-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
válasz
juliensorel #40616 üzenetére
Köszi szépen!
Én is néztem a Voigtlander-t de ezek meg csilliárdba vannak. Aztán lehet hogy jó, de lehet hogy annyira mégsem, ekkor pedig eladni lehetetlen és csak óriási bukóval. Szó se róla, hozzám vágnának egy modern Meyer-Görlitzet v. Voigtlandert hát örülnék mint majom a farkának!
Amire gondoltam az egy ezen gyártók valami 'vintage' üvege, ami meg persze a hype miatt nem reális árakon mehetnek. Vagy akár orosz gyártótól!
Aztán legvégül lehet megnézném a kincsi 20-30k-s üvegeket már ha van ilyen kategória (full manuál távolság skálával).
Streetelni kéne végre jókat!Hiába natív üveg, hiába teszem MF-be ki bekapcs és lófaszt nem tartja meg hogy hová lőttem be az élesség tartományt...
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Politika
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Sony DSC-HX 300 50x zoom fényképezőgép
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Panasonic GX80 ,ELKELT, értékelésre vár....
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest