Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chrys_

addikt

válasz Chrys_ #140 üzenetére

Tegnap este megkaptam a csomagot :D
    Felraktam iGO8-at, terveztem egy német-magyar útvonalat, és még mindig maradt 26MB free RAM :DD A sebesség is sokkal jobb lett: a domborzat betöltése jelentősen felgyorsult, a berepülés sem akad többé. Ez utóbbit kipróbáltam 3D-ben is, teljes döntés mellett (a max. távolság belátható) : kifogástalanul működik :)
    Szóval a memory out-oknak vége (egyelőre úgy néz ki, remélem ez így is marad)...

Software:
    WM6.0 ENG: CE OS 5.2.1908 (Build 18508.0.7.0)
    iGO8: 8.0.0.49545

A teljes RAM, amit a gép lát, valamiért csak 114,12MB, de ez már nem érdekel. Több, mint 64... ;)
    Ár: hát, ez húzós, mert egy cég csinált mindent: 119€+12,50€ (szállítási költség)=131,50€. Ha valaki megveszi a memóriamodulokat, otthon is beforraszthatja, sokkal olcsóbban is kijöhet, nekem nem volt kedvem evvel szórakozni.

A newplow-oldalon található programmal megpróbálom lementeni ezt a FW-verziót. Ha sikerül, akkor tesztelgetem a srác saját FW-eit, de ehhez idő kell, először ezt a verziót akarom próbálgatni.

MOD: hétfőn adtam fel DHL-lel a csomagot, pénteken szintén DHL-lel vissza is jött. Tartották a beígért 1 hetet. Én csak jövő hét végére vártam, azt hittem, 1 hétig ülnek a dolgon. Nem Magyarország :D

Új hozzászólás Aktív témák