Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsánatot kérek előre a balga kérdésemért (a fülhallgatós topikban egy kicsit kigúnyolt a kolléga miatta), de még életemben nem láttam Fiio E17-et és csak azt szeretném tudni, hogy ha úgy tervezném használni, hogy hordozható mp3 lejátszóval is és számítógéppel is, akkor ha a számítógépre kötöm usb-n keresztül, akkor olyankor töltődik-e a Fiio. Azért kérdezem, mert azokon a képeken, esetleg műszaki leírásokon amiket eddig találtam a neten, nem találtam róla olyan képet, ahol bármiféle tápegység bemenete látszódna, így arra gondoltam hogy usb-n keresztül lehet tölteni.
Még egyszer bocs ha ordas hülyeséget kérdezek, de csak a neten olvasottak, látottak alapján van képem róla.
Szerk.: elnézést, közben kaptam mástól választ a másik topikban és így most már tudom hogy jól gondoltam tényleg tölti is. Úgy látszik hogy csak egy embernek mentem az idegeire, azt gondoltam hogy valami nagy hülyeséget kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest