- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Kollégámtól kaptam egy N500-at. A gép működött, de mivel szerettem volna tiszta lappal indítani, ezért alávetettem egy hard reset-nek. Ezután indításnál FSC kódot kért. A kollégámnak volt egy tippje ami nem jött be, aztán jött a sztenderd 0000 majd 1234. Most a gép halott. Van innen visszaút, vagy a csak a support segíthet (vagy az sem...)?
-
drdr
senior tag
Hátha figyeli még valaki ezt a topicot...
Előkerült a fiókból egy N560...
Nem próbált valaki Androidot varázsolni rá? Láttam egy-két videót, de inkább az érdekelne, hogy használhatóan van-e rá megoldás esetleg? -
Farkaspók
tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy 6.1-es ROM letöltés link-et küldeni?
Köszönöm!
-
dansi
tag
Sziasztok!
látom elég halott a hely...
pár kérdésem lenne : hogyan tudom frissíteni a windowst? a másik pedig h elvileg nincs a cuccban wifi hogyan lehet megoldani ezt?
köszi
-
erno
csendes tag
Szia!
Bocsi, hogy Én is bekapcsolódom. Hasonló gondom van. De nekem a saját gépemmel csináltam ugyanezt, úgy hogy nem mentettem.!!
Az nem úgy vam mint ahogy a Nálam okosabbak gondolják, mint te is.
Kattints rá, menj tovább és meglátod mit ír ki.
Mások, segítő szándékú segítségét várom.
Köszönettel Ernő -
Chrys_
addikt
válasz
Bull Boss #674 üzenetére
lol sry
Egyébként meg írj a cégnek, biztos adnak egy címet, ahonnan hivatalosan letöltheted a forrást.
Itt is van egy e-mail cím hozzá, ha a letöltésre klikkelsz. -
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Akinek megvan a Sunnysoft Interwrite Pro 9.0 verziója az irjon már nekem egy privit ! Egy életet mentene meg! Elcsesztem egy ismim pda-ját hard resettel és törlődött a gyárilag telepitett és megvásárolt Interwrite 9 Pro program róla. A gyártó oldaláról már nem lehet letölteni irtam a gyártónak de enyhénszólva b@sznak rám... Kérem akinek megvan irjon
-
magica321
csendes tag
sziasztok!
Egy kicsit késön kapcsolodok be,de sok progit sikerült elcsipnem a forumbol igy szivesen segitek! van juniper codom csak nem tudtam életre kelteni! ha érdekel még valamit akkor irjon! -
junk_corp.
csendes tag
válasz
Mulderpapa #664 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
Köszi,
jc -
ZozzHUN
addikt
Juniper Networks Odyssey Client for Windows Mobile 4.55.0.3198
Ehhez valaki tudna kódocskát küldeni PM-ben pls?
-
Mulderpapa
aktív tag
Ismét visszatértem az N560-ast használók táborába.
Foglalkozik még valaki RAM bővítéssel? (64MB-ról 128MB-ra) -
junk_corp.
csendes tag
Valaki említett itt egy eszközt, amivel ki lehet tenni tv-re az N560 jelét, a link sajnos már halott és nem igazán találok a neten ilyesmit.
-
junk_corp.
csendes tag
válasz
junk_corp. #661 üzenetére
Megoldva, helyesen.
-
junk_corp.
csendes tag
válasz
junk_corp. #659 üzenetére
Wifi megoldódva.
-
junk_corp.
csendes tag
Plussz ez az új wifi/bluetooth csík a today képernyőn sokkal randább mint volt... ezt minek kellett? Nem lehet valahogyan visszatérni a régire?
Valami jó kis wifi kezelő wm6.1-alá? Ami jelzi a kapott IP címet stb.
-
junk_corp.
csendes tag
No, frissítettem wm6.1-re a gépet, de lehet hogy megbántam. Ugyanis hiába kapcsolódik a wifihez (IP-t is kap, a routerben is látom mint kapcsolódott eszközt), viszont nem érem el a weblapokat. Lehet hogy ennek semmi köze a wm6.1-hez, de nem tudom hogy mi lehet a probléma. Esetleg valami ötlet? ):
Tudtok valami olyan alkalmazást wm6.1 alatt amivel egyszerűen a today képernyőről felülbírálhatom a rendszerben beállított képernyő illetve rendszer kikapcsolást?
(Pl. Mint az általam lentebb említett today warrior, csakhát az wm5 alá lett fejlesztve és nem igazán akar működni.)Köszi!
jc -
junk_corp.
csendes tag
A magyarítást egy hozzászólással lentebb leírta a kolléga. Talán annyi korrekció hogy én a weboldalukon nem találtam telepítőt, így írtam a szupportnak és elküldték. Ha kell akkor írj privátot. Egyébként teljesen feleslegesnek tartom. Nekem sem magam miatt kellett, hanem egy kollégámnak illetve fateromnak, utóbbinak is csak azért mert rusnya német volt a készülék, az elöbbinek pedig a gyereke miatt. (: (Ha neked is német nyelvű akkor persze jogos.)
Wifi:
Gondolom a wifi routert beállítottad, adtál ssid-t a hálózatnak (ami ne legyen rejtett) és beállítottál egy WPA titkosítást és ahhoz egy jelszót (pontosabban passphrase). A DHCP-t aktiváltad.Mobil oldal:
Az E2C connection manager-t felejtsd el, vedd ki mindenhonnan hogy még csak véletlenül se indítsd el! (A jobb-felső hardware gomb is ezt indítja, konfigold át.) Szétcseszi a wifi beállításokat és csak egy hardware reset után tudod életre kelteni a wlan klienst.
Start/settings/system/WLAN power: A power save módot kapcsold ki.
Aktiváld a wifit, gondolom ehhez nem kell segítség, majd: Start/Settings/Connections/Network cards, itt válaszd a wireless fület majd add new...
Network name: az ssid amit a wifi routeren beállítottál
ad-hoc: ne legyen bepipálva
Network key fül:
Auth: WPA-PSK (persze a routereden is WPA-t kell beállítani)
Data encrypt: TKIP
Network key: A routeren megadott passphrase
802.1x: Nem kell aktiválniHa a hálózat hatótávolságon belül van akkor wifi aktiválás után megtalálja a hálót és kéri a jelszót, tehát nagyon nem is kell kínlódni a fenti beállításokkal, azt hiszem... (Már nem emlékszem pontosan a kezdetekre.)
Én az elején nagyon sokat kínlódtam vele, de kiderült hogy a wifi routerem volt defektes, firmware-t kellett cserélnem (egy korábbi verzióra).Ha esetleg valahol WPA2-es titkosítás van beállítva akkor azt a rendszer alapból nem fogja tudni lekezelni, a win mobil 6 sem... a lentebb már említett juniper odyssey klienst kell telepíteni (szólj ha kell).
Amit még nagyon ajánlok a wifihez, de úgy egyébként is: Today warrior 0.6
Ez a kis alkalmazás rátelepszik a today képernyőre és fontos információkkal szolgál: akksi töltöttség, aktuális wifi hálózat, háttérfény szabályzás, aktuális áramfelvétel/fesz, prociterheltség, szoftveres reszet és kikapcs gomb, gyorsikon a taszkmenedzserhez, a wifihez és a bluetooth-hoz és ami nekem a legjobban tetszik az a képernyő világítást illetve a kikapcsolást akadályozó/felülbíráló gombocska. (:
De rengeteg más hasznos kis alkalmazás létezik, ugyan a fejlesztések már igencsak leálltak erre a platformra (wm5), de még így 4év elteltével is egy teljesen használható, nagyon fasza kis gépezet. Webböngészőnek ajánlom az opera minit vagy mobilt, de említettek itt ezeknél jobbakat is.Eléggé hányaveti, de a lényeget leírtam.
-
junk_corp.
csendes tag
egycsávó,csülkös: Köszi megoldódott.
-
naksi88
csendes tag
Üdv all nekem most került bírtokomba egy pocket loox 560 és sem a magyaríást nem tudom megcsinálni rajta sem a wifit nem tudom beállítani a wifivel az a helyzet hogy nekem vezetékes adsl netem van nah most a kérdésem hogyan tudok wifit kerestetni a pda-val?
illetve a magyar nyelvet hogy tudom előhozni.azt hogyan lehet?megköszönném ha valaki segítene.jelzem usb kábelt nem kaptam hozzá. -
CSÜLKÖS
tag
válasz
junk_corp. #653 üzenetére
Szia!
Felmész a sunnysoft weboldalára,letöltöd a magyarítást.
A készülék dobozán levő kódot hozzáadod és kész.
Ingyen van és nem kuncsorogsz senkinél.Üdv.CSÜLKÖS. -
egycsavo
csendes tag
válasz
junk_corp. #653 üzenetére
Helló
Van 6.1 külön N500-ra is, az mehet rá, én is ezt raktam fel még anno. Nekem jobban bejött mint 5-ös WM.
Most eladó is az N500-am, ha valakit érdekel, TMC-vevővel, autós cuccokkal együtt: -
junk_corp.
csendes tag
Köszönöm!
Hú ez kár hogy orosz, majd megnézem mire képes egy fordító.
Egy átfogó leírás a frissítésről egy magyar tollából esetleg? (:A 6.1 egyébként N500-ra is mehet? Van egy és így legalább tudnám tesztelni a dolgot, mielött nekiesek az N560-nak.
(Kicsit félve és csendesen kérdezem, valakinak nincs sunnysoft féle magyarítása N560-ra? Igazán nem vagyok egy ingyenélő, nem kevés alkalmazásért fizettem a pocketgear.com-on, de ezt már igazán jó lenne fű alatt feldobálni. -
vic911
csendes tag
válasz
junk_corp. #651 üzenetére
"Juniper Networks Odyssey Client for Windows Mobile 4.55.0.3198 is the only working WPA2 (personal, enterprise, TKIP, AES and other flavours) for Windows Mobile Platform. There's also Aegis Client 2.1.7.0, but does not accept wpa2 at all, only wpa. Odyssey is very low CPU using, has a lot options, and it's PC Windows version is also very advanced, having even an included Wifi scanner like in Netstumbler or PassMark WirelessMon Professional."
http://fsc.newplowe.com/faq.htm
itt amúgy jó kis wm 6.1-es van n560-ra, ha nem ragaszkodsz az eredetihez. persze csak saját felelősségre.
üdv -
junk_corp.
csendes tag
-
Chrys_
addikt
válasz
junk_corp. #649 üzenetére
Nekem van az 560-hoz dupla méretű akku hozzá illő hátlappal. Az eredeti dokkolóba nem megy bele, de én ezt megoldottam: a PDA-t tartó hátfalból levágtam annyit, hogy bele lehessen helyezni. Még mindig tart így is, csak kicsit nagyobb szerep jut a csatlakozó általi tartásnak is. De tönkre nem teszi, nem kell aggódni.
Az autós tartóba pedig belefér. -
junk_corp.
csendes tag
Érdemes megvenni a nagyobb, 2250mAh-ás akksit? Nem túl bumszli? Ahogy nézem így a dokkolóba/autós tartóba sem tudom beletenni?
-
junk_corp.
csendes tag
válasz
junk_corp. #647 üzenetére
Na, a fene egye meg, utánaolvastam a routeremnek és kiderült hogy a mostani (mellesleg 'legújabb' - 2006-os...) firmware egy kalap sz*r. Kerestem egy korábbit és most úgy néz ki megy a dolog. Hihetetlen ez a sok nyomorult kacat amit 'termék' néven megvetetnek velünk. Legalább 2006-óta frissítették volna a firmware-jét, a probléma ugyanis azóta létezik, persze lesz*rták. Még csak nem is volt olcsó, 25ezres kategória (akkor).
Esetleg valakinek eladó mini USB billentyűzete?
Keresgéltem és lehet bluetooth-os mini bill.-eket kapni (dealextreme pl). A win mobil 5 képes lekezelni ezeket, vagy marad az usb-s változat a hostkábellel? -
junk_corp.
csendes tag
Komolyan hogy ilyen átkozottul nyögvenyelős legyen ez a roh*dt wifi.
Titkosítás WPA-PSK, a routeren WPA-Personal beállítva, DHCP beállítva (ugyanitt a compatibility bekapcsolva).
A srác akitől vettem elötte hw reszetelte, azóta én az E2C-t nem indítottam.
A 'Configure Wireless Networks' 2 perces tökölés után beteszti 'Available' státuszba a talált hálót, de sokszor 'Unavailable'. Aztán megint 'Connecting' de semmi. WLAN Power save mód kikapcsolva.
Kipróbáltam egy Wifi monster nevezetű csodát ami szerint a jel excellent... mégis mire nagynehezen kapcsolódik, kapok egy 127.0.0.1-es címet amivel persze semmire sem megyek. De sokszor ez sem látja a wifis hálót... a router tőlem 1m-re.
Mit lenne még érdemes kipróbálni? Köszi.
-
junk_corp.
csendes tag
válasz
junk_corp. #645 üzenetére
Természetesen 'használtan'... újat már nehezen kapnék. (:
-
junk_corp.
csendes tag
válasz
Dictator^ #644 üzenetére
Igen, azóta már kiderült de azért köszi. Vettem használtan egy N560-at így már nem aktuális.
Most az a problémám, hogy kapcsolódik ugyan a pda a wifi hálózathoz, viszont nem kapok IP-t (csak 127.0.0.1-et). IP-nek DHCP van beállítva, a routeren a dhcp szerver pedig elindítva.
Köszönöm,
jc -
Dictator^
veterán
válasz
junk_corp. #643 üzenetére
Én úgy tudom, az 500-asban nincs WiFi (legalábbis alapból).
-
junk_corp.
csendes tag
Sziasztok!
Hagy kérdezzem, az N500-ban van wifi? Látok a hálókártyák között egy SyChip wifi SDIO-t (ez csak egy driver?), viszont a 'WLAN power'-t nem látom a beállítások/Rendszer alatt. Lehet hogy csak ki van kapcsolva és valaki eltüntette az ikont? (:
Ha nincs wifi adapter, lehet bele külön venni? Illetve memóriabővités létezik az eszközhöz?
Köszönöm!
-
-
Dictator^
veterán
Srácok, fel akartam rakni egy újabb térképet az Igo8-amhoz (nem tudom melyik 8.x). Azóta nincs térkép, raktam rá új Igo8t azóta igo se indul mert nem eredeti.
Vissza a régihez, ahhoz nem nyultam csak átneveztem, már az sem megy. Reinstallt kapott, megy, csak nincs térkép, pedig ottvan... hELP!
Holnap indulék törökbálintra és nem tudom mit csináljak...
-
SCarecrow
csendes tag
Sziasztok!
Most szereztem be egy ilyen készüléket, és egy régi 5.X-es Winmobil ketyeg rajta....amit frissíteni szeretnék.
A kérdés az lenne, hogy a frissítés során kötelező jelleggel benne kell hogy legyen a masina a bölcsőjében? (ugyanis azt nem kaptam hozzá :S...és a volt tulaj sem tud a hollétéről :S)Tehát enélkül is megoldható a frissítés fullon töltött aksival, adatkábelen? Vagy felejtős?
Várom a mielőbbi válaszokat, ide, vagy akár a farkas666@gmail.com-ra.
Köszi előre is
-
amstel23
csendes tag
Elado Fujitsu Siemens PDA LOOX N500 karacsonyi aron. 10.000 FT.
Ha erdekli valakit kerem irjon. USB tolto / adatkabel, 1 GB memoria kartya, GPS, IGo, stb -
amstel23
csendes tag
Sziasztok.. Elado egy Fujitsu Siemens PDA LOOX N500. . Alig hasznalt. En is vettem valakitol.. mert azt hittem kihasznalom a GPS-t de csak ott porosodik mar egy idje.. Rajottem hogy nem hasznalom. 1Gb memoriakartya + USB tolto es adatkabel van hozza.
Ara 10.000 Ft.
Szep karacsonyi ajandeknak.
Ha erdekel valakit.. irjatok batran.
-
jocek13
tag
-
pori92
csendes tag
helló
tudja valaki hogy egy n500-ast pda-t egy usb host kábellel és egy usb-s wifi-vel valahogyan összelehet-e hozni hogy tudjam fogni vele az otthoni router jelet és tudjak netezni? -
jocek13
tag
látom sokan váltottatok hd hd2 stb én is töbször cseréltem de mindig visszatértem egyedül a 64 ram-ot kéne cserélni 128ra de az meg pénzben nem éri meg AZT AJÁNLOM MINDENKI AKINEK VAN TÖLTSE FEL AZ AKKSIT VEGYE KI A GÉPBŐL ÉS UGY TEGYE EL! MERT VISSZA NÉZTEK MÉG RÁ!!!
ESETLEG HA VALAKINEK VAN FELESLEGES HOST KÁBELE SZIVESEN VENNÉM
-
Larry303
addikt
hi,
n560asom van,olyan gondom van,hogy usb host kábelre ha rádugom a pendrivot mindenáron formázni akarja, a pláne, hogy ezután sem látom sehogy
ha vki tudna ebben segíteni megköszönném -
Proci64
tag
Üdv nekem N520-asom van MWM 5 gyári angol nyelvű oprendszerrel és egy 4GB kártyával használom amivel tökéletesen fut az IGO8 miután telepítettem az ATHENA_SDHC alkalmazást,semilyen problémám a GPS-el és semmi mással tökéletesen megy a gép és kezeli az SDHC kártyákat!
-
HangÁr
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség egy firss n560-as FuSi tulajdonosnak.
1, Magyarítani szeretném, hogy tudom ezt végrehajtani. Esetleg hol találok hozzá programokat?
2, WM 6.-ra kéne frissíteni, ennek a folyamata érdekel, valamint a hozzá tartozó programokat hol tudom letölteni szintén.
3, A gyári msn-dolgokba hiába írom be a jó címet és jelszót, folyamatosan failed connectiont ír ki. Net wifin megy rendesen. Esetleg egy jó stabil msn-t merre lelek?
4, Stylus-t kéne vennem, olyat ami bele is megy magába a PDA-ba. Esetleg van valakinek eladó?
5, RAM-ot esetleg valahol lehetne-e cseréltetni a PDA-ban? Ha igen hol, és mennyiért?
6, WM6.-tal rendesen megy a wi-fi, gps, bluetooth?
Válaszokat ide de saját emailomra a nagyon_nagy@hotmail.com -ra is szívesen várnék.
Ne haragudjatok hogy amatőrködöm, de tényleg még nagyon friss a dolog.
Előre is köszi!
-
Chrys_
addikt
Hi
WM6.1-t tolj rá, a NEWPLOW főzte ezeket a romokat, google segít. WM6.5 nekem nem jött be, visszaraktam a 6.1-t. Egyébként az enyém is német volt, de magyarítást nem toltam rá. A FW-csere után angol lesz.
Az enyém is porosodik a polcon, mert átálltam HTC HD2-re. Még nem döntöttem el, mi legyen vele.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
ilyen_85 #620 üzenetére
Nos ide is kiteszem, hátha valakit érdekel
Elég baráti áron adom szerintem
Sziasztok!
Fusi N560 20.000 forintért#619 Jocek
A hátlap 2 "bütyökkel" rögzül, fogd meg négy újjal a hátlapot úgy hogy az ujjaid ne takarják a Fujitsu Siemens Computers feliratot és egy pici nyomást fejts ki rá, majd húzd lefelé
Nekem így a legegyszerűbb leszedni
Ui.: Ha eltöröd semmi baj, nálam van egy eladó hátlap 20.000 -ért adok hozzá ajándékba egy gépet minden tartozékával
-
jocek13
tag
na akkor mégegyszer légyszi aki már szedett szét fusikát legyen olyan kedves és egy rövid leirást esetleg hogy hogyan tudom a drágám hátulját lekapni anélkül hogy eltörném előre is köszönöm
-
ilyen_85
senior tag
Sziasztok!
Valakit érdekelne egyébként egy ilyen Fusi N560-as? hosszú hosszú évek óta itt porosodik a polcon...
-
jocek13
tag
csinálj egy hard resetet a magyar nyelvet nem ajánlom felrakni mert csak lassitja a gépet azt a kb tiz fontos kifejezést hamar megtanulod ami kell angolul ha van rajta valami fontos adat azt szedd le merta HR teljesen gyári állapotra állitja vissza a gépet csak a memkarin lévő adatid maradnak meg a gépen mindent nulláz
-
Bli92
tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni. Van egy FS LOOX n500 am. Az oprendszere német. Ha felteszem rá a Sunnysoft-os magyarosítást akkor bekrepál a GPS(nincs hozzá meg a használatim meg ilyenek úgyhogy nem tudom a magyarosítást regisztrálni). Mármint a GPS Locator program akkor végeláthatatlan hibaüzenetek hadát zúdítja rám. Az IGO8 meg csak simán nem látja a hardvert. Az eredeti német nyelv alatt se tökéletes a GPS de az szerintem hardveres probléma. Nagyon gyengén veszi a jelet. Csináltam hozzá a beépített antenna helyett egy másikat amivel még házon belül is pontos pozíciót ad meg de irtóra ronda hogy egy negyven centis rézszál lóg ki belőle.
A kérdésem ezekkel kapcsolatos. Hogy tudnék rá magyar vagy angol nyelvet varázsolni a hibaüzenetek nélkül (a magyar ideálisabb lenne)?
Illetve tudtok e valami tanácsot adni hol lehet a hiba a jelgyengeségnél. A beépített antennán sem látszik sérülés. -
jocek13
tag
na mégegyszer nem szinkronizál fusikám az érdekesség benne hogy az asztali géppel minden ok csatlakozik szinkronizál a laptoppal ami wifin csekkol a netre nem hajlandó kapcsolatot teremteni minden verzióban próbáltam már HR activsync töröl telepit stb felismeri a kütyüt kiirja hogy talapiti stb oszt itt vége is van a csodának mi a sz----rt @rok el??
-
edk-
őstag
Szervusztok,
A napokban vettem egy n560-ast. Az op.rendszert sikerült WM6.1-re ((Build 21055.1.6.8) frissítenem. Szeretném a GPS firmware-t is frissíteni. Honnan lehet letölteni?
-
jocek13
tag
sziasztok megint szivatom magam a fusi.m az asztali gépemen simán csatlakozik szinkronizál a laptopom kiirja felismeri a fusi.t aztán nem képes csatlakozni hibajelként azt irja ha futtatom hogy nem kap IP cimet ha jól értelmezem mi bal bokámat csináljak?
-
jocek13
tag
sziasztok alkatrésznek eladó egy N560 sajna nem indulbe külsőleg sértetlen ajánlatokat várok pü-ben köszi
-
jocek13
tag
SOS LÉGYSZI AKINEK VAN GYŐRBEN N560 VAGY OLYAN FSC PDA-JA AMINEK JÓ AZ AKKSIJA CSÖRÖGJÖN RÁM KB 2 PERCRE KÉNE AZ AKKSI HOGY KIPRÓBÁLJAM A
GÉPEMET ELŐRE IS KÖSZI 20 4924852LEHETSÉGES HOGY A HALOTT AKKSI MIATT NEM VILÁGIT A TÖLTÉSJELZŐ ?
konkrétan ha töltőre teszem semmi nem történik egyik led sem világit??
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest