Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #199 üzenetére
hol vette azt az N560-at, mert az is minden lehetett, csak nem új...
-
runner 125
nagyúr
Aham,megkérem.
Sztem a hétvégén még jelentkezem.
(Nem tudom mennyire hasznos info,de az első bekapcsnál a gép oroszul jelentkezett be,s aztán ki lett választva a magyar lokalizáció,és ekkor lett full angol.)
Még vmi; Én ugye még jó pár éve WM 5-tel vásároltam,ah azt illik matricás hologrammos cd,stb stb,hát ebben ilyen nem volt
Üdv.M -
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #197 üzenetére
pár szkrinsátot feltennél arról a WM6-ról? today képernyő, meg valami version-ös képernyő, ha szabad kérnem.
-
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #192 üzenetére
hát ez tényleg érdekes mert eddig azt hittem hogy WM6 csak orosz főzésben, nem legálisan létezik N560-ra.
kiváncsi vagyok, hiányozni fog-e az N560. illetve arra, hogy mennyire fog -
fzsolte
tag
válasz
runner 125 #192 üzenetére
Hát, ha azt nézzük, akkor nekem is az van, Pontosabban:
Windows Mobile(R) 6 Classic
CE OS 5.2.1948 (Build 18548.0.7.0) 2007 -
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
A napokban vásárolt egy barátom is N560-at. Újat.
Ha csak nekem újdonság akkor bocsi-de képzeljétek WM 6-tal kapta,a bontatlan csomagban
Érdekessége pl h csont nélkül viszi az SDHC kártyákat (4-8gb-val próbáltuk). S mellette megy a wifi és az igo is
Én ugyanmár csak 1 hétig leszek N560 tulaj,de utólagosan lehet WM 6-ra váltani? (van vmi hivatalos legális WM 6 N560-ra?-Nyilván van,de merre)
Üdv.M -
fzsolte
tag
Én csak a SirfTech-nek hiszek. De sajnos azis a 9 porton végig futott és semmit nem talált.
Most elkezdtem újra pakolgatni mindent. Még az a szerencse, hogy nem telik sok időbe...Még 1 dolog: Ha a Sound & Path-nál vagy minél auto állásban van a pipa, nem szólal meg a PDA, csak fejhalgatóról. Ennek így kell lennie? Olvastam, hogy valaki pedugott egy jack-et és azóta olyan mintha nem húzta volna ki. Lehet, hogy nálam is ez történt? Mert én is bedugtam egyet és utána vettem észre, hogy nincs hangja. Mit lehet ilyenkor tenni? Szervíz?
Egyébként köszönöm a kérdésekre adott válaszaidat. Csak bunkó módon elfelejtettem megköszönni....
-
Chrys_
addikt
Hát ez olyan, mint csavargyárban dolgozni 30 évet
Egyébként a portokat mivel nézted? iGO? Azt felejtsd el. Próbáld mindig a Sirftech-kel kerestetni, mert az mindig kiírja szürkén, az éppen szkennelt port mihez van hozzárendelve.
Egyébként az én mentéseim is szarok lettek. Mind SPB Clone-nal, mind SPB Backup-pal. Kőkemény CRC-hibák. -
fzsolte
tag
Na látod az könnyen lehet, mert én is bemeppeltem 1 könyvtárat. Megnézni sajnos már nem tudom a következő miatt. Ma délben mondom megnézem mennyi műhold kering felettem..
IGLO bekapcsolt, nincs a GPS-el kapcsolat. port megnéz, COM4-en semmi. COM8-on semmi.
Újraindítás sem segített. Na, nyomok egy "sima" resetet. Óra és miegymás beállítás elfelejt, de a GPS-emet továbbra sem találta semelyik porton. Ekkor "kemény" legény lévén - mivel SpbBackupot pont előző nap csináltam -, megejtek egy HR-t. A GPS-em visszakerült a COM8-ra és örültem mint majom a farkának.
Backup_20081001.exe elindít........ Error. "Unable to read data from stream. Backup file may be damaged"
Még jó, hogy csináltam.....
-
Chrys_
addikt
A 2. pontra (az én esetemben) megtaláltam a választ:
Valamikor bemappoltam a Network Plugin-nal (Setting\Connections) 2 meghajtót az otthoni gépemről. Ha a kapcsolat megvan a 2 gép között, akkor nincs gond (asszem, mert nem tűnt fel a dolog otthon). Ha a plugint kikapcsolom, akkor nem akar a PDA tölteni semmit. Szerintem folyamatosan remappolni akarja a beállított cuccokat.
-
Chrys_
addikt
Mindenre én sem tudom a választ. A tippjeim:
1. Mert orosz a FW forrása. Nálam is ott van a jel. Az automata átállást nem tudom, nekem nincs ilyen problémám vele.
2. Nekem is előjött tegnap ez a probléma (eddig sosem csinálta). Tipp: szerintem az esetleges SD-re telepített programok szkennelése miatt van. Ha van ilyen progi-ikon a PLUS-ban kitéve TODAY-re, és az opció be van jelölve, hogy mindig nézze SD-t berakáskor, talán akkor csinálja (nekem SDHC-s driver van SD-hez, talán ez is bekavarhat).
3. Szerintem most jó (végre tudja olvasni)
A jelentéseket nem tudom (talán jelerősség meg mittudoménmicsoda
)
4.: Megnézted a SW-s és HW-s beállításokat a SETTINGS-nél? Azzal nincs gond, hogy más porton kommunikálnak a vevővel az SW-k. Mindegy, hogy com4 v. com8. Az igo nem használja a SW-s portot, hanem a HW-portot keresi (és természetesen a Baud-ját).
5.: passz
6.: nekem az szokott lenni, hogy bekapcs-kor max. töltöttséget mutat, majd visszaesik az aktuális értékre.
7.: vegyél pen-drive -t, az megy
egyébként ha van hozzá adaptered (vinyókerethez), talán segít.
8: vannak tft-tisztító szerek, google segít. Én 3M Vikuiti fóliát használok.
-
fzsolte
tag
Sziasztok!
Pár nap elteltével lenne pár kérdésem. Remélem tudtok nekem ezekben segíteni.
Tehát a kérdések:1. Felül (első sor) a dátumnál ("02 október 2008 r.") miért van nálam az "r."? Továbbá miért áll át állandóan az idő (beállítások HOME résznél) "GMT+2 Minsk"-re amikor én GMT+1-et állítok be?
2. Felraktam az SpbPocketPlust-t, és egy kis idő után folyamatosan tölt. 1 mp-ig tölt, majd 1 mp-ig nem. Aztán megin tölt és így tovább. Ha a SETUP / TODAY / ITEM-ból kiveszem a pipát, leokézom és újra beteszem, a töltés megszűnik. Mitől lehet ez? Tapasztalta ezt más is? De mindezt csak akor csinálja, ha "kikapcsolás" után bekapcsolom. De nem minden bekapcsoláskor. Van amikor már 1 ki/be kapcsolás után kezdi, de van amikor 4-5. De ha egyszer elkezdi, onnantól folyamatosan tölt egész addig míg az elöbb említett lépéseket meg nem csinálom.
3. Ha nállam a protokol NMEA, akkor a SirfTech "com" menüjében a Baudrate régebben 0 volt, most meg (a HR óta) 57600. Ez számít-e? Ha igen, eddig miért volt 0? Hozzáteszem, amikor 0-a volt akkor is a Messages és a Bytes is növekedett. Mit jelent a főképernyőn NMEA-nál az Sv, Cn, El? A Cn gondolom a csatornákat.
4. Miután legelőször feltettem a hivatalos fixet + a QuickGPS-t, a PDA-m COM8-ról átállt COM4-re az IGlO-i halrudacskám csak a COM4-en volt hajlandó felismerni a GPS vevőt. Megelégelve az SpbPlusz okozta hülyeséget (ekkor még nem tudtam mi csinálja) nyomtam neki egy HR-t. Felraktam újra a fixet + QGPS-t. Az IGlO most meg a COM4-en is és a COM8-on is felismeri. ?!?!?!!? Valaki meg tudja nekem ezt magyarázni?
5. Eddig az volt a bajom, hogy nem talált műholdakat a GPS-em. Nos, a napokban esett meg, hogy az IGO8-amnál volt 5 fix (zöld) és 3 talált (sárga) és mégsem dobta fel a kordinátákat. Kereste tovább, mintha semmit sem látna. Vegyétek figyelembe, hogy gyalogos közlekedés közben teszteltem. Mivel autó vásárlás még csak folyamatban van.
6. Feltettem a hamachit (nem fontos, hogy mit csak pont ekkor csinálta), majd kikapcsoltam úgy, hogy még futott. Bekapcsoláskor kiírta, hogy az akkufeszültség alacsony. Hát ez relatív, kinek mi az alacsony. Nos a kijelző szerint 60%-os volt.
7. próbáltam rádugni egy usb-s notebookos vinyót (20 GB-os), de nem vitte. Próbált már vlaki hasonlót? És ha működött milyen vinyó volt? Valószínű az enyémnek kevés az az áram amit a pda-tól kap. Esetleg valami megoldás?
8. A fólia nem jól tapad. Lehet a PDA felületét valami spec szerrel lemosni, tisztítani? Hiába rakok újat rá, 3-4 nap műlva már levegős. Pedig nagyon óvatosan tettem rá a fóliát. A brandó fólia tényleg olyan jó? Mert akkor legközelebb azt veszek.
Mellesleg amire vettem, arra tökéletes. VPN, VNC, RD minden megy. Könnyen kezelhető. Hogy még hamachi is van, erre már nem is számítottam.
Szóval egyenlöre ennyi, ez is elég sok.
Mindenkinek köszönöm előre is a válaszokat.
-
Chrys_
addikt
Nekem nem sikerült. A Macromedia Flash Player 7 fel van telepítve, de ezzel sem megy. A CorePlayer-rel az oldalt nem lehet megnyitni, közvetlenül file-t kell neki megadni. A Youtube ebben integrálva van (egy külön gombbal lehet indítani a CorePlayer-en belül).
Ha van valami ötlet, hogyan kellene még megpróbálni, akkor szólj. -
Chrys_
addikt
Az iGO közvetlenül a HW-től szedi az infót, szvsz a software-es port pedig csak azon programoknak kell, amelyekben nem tudsz Baud-ot állítani. Persze lehet, hogy nagyon mellélőttem
-
fzsolte
tag
Szia!
Nálam az a fura, hogy az IGO COM4 -en írja csak ki, hogy GPS csatlakozva. Pontosan azon a porton és br-en amit a SirfTech megtalál. Ellenben a GPS locator meg csak úgy hajlandó találni műholdakat, hogy a extGPS-nél a program az COM4, a hardware meg COM8-ra van beállítva. Más esetben még a műholdak számát fel sem dobja alul, akár mennyi ideig várok.
El tudnád küldeni / fel tudnád tenni nekem ha megkérhetlek a SirfTech-es beállításaidat? Tehát melyik fülön mit látsz? Nekem még az UTC is sokszor 2006-xx.xx. Ez mitől lehet?
-
rumos14
nagyúr
ezt a lokátort én eccer ha elindítottam, sztem tök felesleges. már gondolom, hogy vmi navi programot használsz, a lokátor csak ilyen teszt izé.
fix találásához, főleg ha HR utáni első alkalom, ki kell menni a szabadba és egy asztalra letenni a cumót, hogy totál stabilan legyen, és hagyd úgy negyed órára. persze a navi programot előtte indítsd el
autóban, menet közben fixet találni kifejezetten rossz ötlet, nem nagyon fog menni.
bár én múlt héten totál meglepődtem, Debrecen közelében, autópályán teljes sebességgel haladva elővettem, és fél perc alatt fixet talált, na nem kicsit lepődtem meg, de ez vmi csoda lehetett, menet közben nekem max piros lámpánál szokott helyrerázódni.
amúgy a SirfTech progit mire használnád? én azzal áttettem NMEA-ról SIRF-re a GP protocol-t, vagy hogyishíjják, állítólag az is segít vmit.szerk: nálam az iGo asszem COM8-ra és 57600-ra van állítva.
-
fzsolte
tag
válasz
parandroid #177 üzenetére
Köszi, megnézem. Ha a Locatort elindítod, Neked egyből feldobja alul a műholdak számát? Mert nálam nem dobja fel. Bár az utcára még nem mentem le (mindjárt lemegyek), de tegnap a lakásban is kilistázta a műholdak számát alul. Most meg nem.
-
fzsolte
tag
válasz
parandroid #175 üzenetére
Nálam a SirfTech COM4-en talája meg. Az IGO-ban ha beálítom a COM4-et, akkor csak 19200-nál írja ki, hogy csatlakoztatva. Ezekután akkor a hardware fülön legyen COM4 és 115200 a programs fülön meg pl. COM9?
-
parandroid
félisten
None-ra semmiképpen ne tedd. Az nem külső GPS, hanem a hardveres port, a másik meg a szoftveres. Nálam COM4 a szoftveres és COM8 a hardveres, és ugyanezek vannak beállítva az IGO-ban is, a baud rate pedig 115200, igen. Bocs, magyarosítva volt gyárilag ez a vacak, és én sem mindig tudom, hogy mi micsoda, le kéne majd restelnem, és visszarakni angolra...
p
-
fzsolte
tag
válasz
parandroid #173 üzenetére
Tehát az ExternalGPS részben a programs fülön COM 4-re rakom mert ezt találta meg a SirfTech, a Hardware fülön none, mert nincs külső GPS-em, ellenben a Baud rate-t felteszem 115200-ra. Jól értettem? Mert ugye itt nagyot sikít ha a programs fül portja megegyezik a hardware fül portjával (...cannot be the same value)
-
parandroid
félisten
Próbáld meg a GPS beállítások hardver fülén a buszsebességet feljebb állítani. Ezt alapból a használati utasítás pár tízezres nagyságrenden ajánlja, nekem 115200-on működik jól, előtte ugyanaz volt a gond, mint nálad.
Ami érdekes lehet még, hogy a GPS hardverport és a GPS programport azonos legyen a PDA beállításai között és a navigációs szoftverben.
p
-
fzsolte
tag
Sziasztok!
1..2..3..4..5..6..7..8..9..10...Nyugodt vagyok.....
Szóval, megkaptam a várva vár N560-asomat még pénteken. Nos ma vasárnap van és még egy fix GPS műholdat sem talált. Pedig elmentem még direkt kocsikázni és még így is semmi (kb 20 km megtett út után).
Pedig felraktam a hivatalosan kiadot firmware frissítést meg a hozzá tartozó QuickGPS-t is. A SirfTech programot is rátettem. Nekem teljesen mások a számok, mint ami a SirfTech oldalán található.Kérdések:
1. Mit kell a továbbiakban tennem azon kívül, hogy külső GPS-t vegyek? Szeretném ha ez műkodne. Vagy adjam egyből garanciális javításra vissza?
2. HR-el firmware frissítés is elszáll?
3. Esetleg ha felrakom a SirfTech-es képeket amit a gépemről csináltam segít Nektek abban, hogy kiszúrjátok mi az ami nagyon nics jól beállítva?
4. Az external GPS-es beállításnál minek hogy kell lenie? A Sirftech COM 4 19200-on találja a vevőt.
5. A GPS locatornál sokszor még alul a műholdak listája sem jelenik meg. Ha meg is jelenik, 4-5 műholdnál többet nem is talál, és azok is sárgák maradnak. Bár ez összesen 1* fordult elő a 2 nap alatt. Alapból meg kell mindig jelennie a műholdlistának alul?Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm.
-
Chrys_
addikt
Igen, most hétvégén sort kerítek rá. Csak nekem is van vele problémám
Amikor visszajött a cucc, az iGO8 kifogástalalnul ment. Volt egy HR-em (csak a progik gyors eltávolítása miatt), iGO-t újra felraktam, azóta nem megy a kapcsolat a GPS-antennával... most ezt próbálom rendbehozni. De a te dolgaid is kipróbálom.
Rumos14:
Még mindig Backup-téma:
Mi a különbség az SPB Clone és az SPB Backup között? Mindkettővel csináltam fullos mentést (vagyis ez csak az SPB Backup-nál választható), kb. méretre is megegyeznek. A visszaállítást még nem próbáltam ki. -
szitt
csendes tag
ha veszek egy külső gps antennát az n500-hoz szerintetek meggyorsítja a műholdak megtalálását ? mert így elég lassúcska szegény
-
-
Chrys_
addikt
Ha a nem működő linked az lenne, ami privátban is volt, akkor igen ;)
Hol akad el és mi a hibaüzenet?MSN-re felvettelek, ott gyorsabb lenne. Hétköznap csak esténként vagyok a gépnél.
-
Chrys_
addikt
Tudja valaki, hogy lehet-e egy Image-file-t csinálni PDA-ról? csak azért kérdezem, mert mindig mindent újratelepíteni egy kicsit szar ügy.
-
Chrys_
addikt
Tegnap este megkaptam a csomagot
Felraktam iGO8-at, terveztem egy német-magyar útvonalat, és még mindig maradt 26MB free RAMA sebesség is sokkal jobb lett: a domborzat betöltése jelentősen felgyorsult, a berepülés sem akad többé. Ez utóbbit kipróbáltam 3D-ben is, teljes döntés mellett (a max. távolság belátható) : kifogástalanul működik
Szóval a memory out-oknak vége (egyelőre úgy néz ki, remélem ez így is marad)...Software:
WM6.0 ENG: CE OS 5.2.1908 (Build 18508.0.7.0)
iGO8: 8.0.0.49545A teljes RAM, amit a gép lát, valamiért csak 114,12MB, de ez már nem érdekel. Több, mint 64... ;)
Ár: hát, ez húzós, mert egy cég csinált mindent: 119€+12,50€ (szállítási költség)=131,50€. Ha valaki megveszi a memóriamodulokat, otthon is beforraszthatja, sokkal olcsóbban is kijöhet, nekem nem volt kedvem evvel szórakozni.A newplow-oldalon található programmal megpróbálom lementeni ezt a FW-verziót. Ha sikerül, akkor tesztelgetem a srác saját FW-eit, de ehhez idő kell, először ezt a verziót akarom próbálgatni.
MOD: hétfőn adtam fel DHL-lel a csomagot, pénteken szintén DHL-lel vissza is jött. Tartották a beígért 1 hetet. Én csak jövő hét végére vártam, azt hittem, 1 hétig ülnek a dolgon. Nem Magyarország
-
Chrys_
addikt
Ezt beszéljük meg privátban. Csináljuk a hétvégén, mert most megyek haza melóból és utána van programom.
Addig is ezt nézd meg:
okosságok oldalaSzedd le a legújabb FW-eket WM6.0-ból és WM6.1-ből. Kezdjük a NEM-SDHC-kal (gondolom normál SD-kártyád van, ami max. 4GB-os).
Szedd le a flash-tool-t is és a ROM lang progit is.
Asszem a FW-k alatt találod őket.NE KEZDD EL A FW-FRISSÍTÉST, ha nem értesz hozzá, majd megbeszéljük a hétvégén, hogyan kell.
Chrys
-
Chrys_
addikt
Igen, éppen ezért írtam HR-t, mert akkor törli a progikat
És megjelenik az eredeti menü.
Lehet, hogy a német nyelv kavar be valamiért. Az én PDA-m is német volt, de úgy nem próbáltam ki a magyarosítást. Gyorsan lecseréltem angol ROM-ra (még garancia alatt), azzal megy rendesen.
-
szitt
csendes tag
elöször hard resetet csináltam német lett a kicsike ettöl felnyomtam az interwritot, de fellépet a hiba amit irtam korábban, ezután gondoltam felnyomom a lang-et csináltam egy hard resetet majd felnyomtam és továbbra is megvolt ugyanaz a hiba
nem egyszere volt fent a kettö, és semmit nem találtam erröl a neten, nem tudom mit kéne csinálni hogy magyar legyen és legyen start menü is
-
szitt
csendes tag
köszönöm a segítséget
sikerült felrakni amit ti ajánlotatok, illetve az interwritot is mind a kettővel magyar lett, már csak az a gond vele hogy utána a start menüből eltűnnek az addig ott levő menüpontok és csak egy "mai nap" és egy "coldinit" jelenik megmit tegyek hogy megjelenjen a többi is ???
-
szitt
csendes tag
nagy nehezen mégis sikerült gyárira visszalöni de most német teljesen
magyarosítást honnan tudnék leszedni ? mert találtam itt a fórumban egy linket de az már nem jó, ami pedig hozzá volt cd az teljesen német szóval számomra rejtély hogy ott hol lehet, a dobozán találtam még egy matricát hogy sunnysoft weboldalárol lehet leszedni, de ott meg regisztrációs nevet kér amit nem találtam a dobozban, azt mondja az oldal hogy (A regisztrációs nevet a telepített termék "Regisztrációs" képernyőjén találhatja.) de az hol van pontosan ?
előre is köszönöm a segitségeteket
-
szitt
csendes tag
van egy pocket loox n500-asom próbálom a windows-t gyárira visszaállítani de nem sikerül
hiába nyomom a kikapcs gomb+naptár+reset pöcköt alul semmi
én bénázom vagy ennek van vvalami specko trükje ?
-
fzsolte
tag
Sziasztok!
Ha minden igaz, a napokban kapok egy N560-at. Elolvastam már több 1000 hozzászólást. De én most 2 konkrét dologra lennék kíváncsi.
1.) Mivel nagyon sokszor nézek p2p tévéket (tvants, sopcast, tvu) nem tudom, hogy ezeknek van-e alternatívája PDA terén.
2.) Illetve ha nincs, akkor még sok meccset szoktak közvetíteni a www.justin.tv-n ami szintén jó lenne ha működne. Ha jól tudom a justin flash alapú (online), de olvastam pár hozzászólásban, hogy a youtube és a google videóihoz jó a TCPMP ami ha jól tudom flv-s. Érdekelne, hogy ehhez is jó lenne-e. Ki tudnátok próbálni, hogy nállatok megy-e?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
jocek13
tag
mi a legfrissebb még gyári wm5 rom száma? tud valaki segiteni romfrissitésben előre is kösz
-
Chrys_
addikt
-
Chrys_
addikt
2 hét múlva 128MB RAM lesz az N560-amban
Egy német PDA-javító cég szereli be az új memóriamodul(oka)t és tesz rá hozzáillő angol WM6.0-t. 1 hétig tart az egész ú szállítási idő. Ár: 119€ + postaköltség.
Remélem, iGO8 hibátlanul fog rajta futni (a már korábban említett hosszú távok tervezésénél szokásos memory out-ra gondolok/ MO-DE között már nagyon gyakori). Ha igen, akkor abból is beszerzek egy eredeti verziót hozzá. -
jocek13
tag
SEGITSÉG valamit elk...tam nem kicsit ájgo8-at akartam telepiteni csináltam egy HR-t ájgo fel nem megy gps frissités és akkor vissza 2006 HR felpakoltam a2006-ot de gps folyamatosan eldobálja a jelet képtelen stabilan fogni a gépen még az eredeti minden nem volt romfrissités valaki GYŐR környékén segitene vagy itt tippek előre is köcce köcce
-
Az ActiveSync programot letöltötted, és úgy nem jó?
-
szitt
csendes tag
sziasztok
én egy pocket loox n500-ashoz keresnék usb drivert, mert az istenért sem akarja megismerni az xp
ha esetleg valaki tudja honnan tudnám leszedni az please segitsen, elöre is köszönöm
-
Brukesz
csendes tag
válasz
#40935168 #129 üzenetére
Hi
Van az N500/520-hoz is wm6 rom, én anno a ppcwarez-en találtam, fel is raktam, de nem nyerte el a tetszésemet, nem igazán volt stabil, a képernyő néha ugrált,stb., úgyhogy visszatettem a régi WM5 rom-ot. Ami a WPA2 illeti, azt nem támogatja a készülék hivatalosan tudomásom szerint, így az azzal védett hálozatokra nem tudsz csatlakozni.
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #131 üzenetére
NMEA->SIRF átállítással, állítólag. én megtettem, talán minimálisan gyorsabb. a SirfTech nevű progi segít ebben, no meg a Google
nekem semmi bajom azzal, hogy 30-45 mp-ig magára kell hagyni egy stabil helyen, míg fixál. -
runner 125
nagyúr
..apropó ezen a műhold keresés dolgon lehet kicsit gyorsítani?
Én is így vagyok vele..elég lassan találja/lövi be magát..
Utána már jó,de akkor is..a 20k-s PNA pillanatok alatt menetrekész.
Köszi
Üdv.M -
törölt tag
válasz
steveetm #100 üzenetére
Sziasztok,
mm de jó kis topic ez
N520-am van, Electro World-ös, kifogástalan.
Lenne több kérdésem is:
1. hogy tudom ráhekkelni a linux-ot ? Debian-om van, annyira kezdő nem vagyok.. link van erről valahol ?
2. SDHC driver ? Kinyírja a WiFi-t tényleg ?
3. Új FW-t honnan szedek hozzá ? Érdemes egyáltalán ?
4. WM6 megy rajta ? (honnan szedjem?)
5. WPA2-es kódolt WiFi-t hogyan támogat ?
Amúgy jó masina, szeretem. Kicsit lassan szedi össze a műholdakat, de utána atomjó. Szeretem.
-
Chrys_
addikt
Az iGO8 eredetijét használja valaki? Ha megtervez vele egy Nürnberg-BP utat és utána bedob még 1-2 köztespontot, ez is elszáll memory out-tal? Mert erősen gondolkodom az eredeti verzió megvételén N560-hoz, ha azzal nem fordul elő ilyesmi.
-
rumos14
nagyúr
gondolom olvastad, hogy én hogyan jártam, és ha kicsit körültekintőbb vagy, a driver felrakása előtt csinálsz egy backup-ot.
nos az iGo meghalás lehet hogy összefügg a "vásárlás körülmányeitől", főleg hogy tudtommal az iGo-t 2gb-os nem hc kártyán adják
látod, másnak elvileg megy a driver, nekem sem ment. 4 gigás nem HC kártyát kezel a pda, csak ezek ritkák mint a holló. nekem van egy. -
mrpromi
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem én is ezt a SDHC drivert és az iGO 8 meghalt tőle. A Wifi megy simán, azzal nincs gond. Leszedtem a drivert és ugyanúgy nem ment az iGO, a megoldás a hard reset. Elegem lett az egészből, a 4GB-os Kingston kártyámat szerencsére alapból támogatja a fényképezőgépem, a PDA-ba pedig majd veszek valahonnan egy sima SD kártyát. -
rumos14
nagyúr
válasz
steveetm #122 üzenetére
csináltam uninstall-t, iGo ugyanúgy kilépett. gondolom vmi registry okosságot is berakott, nem kutattam ezután, hanem az egyszerűbbb megoldást választottam.
az error és a driver működése közt mi az összefüggés? mondom, nálame nem működött a driver, olyan szmepontból hogy a pda nem ismerte fel továbbra sem a hc-s kártyát.
a témába túl mélyen nem merültem bele. -
steveetm
őstag
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #119 üzenetére
és működik is neki? érdekes.
nos az iGo hiba (HardwareIDError) lehet hogy részben az én saram, de erről többet nem akarok írni
de a HC kártyát meg sem látta, soft reset után sem. legalább megbizonyosodtam arról, hogy a backup progim megbízhatóan működik. -
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #114 üzenetére
jaj de jó hogy csináltam backup-ot mielőtt feltettem ezt, mert behülyiítette az iGo-t. reinstall sem segített, csak backup restore.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #116 üzenetére
nédd má, télleg nem. hűűű. ejj.
-
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #114 üzenetére
ez ua. amit az előbb is linkeltél, nem?
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #110 üzenetére
wm6 alatt megy csak? nekem wm5-ös kéne
rapidshare.com-re feltöltheted pl. -
runner 125
nagyúr
N560-C550 tulajok!
Egy másik forumon kaptam egy driver-t, amivel ezen 2 típus hibátlanul látja az SDHC kártyákat!
..és a wifi-t sem öli meg!
Ha vki tud adni vmi feltöltő/megosztó helyet szívesen felrakom.
Üdv. M -
runner 125
nagyúr
válasz
parandroid #107 üzenetére
Hát ez no comment kategória
-
rumos14
nagyúr
válasz
parandroid #107 üzenetére
bazzvazz, ez aztán a jó vétel
2 év gari, full új?
az enyémben asszem kezd elfáradni az akksi, érezhetően rövidült az üzemidő, és tök alap használat mellett is eléggé melegszik. mondjuk ez vszleg nem az akksitól van, iknább a hátlap felsőbb részén, arrafelé lehet a prockója. azért az kicsit gáz, hogy egy pda így melegszik... -
parandroid
félisten
Két hetes gép, még némelyik védőfólia is rajta volt, a toknak meg gyári bőrszaga van: [link].
Ráadásul kaptam hozzá grátisz 1GB-os kártyát és kijelzővédő fóliát.
Egy éve az enyémet autós szettel még 90e-ért adtam el, és azonnal vitték, nem kellett néhány napnál tovább árulnom. Ehhez most 8e-ért vettem autós kiegészítőket.
Igazából nem is akartam venni PDA-t adiig, amíg néhány napja meg nem láttam egy ilyet ugyanennyiért hirdetni az aprók között, de azt elvitték az orrom elől. Aztán rá két napra megjelent egy másik hirdetés.
p
-
rumos14
nagyúr
válasz
parandroid #104 üzenetére
remélem jó áron vetted, mert az Edigitálnál 70k-ért hirdetik. ha nem lenne, biztos vennék egyet. illetve ha nem lenne, már megvettem volna. asszem relatíve jól tartja az árát, 2 éve 140k körül kezdett, amikor én vettem több mint 1 éve, még mindig 110 körül volt, mostanra ment lejjebb.
-
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610 #103 üzenetére
Perpill.
Tegnap megvettem hozzá az autós kiegészítőket, ma délelőtt pedig feltettem rá az alapokat: friss térképek, mort, tcpmp, spb cuccok, és ZUMA! Már el is felejtettem mekkora élmény videót lejátszani vele. Azért a VGA kijelző páratlan élmény.
Még keresnem kell rá egy opera mobile-t, és valami smb klienst, aztán visszaolvasok itt a topikban, hogy még mit.
p
-
válasz
parandroid #102 üzenetére
Ismét rájöttél, neked mi a jó.
-
parandroid
félisten
Visszatértem a klubba. Némi tévelygés után megvettem a második N560-amat is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest