Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
junk_corp. #643 üzenetére
Én úgy tudom, az 500-asban nincs WiFi (legalábbis alapból).
-
-
Dictator^
veterán
Srácok, fel akartam rakni egy újabb térképet az Igo8-amhoz (nem tudom melyik 8.x). Azóta nincs térkép, raktam rá új Igo8t azóta igo se indul mert nem eredeti.
Vissza a régihez, ahhoz nem nyultam csak átneveztem, már az sem megy. Reinstallt kapott, megy, csak nincs térkép, pedig ottvan... hELP!
Holnap indulék törökbálintra és nem tudom mit csináljak...
-
Dictator^
veterán
látom rég jött a kérdés, azért válaszolok hátha.. (az enyémre se jött válasz, de lehet meg is válok az n560től)
szóval hard reset:
Nyomja meg egyszerre a Suspend/Resume (felfüggesztés/folytatás) (1) és a Calendar (naptár) (2) gombot. Nyomja meg a ceruza hegyével a reset gombot (2+3) Tartsa néhány másodpercig benyomva a Suspend/Resume (felfüggesztés/folytatás) és a Calendar (naptár) alkalmazásindító gombot!
A gyári állapot visszaállítása néhány percet is igénybe vehet. A hard reset végén egy hangjelzést hallhat, majd kövesse a kijelzôn megjelenô utasításokat! -
Dictator^
veterán
üdv
van valami progi, ami bluetoothon keresztül tudná vezérelni a telefonomat? hivás, hivásfelvétel, stb.
wayteq x920bt-ben is alapból egy ilyen funkció , hátha külön progi jött winmo alá is, csak sajnos én még nem találtam.
-
Dictator^
veterán
üdv.
valaki tudna segiteni? mini hajszálkarcok (nem normálisak, hanem olyanok amibe megtörik a fény) keletkeznek az n560amon, börtokba viszem mindenhova, és csak stylussal van használva.most már megjelent a 2 ilyen hajszálkarc vagy minek hivják, ráadásul, egyik fenti részébe mintha egy folt lenne rajta, amit nem tudok letörölni, lehet ezekkel valamit csinálni?
volt rajta fólia, csak állandóan lejött.
-
Dictator^
veterán
2008.10. környékén vehettem, boltban, teljesen újonnan, garival, minden cuccal... és már ott felismerte az SHDC-t... szóval gyanítom, hogy az újabb kiadásokra már rákerült, a software ami támogatja az SHDC-t..
de amugy valami ideiglenes hiba lehetett, már megoldódott egy formázással.
-
Dictator^
veterán
üdv.
n560 SDHC 4gb memó kártya.
érdekes volt, amikor kb 200 megát használtam, 3,25 giga hogy lehetett foglalt, fogtam elkezdtem lemásolni mindent róla, windowsba 2xx mega jött ki.. mégis 3,25 volt a foglalt, fogtam select all, törlés.. majd erőlködött, fogtam win alól is nyomtam egy törlést, aztán letöröltem mindent.
szuper, de még mindig csak 1,75giga van szabadon.. gondoltam én érdekes, elővettem egy memókártya leolvasot, majd formázni akartam, ami nem találta meg a memó kártyát.. igy hát, elvittem a másik géphez, (xp, win7).. ott sem ismerte fel...
visszatettem PDA-ba, megy, másolok rá meg mminden, de formázni nem tudom.. memókártya nem olvassa... most mit csináljak ? kurvaideges vagyok.
-
Dictator^
veterán
az jól hangzik.
előszőr is köszi a választ mindkettőtöknek. már csak az autós töltöt kéne pest környékén beszereznem, normális áron..
eddig 3 boltba ugrottam be, a keletitol nem messze is volt egy bolt, ott pont nem volt, a tobbinel ugyanez, a masik kettő ahol néztem meg webshop és legalább 3 hét mire hozzák..erre ötlet? ki hol vette? milyet és mennyiért? láttam utángyártottat, azt nem igen szeretnék.
de láttam , kecskeméten talán rendes töltöt, n560-hoz ami 3000 körül volt és nem utángyártott.. legalábbis nem tüntették fel. -
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz
runner 125 #332 üzenetére
az enyémen is van egy minimális karc, egy helyen.. picit idegesitő, de hogy kiszedi? azt hogy?
-
Dictator^
veterán
tisztitani a kijelzőt , ha nincs rajta fólia, vizes szarvasbörrel? majd egy szárazzal letörölni ? n560
-
Dictator^
veterán
n560 autós töltöt tud valaki valamerre? mert találtam pár boltban, (ahol pesten volt ott épp nincs raktáron több hét mire lesz) kecskeméten meg nem igen járkálok , bár lehet rendelés lesz belőle..
valaki tud a 17ker - örs közelébe egy boltot amerre lehetne kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- Revolut
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest