- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Kb. ugyanannyit eszik vagy kevesebbet, mint a régebbi L1-es panel, mert azon mg egy külön USB vezérlő chip is van. Sajna én már elküldtem ami nálam volt így már nem tudom megmérni az áramfelvételét.
Ahogy Bkercso mondja érdemes 2x-esen túlméretezni a tápot, ami egy ilyen kis kütyünél nem jelent nagy gondod. -
krichd1
addikt
Ha most vennék, akkor már U8 alapút vennék.
Amúgy nekem is az a Hifiwowos van. Van egy gyenge pontja ezeknek a L chipre épült konvertereknek, az pedig a driver. Mostani 2.24 verzióra már egész jó, stabil, régebbiekkel azért voltak problémák, a jövőben nem tudom mennyire lesznek hozzá frissítések.
Az külön kellemetlen most számomra, hogy ahonnan eddig töltöttem a drivereket, onnan már nem lehet ingyen leszedni bármihez.[link] A 2.24 driver is innen van, máshol csak 2.23-at látok. -
bkercso
nagyúr
Szerintem ez a dobozolt XMOS ajánlott. Sajnos sokkal drágább, mint a doboz nélküli. DAC nélkül már nincs olyan dobozolt, amiben van SPDIF trafó is, de nem zavar szerintem az a DAC benne. Ha optikai kimenet kell, akkor pedig ez, bár ahhoz fölösleges az XMOS szerintem...
Illetve ez is szimpi, trafó is van benne és hangerőpoti is, és normál méretű tápcsatlakozó. Talán ez a legjobb. -
Bodz
nagyúr
Megkockáztatom, hogy lényegesen jobban szól, mint a Dacmagic usb-n.
A Hivox cuccokkal kapcsolatban passz, hallottam már párat, de nem emlékszem a pontos típusra, vagy hogy volt-e csuda jitter csökkentő, meg anyám kínja. Nagy gondban vagyok ezekkel, gyakran módosítva a "gyári" állapothoz képest, se felirat, se semmi.
-
AMDFan
addikt
Minden csak pénz kérdése
Amúgy attól tartok, hogy a legtöbb ilyen dacban ugyanúgy digitális a hangerőszabályzás mintha szoftverből húzom le a hangot. És nem szeretnék egy helyben toporogni.
Amúgy az Essence One nekem valamiért nem nyerte el a tetszésemet amikor hallottam. -
-
Vasinger!
nagyúr
Én elhiszem, csak éppenséggel ilyenre van keret
Meg ezek össze lesznek rakva 1 dobozba és csak USB-ről fog működni, tehát ilyen kompakt lesz, míg a kiskínai+presenter nem éppen nevezhető kompaktnak
Ha lenne felesleges 40k-m DAC+AMP-ra és nem érdekelne a méret, akkor én is Kiskínai+presiről hajtanám.
-
bajnokpityu
félisten
Nemtom. csak azokat próbáltam ki,amiket ott ajánlgattak. audi**** meg deadbeef-t.
Van, aki is hallja a difit, h igen,jó a stealth, de ő nem akar szopni ilyen fapad proggival, hát átlép a problémán.
ha a foobar-bee hangminőségi differencia 1 ortó, akkor onnan a playpcm,aimp3,cplayer,hqplayer kb 3-4 ortóval odébb van. és még 1-2vel odébb a stealth..
Majd a jack-deadbeef stealthoz képest vagy 5
-
Colos1
őstag
A DAC Essence ONE, az erősítő Marantz PM6004, annyit szánok a kábelre, ami az ésszerűség határain belül van. (Ezt érts úgy, hogy pl. nem veszek 20k-ért kábelt, ha már az 5k -s is elég hozzá, de ha a 10k -s jobb, mint az 5, akkor megveszem a 10k-st... Bonyolult vagyok
)
Jelenleg úgy tudtam megoldani, hogy a 6 méteres Jack-RCA kábellel van összekötve, amihez forrasztottam egy RCA-Jack átalakítót, így szerintem bármitől javulni fog a hangzás
-
vodkaboy22
addikt
-
Colos1
őstag
Igen, egy minimum 5 méteres TOSLINK optikai kábel (ilyen csati van az alaplapomon meg a Xonar DS -en is, ezért előnyös lenne olyan DAC, amin van ilyen, de ahogy elnézem, mindegyiken van), meg egy jófajta RCA kábel kell. Most egy 6 méteres árnyékolt Jack-RCA viszi a hangot az erősítőhöz, ami elég hosszú jelút. Egy ilyennel azt is tudnám rövidíteni.
-
vodkaboy22
addikt
Mire alapozod, hogy jobb hangminőség érhető el ezzel vagy azzal az os-el???
De most komolyan ha megfelelő az erőforrás kiosztás és nincs ütközés no meg a stream a számára megfelelő frekin és bitmélységen vándorol ki a gépből akkor aztán tényleg mind1, hogy unix1.1 vagy win8.... vagy arm, vagy IBM intel itanium... -
Tamoo
nagyúr
Na "megvan", de ilyenről még nem hallottam.
musiland digit kimenet 96kHz --- asus essence one --- nem működik
musiland digit kimenet 96kHz --- kiskínai dac, denon avr --- működik
alaplapi digit kimenet 96kHz --- asus essence one --- működik
Szóval musiland - essence "anomália"
erre esetleg valakinek magyarázat/ötlet? (két különböző kábellel is megnéztem, ugyanaz a helyzet)
-
guppy
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
Az oké, de nem nagy egy kicsit ez?
Amúgy mennyibe kerülne postával együtt egy ilyen? Mert ha lényegesebben kevesebb, akkor lehet elgondolkozok rajta.
Amúgy nekem kéne Line-in és fejhallgató kimenet is, Coax meg hasonlók csak hab a tortán lenne.
Ha jól látom ezen a csoda kínain nincs jack csati sem.
-
-
Dorian
félisten
Épp most próbálgattam újra a Gábor-féle "munkaközi" USB kábelt a sajátommal, most is ugyanaz volt a konklúzió: Le kell cserélnem a sajátot: tompa, mosott. És ha már próbák (meg szóba került a Vespa), CD - laptop összehasonlítást is csináltam, a laptop + Gábor USB és a CD + Vespa közt ha megdöglöttem se hallottam különbséget. Jól fel is idegeltem magam, h minek bohóckodok itt, hallgatnék inkább zenét. Meg ez a teszt kábel is olyan merev, mint a f...
Mindenesetre vagy igen gyorsan szerzek normális áron megfelelő minőségű 3m-es koaxot, vagy sz..ok az egészre és veszek 3m-es USB-t
-
Dorian
félisten
Nálam a Vespa konkrétan hallgathatóvá tette a CD-m koax kijáratát, szerintem jó cucc.
Még a között is volt különbség, hogy a CD vagy a DAC seggébe dugtam, tehát egy nem túl jó digit kábelen (Kácsa Silver) létrejött jittert is csökkentette. Ugyanezt a próbát Furutech Alpha Ag-vel végezve nem volt különbség.
Mozierőstővel, filmekkel is kipróbáltam (amikor még koax kimenetű médiaplayerem volt) ott nem hallottam változást. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Battlefield 6
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest