- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
Zoli133 #28024 üzenetére
Ok neked tetszik, ezt tudjuk.
Meg nem is fair a kettőt egymáshoz hasonlítani.
Az e17 amúgy annyira nem is vészes. Csak szerintem nem ér annyit mint amennyit kérek érte...
(#28023) honfoglalo
5k -ért szerintem nem is érdemes dac-ot v. amp-ot venni.
Akkor inkább magában a telefon vagy laptop.
-
válasz
Zoli133 #27306 üzenetére
Én most teszteltem az enyémet, és igen, jól emlékeztem, töklétesen működik 88.2 kHz alatt. És biztosan nincs csalás, mert a Mytek kiírja a fogadott frekit.
Emlékeim szerint akkor volt gondom a 88.2 kHz-cel alaplapról (recsegés, szakadás), amikor érzékeny DAC-ba (Apogee) küldtem jelet vacak kábellel, ami nem 75 ohmos volt, hanem sima audio RCA. Érdekesség, hogy a 192 kHz viszont jól ment azzal is. Amikor áttértem Furutech FX-Alpha-Ag-ra akkor minden gondom megoldódott.
(#27307) Tin
Az már kiderült, hogy a Realtek driver buta, butább, mint a Microsoft-féle. -
válasz
Zoli133 #27300 üzenetére
Rendkívül meglepő. Nekem is Gigabyte-féle 889-em van, és van 88,2 kHz 16-24-32 bit. (Win8) Ráadásul nálam a gyári Windowsos driver van fent, nem pedig a Realtek oldaláról letöltött.
Nem lehet, hogy a lejátszóeszközöknél ki van szedve a támogatott formátumoknál? Mintha telepítés után nálam is úgy lett volna.
-
válasz
Zoli133 #25945 üzenetére
Nálam is így megy. Az Apogee-vel, a Mytekkel és a Sonifex-szel is próbáltam. Egyedül a +/- irányával volt gondom (pedig elméletben az spdif szimmetrikus?), egyik irányból instabil a jel (de csak a Sonifex), a másik irányból a tüskére dugva viszont rendben van. A hangminőség más kérdés, irodában használom, sosem teszteltem.
-
-
-
hm74
aktív tag
válasz
Zoli133 #23567 üzenetére
Koszonom, sikerult. (bocs hianyzo ekezetek miatt, ebben a Linuxban nincs magyar keyboard)
Az USB-re irasnal a Linux rendszer megnevezese okozott nehezseget, a Debian standard live-ot kellett kivalasztani, hogy mukodjon, ha Linux Mint-et kivalaszva irtam ki, akkor nem indult el. -
vodkaboy22
addikt
válasz
Zoli133 #22287 üzenetére
Ezért a kernel és a keretrendszerek is elég sokban hasonlítanak sőt manapság divat hogy a mac lop pár technikát a free linux distrokból és kernelekből. (Nem én találtam ki! Hanem nem 1 komoly OP fejlesztő ismerősőm mondja! Az egyik SUSE fejlesztő. )
Igen a unix alapú rendszerben jobb a közvetlen mediaeszköz kezelés mint a hibridkernelú tákolmány winfosban. -
szatocs
őstag
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Zoli133 #21723 üzenetére
kiskinait 2 éve lupussal engedtük itt össze,kb egál volt, kb fele-fele arányban szavaztak a lupusra és a kiskinaira, mindketten koaxon. Mindezt cirka 15rugóért, de doboz nélük
A közepeskinai már ismer 192 mintavételezést, és bővithető 4rugóért HD USBre. 1 helyett 4 tápköre van, és van buffer a végén. nem vettem meg a kinai trafót, tekertettem az elektrisszel egy alulgerjesztett, impregnált trafót. kértem próbára TItől opákat, ezekkel sztem rendben van a hangja. nagyjából 20rugó. USB nélkül. MEg lehet próbálni ennél jobb hangot találni, de kétlem. lupust jó ér/értékűnek tartják 60rugó körül, ami kb a kiskinai, a közepes meg sztem hangban ér vagy 2x annyit, szóval el lehet dönteni.
nem véletlen szajkoztam (amig meg nem untam),h alsó kategóriában kinai dacok az ellenfelek. lehet útálni őket, h macskát esznek, meg másolnak, meg mittomén, de előbb tán meg kéne verni őket, azonos áron.
közepeskinait megmondom őszintén nem sokat használtam, anno kedvem lett kipróbálni az essence-t, az azért jobb dac, még gyári állapotában is.
-
-
Zoli133
addikt
válasz
Zoli133 #21419 üzenetére
Kicsit összefoglaltam, így átláthatóbb, talán. Bármilyen segítséget szívesen veszek, engem kezd kikészíteni lassan.
alapzaja.
Az érdekességek:Wasapi-val nincs alapzaj, csak akkor ha a win mixeren is átmegy a jel.Van sokkal kisebb...
Ha ki van kapcsolva az E17 és megy jel akkor is zajos.
Mind LO mind headphone kimeneten zajos.
Ha az USB kábelt kihúzom az E17ből sokkal több a zaj.
A hangszórókon akárhova állítom a hangerőt konstans a zaj ereje.ötletek?
-
Zoli133
addikt
válasz
Zoli133 #21414 üzenetére
Lehet az E17 megadta magát?
Bár minimlis esélyt látok rá, de kikapcsolt állapotban ha rá van kötve az SPDIF kábel akkor is van alapzaj rajta (persze megy jel az SPDIF-en, de kikapcsolt DAC-on keresztül?)
A másik, hogy a hangszórók, nem törődnek vele hangerőt hova állítom, a zaj konkstans erősségű, kezdek nagyon összezavarodni. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Zoli133 #21407 üzenetére
banális hiba, de nem lehet,h a mikrofon nincs kikapcsolva? wasapin nem megy át az egész mixeren a hang, tehát gondolom nem tudja rákeverni a mikrofont. csak tipp.
mivel a hideg ugyanúgy végigmegy usbn is, mint koaxon, tehát első tippem, a brumm nem lehet.
fattyú:nem vicc,de van,amikor egy picit jobb az asio a wasapinál. elég hullámzó a driverek minősége, gondolom az okozza. Persze csomó ellenpélda is van,amikor a wasapi a jobb.
-
Zoli133
addikt
válasz
Zoli133 #21405 üzenetére
Létezik, hogy a win a ludas a zajban?
Ha foobar + wasapi akkor semmi zaj, de ha a win mixeren keresztül megy bármi (alapértelmezett átjárón vagy sima DS-el küldöm a hangot) akkor van alapzaj. Youtube bármi alatt van alapzaj, de wasapival semmi....
Mondjuk a 440 nem annyira érzékeny mint a doboz erősítője és nem hallani a zúgást.
Ezt lehet valahogy orvosolni? Tegnap még nem tűnt fel, hogy ezt csinálja... -
Deadzone41
őstag
válasz
Zoli133 #18084 üzenetére
üdv a klubban!
egy pozitívumot még megemlítenék az e17-ben, az eddigi erősítőimmel ellentétben, nem érzékeny az erősítője a telefonom rádiózajára. ezt nagyon komálom, mivel a telefonom mindig az asztalomon van, és sokszor az idegeimre ment a pattogás régebben.fattyu: wolfi chip-es telót hallgattál már? az sgs-el hangjával pl semmi gond nincs, és elég nagy hangerőre is képes, +voodoo-val analóg a hangerő szabályzás is.
-
fattyu
veterán
válasz
Zoli133 #18091 üzenetére
Eleve nem hallottam sok mobilt mert a célszerszámok híve vagyok de pár hónapja poénból rádugtam a k550et a mini prora ( amit amugy hordozható eszközről hallgattam főleg... )
Hát vissza kellett nyelni a hányást mert kritikán alul volt borzalmasan szar. Szóval az hogy van még rosszabb is elhiszem de ez is a bőven hallgathatatlan sáv alatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- PayPal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali fotós kérdések órája
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- LG OLED48C43LA 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 820 G3 16gb ram 256 ssd,1080p érintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vector GP77 13VG 17.3" QHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest