Amp kombók, míg a CEC-ed nem. Tehát meglepne, ha megugranák azt a szintet.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #13346 üzenetére
Ha minden igaz, az Shiit-tel össze tudjuk hasonlítani nem soká. Balunak szurkoljunk,h hama összejöjjenek a vizsgák!
Nah,az azért túl nagy falat lesz, tuning ide-oda. CEC és társai detto. Azt gondolom,h esélye nincs, azt azért mégiscsak mérnökök kísérletezték ki, fejlesztgették, csiszolgatták. De poennak jó lesz. Azért maradjunk a realitás talaján,tudom hol a helye.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #13248 üzenetére
Én is gondolkodtam egy B22-n, sima sztereo elrendezésen, de ahogy olvastam akkor már egy hangfal erősítővel jobban járok, és azt könnyebb is eladni.
-
inner
csendes tag
válasz
bigmasterg #13248 üzenetére
Igen, en epitenem, de ahhoz az anyagi forrast is elo kellene teremteni, ezert vallnek meg a fent emlitett kombotol.
-
t-bali3
senior tag
válasz
bigmasterg #13183 üzenetére
Ezek szerint mákom volt
A rokontól emeltem el a HD600-at is, így megérte nála kérdezősködni...Most vettem egy drágább Hama optikai (5 csillagos) kábelt, mert a notimba szerencsére van optikai építve a jack-be.
Egyelőre szokom. De nemsokára rákötöm a hifimet is.
-
sipi83
aktív tag
válasz
bigmasterg #13163 üzenetére
Jó vasak!
Apogee-n van firewire, meggondolandó!
Nekem van a PC-n és T61-en is.Szerk: csak opcionális
-
Deadzone41
őstag
válasz
bigmasterg #13089 üzenetére
mit értesz kihajtás alatt? mert harminc x ezres hordozhatóm 10-11 órás potiállásnál már fülsértő a k701-el, szóval még tartalék is van benn, és csak usb-ről tápolódik.
mondanám hogy gyere hallgasd meg, de úgy tudom jó messze laksz Pest-től, és már a k601-em sincs meg. :\
de abban igazad van, én elég érzéketlen vagyok a forrás minőségére. -
Dave™
nagyúr
válasz
bigmasterg #13081 üzenetére
AKG vonalon talán el tudnám képzelni, hogy így van az említett példák esetében, de a K601 és a 701 között amúgy sincs hatalmas különbség, inkább eltérőek, és árban is közel vannak egymáshoz. Inkább olyan példákkal érdemes megnézni, ahol valóban 2,5x szorzó van árban (és hangban is jelentős különbség). Pl. HD650 vs. 558/598, A900X vs. W1000X, SRH 440 vs 940 satöbbi, ha már családon belül, de családon kívül még érdekesebb a dolog szerintem. Egy Audinst véleményem szerint nem lesz annyival rosszabb a 40%-os árával a 100 ezres rendszerhez képest, mint amennyivel rosszabb a fejes ugyanilyen aránnyal. Persze nem lehet kihozni a 100-as fejesből a teljes potenciált, de nem is ez a cél, hanem a jobb kombináció realizálása ugyanakkora összegből (jelen esetben). Azt nem hiszem, hogy nem tudja elfogadható szinten meghajtani a számos 40k körüli integrált DAC+erősítő kombó a nagyobb fejeseket is. Továbbra is úgy gondolom, hogy a legfontosabb elem a fejhallgató, ezt persze meg kell tudni hajtani egy bizonyos szinten, de a legnagyobb változást akkor is maga a fejhallgató jelenti, nála van a membrán.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #13089 üzenetére
Bolti alkatreszek eseten igazad van, de en kb 50rugonyi cuccrol hajtom a k701et. Boldogan.Tudom, kene felbontas a forrasnak, de ezen kivul jo. Elethubb a tuningolt kiskinai, mint par modern 50-60 rugos dac.
-
Deadzone41
őstag
válasz
"Valószínűleg jobb lesz egy K601 egy 100 ezres rendszerről, mint egy K701 vagy Q701 egy 40 ezresről."
cáfolnám
egyébként rájöttem miért pattog a canamp klónom... a közelébe volt a mobil -.-
azért jöttem csak most rá, mert nem az a jellegzetes mobilos pattogás hang volt, hanem tök másmilyen. -
contaxg
veterán
válasz
Valószínűleg jobb lesz egy K601 egy 100 ezres rendszerről, mint egy K701 vagy Q701 egy 40 ezresről. Öröm ezt olvasni!!
Látom, erre járt az erkölcsrendészet!
-
Dave™
nagyúr
válasz
Én annyiért vettem, és más előtt is nyitva áll a lehetőség, rendszerint meg lehet csípni ennyiért. A K601-et is vehetjük 30 ezresnek, sokat nem változtat, hogy 40 vagy 30 a példa kedvéért.
-
Slownz
senior tag
válasz
Pontosan olyan kéne! Csak speciel a CEC kissé kilóg a 120-140 ezres összkeretből
-
Dave™
nagyúr
válasz
bigmasterg #13079 üzenetére
Tehát szerinted a K601 egy 100 ezres rendszerrel veri pl. a W1000X-et? Vagy félreértettelek? Mert egy aránypárra gondoltam, egyszer a DAC/erősítő a 40 és 100 a fejes, másszor pedig fordítva.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #12986 üzenetére
..de lehet, hogy érdemes lenne rögtön az E17-el kezdeni.
Pár napja cöcög nálam egy és elég jó darab. Van aki K701-hez használja!! -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #12846 üzenetére
Szerintem is, bár nem csúnyák így sem. Ha lehetne tartani a dolláros árat még el is gondolkodnék. Igy nem igazán.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #12832 üzenetére
Én is ezt mondtam, azért egy HD598 is szépen skálázódik.
-
Dave™
nagyúr
válasz
bigmasterg #12780 üzenetére
Semmi sem biztos, csak most ez tűnik racionálisabbnak és ez volt a könnyebben kivitelezhető. Van olyan 60 körül, ami sokkal jobban tud valami köztes utat?
-
dudika10
veterán
válasz
bigmasterg #12735 üzenetére
És mégis hogy passzírozzak bele karnyi vastag kábelt egy 3,5mm-es csatlakozóba?
-
donpe
aktív tag
válasz
bigmasterg #12659 üzenetére
Én nyúzom az E10-et már kb. 1 hónapja szinte napi 6-8 órában, melóban fel-le tekergetem a hangerőt. Most is 4 fejes van nálam, amiket próbálgatok, ki-be dugdosgatok és eddig tökéletesen szuperál.
Szal. nekem bejött, bár ha jól tudom enyém már egy rev2-es kiadás, mert aranyozott a coax kimenet a farán. -
donpe
aktív tag
válasz
bigmasterg #12656 üzenetére
Elfér mellette az asztalon is. Tényleg olyan pici.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
bigmasterg #12656 üzenetére
Csak arra értettem, hogy nem mindig jobb az újabb. Sőt.
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #12653 üzenetére
Még csak most érkezett meg?
Nem olyan meglepő ez. -
Shufny
őstag
válasz
bigmasterg #12620 üzenetére
Részemről a 10 ezer is rendben van, ha legalább orosz rubelről beszélünk.
-
Seep
senior tag
válasz
bigmasterg #12620 üzenetére
Bigmasterg ,neked az nem kell nalad van jobb otthon :-) de annyiert en elvinnem
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #12590 üzenetére
Vávávávárj. Az, amit püben írtál az erre az egész pakkra vonatkozott ár?
szerk: Te egy eléggé szerencsés flótás vagy.
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #12585 üzenetére
Mint nekem az MC5.
Ezek szerint meg is vetted?
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #12582 üzenetére
Hátőőő...én 10E-ért vettem két db sok aljzatos szűrős elosztót. Annak volt hatása: az erősítők kevésbé búgnak és a monitorom is kevésbé sípol.
De ez...
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #12582 üzenetére
Amúgy az mi, hogy az én azért annyira szerintem nem rossz rendszerem annyiba kerül, mint a Te zavarszűrő kuruzslócuccaid?
Igen, kicsit irigy vagyok -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #12580 üzenetére
Ötezer-kettőszáz
Ötezerkettőért ezt is átvállalom, ha mindig megbotlasz benne
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #12549 üzenetére
Én írnék egy emailt a cégnek, hátha meg tudják oldani, hivatkozhatsz arra h mással is előfordult, és lehet h szériahiba, de pl a shureról halottam olyat h valakinek tönkrement egy drága IEMje, (az egyik oldal elhalkult) és ingyen kicserélték neki újra, hátha te is szerencsével jársz.
Garancia gondolom már lejárt, esetleg akiktől lett véve ott még érdeklődhetsz.
Szerk: mutass egy pár képet a CEC belsejéről, hátha vki tud vmi jó tanácsot neked
-
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg #12462 üzenetére
Csak T1-et, elvileg erősítőm van hozzá.
guppy: Bármit, csak a német nyelvet ne.
contaxg: Mindegy.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #12462 üzenetére
Oks, tiéd a kábel, enyém a fejes
Bodz - ha megy a német, akkor az nagy segítség lesz a keresésben
-
Dave™
nagyúr
válasz
bigmasterg #12448 üzenetére
Úgy rémlik járt mindkettőben, mert 3 fejes volt előtte és cserélgettem őket, de egyik formációban sem tetszett.
Most nézem, ugyanaz a cég fent van ebayen is, csak nincs listázva ez az erősítő. Lehet rájuk írok majd, ebayen mégiscsak szívesebben vesz ilyet az ember.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #12448 üzenetére
Ott a pont!
Az a másik bajom a CEC-cel, hogy az egy komolyabb befektetés az ára miatt és szerintem én ki sem tudnám használni a tudásának nagy részét.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #12429 üzenetére
Ez alapján számolgattam (Shufny segített) mielőtt megrendeltem vna az O2-t, ezen mérések alapján elégnek kell lennie hacsak nem akarok megsüketülni. A hangjával még ismerkedem, részletességét tekintve eddig hibátlan, olyan részeket halottam meg pl amit a BCL klónnal nem, mielőtt végleges véleményt hoznék kap még pár napot.
Ha meghoztam döntésemet, és az O2-t is rendesen bedobozoltam, elküldöm h te is véleményezhesd.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #12341 üzenetére
Nem azért írtam, csak úgy megjegyeztem
Nekem sincs, mert nincs rá pénzem, mármint az LCD2-re
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #12337 üzenetére
Igen, [link] táblázat lent.
Más a jack és balanced kimenet.THD is más :
Headphone LOW/HI: 0.06% (Input 1Vrms / Output 0dBu)
(Headphone Balanced: 0.009% (Input 1Vrms / Output +3dBu)meg az imp is:
Balanced x 1 (approx. 0Ω)(Hot=2, Cold=3)
(6.3mm x 2 (HI: approx.120 Ω, LOW: approx.10 Ω)(Két jack kimenete van, azért van 120 és 10 ohm is.)
(#12339) guppy:
Nem, a szimmetrikus hajtáshoz nem a jack-et használja, hanem 2x 3pin-es xlr-t.(#12338) baluka26 :
Mostanában nagyon nincs upgraditiszem.
Fejesekből is inkább adnék el, csak még lusta voltam hirdetni.
(K500, k250, hd25) -
guppy
őstag
válasz
Gondolom pont 2x akkora a kimenő imp, mivel olyan "mintha" 2 fejeserősítőt használnál egyszerre.
baluka26 - kérdés h mi értelme van a szimmetrikusnak, a mostani rendszered is meg tud hajtani egy LCD3-at
(amúgy nagyon ügyesen csinálják amit csinálnak mint cég)
-
baluka26
veterán
válasz
Ha már szimmetrikus, elvileg hamarosan jönnek a Schiit szimmetrikus cuccok, erősítő is lesz, a DAC-ról ennyit lehet tudni:
'Midrange balanced DAC: solid state, will have balanced and SE outputs, BNC, RCA, TOSLINK, and optional USB inputs. Again, this is a real hardware balanced deal, upgradable a la Bifrost (but with two DAC/analog boards that are different than Bifrost.) There's some real neat trickery in our (REDACTED) section. Sorry to tease, but you'll see what we're talking about soon enough.'
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #12335 üzenetére
Meg a K500-addal.
De talán a HD800-at is meghallgattam róla a különbség miatt.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #12332 üzenetére
miután rágúgliztam rájöttem én is h elírtam
Amúgy milyen fejesekkel próbáltad?, mert el tudom képzeni h magas imp fejesekhez találták ki.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #12324 üzenetére
(#12323) baluka26: Az egész K601-et kimostad?
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #12318 üzenetére
Részemről egy inkább kérdés volt.
De akár. -
sipi83
aktív tag
válasz
bigmasterg #12310 üzenetére
Tudom, rájöttem utána
Igen, igen, de most fontosabb, hogy a notimról legyen valami értékelhető, mert az alaplapi az valami f@s!
Meg ha váltanék, akkor is csak zárt jöhetne szóba egyelőre. -
donpe
aktív tag
válasz
bigmasterg #12116 üzenetére
Hm. A fioo kereskedéssel beszéltem közben. Április elején várható az első e17 szállítmány érkezése Magyarországra.
De lehet, hogy előszedem a forrasztópákát és nekiesek valami kapcsolásnak.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
bigmasterg #12116 üzenetére
persze, csak egyszerűen ki nem állhatom, ha nem lehet gyorsan le- vagy föltekerni a hangerőt
ha már digitális (aminek nyilvánvaló előnye, h nincs együttfutási hiba), legalább legyen egérgörgő szerű, végtelen tekerőgomb, ne gombnyomogatós játék
-
Degeczi
nagyúr
válasz
bigmasterg #12106 üzenetére
3.5-es
-
Lewzke
őstag
válasz
bigmasterg #12047 üzenetére
Kedvenc lejátszóm.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #11998 üzenetére
Nem-nem (avx-es kép). Nem tartottam meg, pár hónap használat után eladtam, de ha maradt volna, akkor valószínű megcsináltam volna, ezt a kis tuningolást.
-
gabross
tag
válasz
bigmasterg #11954 üzenetére
-
bkercso
nagyúr
válasz
bigmasterg #11916 üzenetére
use girder (and any remote controller)
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #11916 üzenetére
Go to market.
-
Ear001
addikt
válasz
bigmasterg #11781 üzenetére
Sőt, ha más tónusú forrásra, erősítőre, más karakterű kábellel hajtják...
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #11781 üzenetére
Bizony!!
-
Deadzone41
őstag
válasz
bigmasterg #11736 üzenetére
hát ezen beszartam
-
bkercso
nagyúr
válasz
bigmasterg #11736 üzenetére
Mind igaz, amit ír! Olvastam már ezekről.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #11720 üzenetére
Néha valóban "eredeti" dolgokat ír Ákos kolléga, de legalább nem rosszindulatú és buta.
-
Ákos97
aktív tag
válasz
bigmasterg #11720 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az Opampok adják meg a hang fő karakterisztikáját, de lehet, hogy tévedek.
-
Ákos97
aktív tag
válasz
bigmasterg #11659 üzenetére
4 opció maradt.
-Headroom Desktop Amp: Ez a legszimpatikusabb eddig.
-Mytek Stereo 96 Dac: Nagyjából megegyezik a a leírtak alapján a hangja az általam preferálttal, de a fejes erősítője kérdéses.
-Asus Xonar Essence One: A Német tesztek alapján Best-Buy, hamarosan meghallgatom az Asus termékmenedzserénél.
-CanAmp+HRT MSII+: Abszolút kifogástalan a hangkaraktere, nagyon tetszik, de kicsit drágának találom, mert (még) nagyobb durranásra számítottam ennyiért.
Melyik legyen? -
bkercso
nagyúr
válasz
bigmasterg #11659 üzenetére
.
-
Ákos97
aktív tag
válasz
bigmasterg #11647 üzenetére
Xonar D2X. Mert csak 35k, és csak
kicsivelmérsékelt mértékben rosszabb, mint egy MSII+, és felébe kerül.
Ear001:
Szerintem egy Headamp GS1 jobb lehet egy Canalot-nál. Meg kéne hallgatni. -
Ákos97
aktív tag
válasz
bigmasterg #11643 üzenetére
Az árával párhuzamban mondtam, még ha ugyanolyan, vagy hasonló is a CanAmp, mint a Canalot, akkor sem éri meg az árát a hallottak alapján.
Szerkesztettem a 16642-es hsz-emet, tessék elolvasni. -
killerjohn
addikt
válasz
bigmasterg #11634 üzenetére
Biztos, hogy jobb lesz, mint 3%-on hallgatni a filmet
-
DEJVID
őstag
válasz
bigmasterg #11506 üzenetére
Jobban meggondolva egy optikai bemenet se jönne rosszul.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #11506 üzenetére
nemtom pontosan mire lesz rákötve a dac, de érdemes megemlíteni h az audinst kimenete a poti állással együtt változik(tudtommal), míg a yulongé fixed, cserébe a fórumon senkinek(tudtommal) sem volt szerencséje a yulongohz.
a fiio még olcsóbb is úgy tudom.
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #11313 üzenetére
Egyelőre még USB-s kell legyen.
Igen, koporsó.
Nem tudom még hogy és miként lesz, de nem biztos, hogy más hang kell.
Pusztán kényelmi okok miatt kell a DAC. -
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg #11313 üzenetére
Egy gép több lejátszó progi, minek 3 noti?
Mindent meg lehet oldani, max a tapipadon/egeren vesznek össze a vásárlók.
-
imibogyo
veterán
válasz
bigmasterg #11296 üzenetére
azaz 22 ohmos, nem pedig 220 ohmos. Jobb is a 22 ohm
Ezért nem értettem. -
válasz
bigmasterg #11204 üzenetére
Itthon az E7ára 20 310 Ft (27 % áfával), és az E7 és E10 kint ugyanannyiba kerül (pár dolcsival olcsóbb a 10es pár helyen) innen gondolom.
Tudom, de mire az x-fi is elér hozzám 100dolcsi. A Fiio olcsóbb lehet ingyen postával.Viszont a sim 3,5jack vs aranyozott rca miatt az x-fi kap egy pirosat. Bár hogy ebből mennyi esztétikai és mennyi hangbéli különbség az más tészta...
-
Shufny
őstag
válasz
bigmasterg #11147 üzenetére
Persze, de az sem olyan különbség, hogy feléled, és hirtelen a szar, hűdeélethű lesz. Vagy hallgatható, ami addig idegesítő volt. Ezek egyértelműen pszichológiai változások.
Azt senki nem vitatta, amit például mindenki tapasztal elöregedett párnájú, vagy DJ fejhallgatókkal. Nem ezt szokták burn-in -nek nevezni.
És mondom, hogy itt sem igazán az a kérdés, hogy változik-e valami egyáltalán, mert mindig minden változik. Hanem, hogy mekkora a jelentősége. Mellesleg van egy olyan érzésem, hogy annak ellenére, hogy ezt a tulajdonságot a K701 -re aggatták, valószínűleg sok más típussal sokkal nagyobb különbségeket lehetne mérni.
bkercso: Megnézted a linket? Neked ez hol egy mérés?
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #11093 üzenetére
Annak nincs ilyen kijelzője. Mellesleg a tableten ott a voodoo.
contaxg[\B]: Passz. -
nagyúr
válasz
bigmasterg #11066 üzenetére
De legalább olcsó.
Ott a cég neve a lap alján. -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #11054 üzenetére
Ezt én is néztem ma...
De hova jó egy hordozható DAC+erősítő?? -
slfln
senior tag
válasz
bigmasterg #10911 üzenetére
WD-40 után valószínűleg elköszönhetsz tőle örökre.
Itthon ami kapható pl. a Cramolin kontakt javító cuccai, vagy a CAIG-nek is van ilyen terméke... de majd ajánlanak mást is biztos. -
bkercso
nagyúr
válasz
bigmasterg #10851 üzenetére
Eta200 + DT235. A közeltéri rendszerem most készült el 2 hete, hidalt TDA7375 van az erősítőben 2.1-ben (hangváltóként inv OPA4132), szatelitnek Visaton FRS8 4ohm 2 l-es zárt dobozban, a woofer Somogyi SRP1620 régi széria 20 l-es reflex dobozban. Keresztfreki 160 Hz, 12dB/okt.
(Lehet fikálózni, de rendesen megépítve és behangolva ez egy jó rendszer szerintem, még a füleshez képest is.) A nagy rendszer pihen, mert a trónörökös mindig eltekergeti...
"(Lehet, hogy mással a nagyobb dac-od hangja tetszett volna jobban.)": Bárcsak (Persze ha lesz másik rendszer, mert elégedett vagyok
)! Annyi munka van benne, eladni meg esélytelen szerintem...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #10792 üzenetére
vagy meg is kerheted Pistit, h rakjon ossze egy olyasmit, mint neken tette.
tegnap csekkoltuk doriannal, ugyan en nem hallottam nala annyival jobbnak, mint nalam, de igy is nagyon ajanlom. -
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg #10736 üzenetére
Ott a pont.
(#10738) kk831228: De ott még nem hallhattál Fiio D5-öt.
Őszintén szólva nem is tudom, hogy mikor volt az első. Amúgy rengeteg helyen nem jártam még. Ha gondolod erről is beszélgethetünk.
(#10739) MC Pite: Amit linkeltem az előbb, onnan 18 körül kijön. Megbízható brigád, remekül csomagolnak, tracking number is jár.
-
kk831228
addikt
válasz
bigmasterg #10724 üzenetére
Sajnos olyat nem olvastam!!
Melyik talin is volt??
Nem kell messzire menni csak két dac között kell különbséget megállapítani!!
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
bigmasterg #10629 üzenetére
De a neve kínais, biztos gagyit gyártanak
-
bkercso
nagyúr
válasz
bigmasterg #10585 üzenetére
Szokott némely stúdióban csöves előfok lenni arra az esetre, ha színezni akarnák vele a zenét. Miért ne lenne?
-
Ákos97
aktív tag
válasz
bigmasterg #10591 üzenetére
Hát betenném a cd-t az "etetőbe", és hadd szóljon.
Nem feltétlen kell xlr, hála neked, most már tudom, hogy van átalakító, amivel rca-s erősítőket is rá lehet kötni az OPPO-ra.
Nem kell függnöm a BD-től, mert, ha azon épp apám hallgatja a zenét, akkor én szépen átsurranok a szobámba, ahol a kedves drága D2X-em fogad, amire rákötöm a fejes erősítőt egy RCA kábellel.
Nem ragaszkodom a Bluray-hez, csak a abba azért mégis csak egy Sabre DAC van. -
slfln
senior tag
válasz
bigmasterg #10585 üzenetére
Ehhh... az csak a hab a tortán.
de inkább azért, mert:- Sehova nincs szükség ekkora feszültségre
- Mindegyiknek borzalmasan magas a kimeneti impedanciája, ami minden fejhallgató frekvenciamenetét -még a magas impedanciásokét is- széjjelbarmolja
---> + a 0-át közelítő damping
- Mocskosul torzít
- Sávkorlátoltak
- A hatalmas gain miatt használhatatlanok mindenhez -
Ákos97
aktív tag
válasz
bigmasterg #10548 üzenetére
És ennek a HD53N-nek milyen hangja van?
Nem látok rajta se 3.5 mm-es, se 6.3-as Jack-et.
Nem is kompatibilis sima Jack-es fejesekkel? -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #10493 üzenetére
Elvileg fel fognak tisztulni a mélyek és talán még egy picit mélyebre is fog menni. A közepek transzparensebbek lesznek, a magasak "csillingelőbbek".
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #10446 üzenetére
a studios hang az nekem a V alakú frekimenetet jelenti,a brutális felbontást(ami lefáraszt idővel)
julia is ilyen,ebből indulok ki,de én fülemnek a kinai wolfson is kellemesebb. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #10325 üzenetére
Mégse vagyok hülye
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #10315 üzenetére
A Tied mennyibe volt?
bajnokpityu: Nyilván, de annyiért mint egy budget/közepes DAC (200-400$) +egy Halide kapsz egy felsőkategóriás DAC-ot, használtan meg még sokkal többet, és egy eszközzel kevesebb van a láncban -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #10315 üzenetére
Hát, ennyit sem manapság fogok kiadni egy DAC-ért
bajnokpityu: De bakker, 400 dollár egy 100-200 dolláros DAC-hoz? Összerakom a pénzt, teszek még hozzá egy kicsit és ott egy Benchmark, vagy egy Lavry használtan -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #10313 üzenetére
Pár éves, USB nélküli, újonnan 500k felett DAC-okhoz, legalábbis contaxg ezt mondta
-
lestyanrobi
tag
válasz
bigmasterg #10295 üzenetére
Köszönöm, vele már beszéltem. A 125+posta jó ár, de nekem kicsit sok. Inkább veszek egy 1-2 éveset, 25 ezerrel kevesebbért.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #10283 üzenetére
Na, ez a tablet....
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #10283 üzenetére
Én is, de még ezt nem adom kölcsön senkinek
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #10201 üzenetére
Januárban jön a szimmetrikus bátyus és a hozzáilló erósítő
Nem, Jason mondta anno, hogy ez egy eléggé semleges cuccosnak készül, én meg olyat akarok, hogy kicsit nyitottabb legyen felfelé a rendszerNem tudom mivel van versenyben, szerintem 4-5-6-700 dolláros DAC-okkal, mit ahogy a review írja, 2000 dolláros DAC-oknál nem jobb (micsoda meglepetés), viszont, ha komolyan gondolják ezt a fejleszthetőséget, akkor elég hosszú időre elég lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest