-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
daninet #2720 üzenetére
Ez jól néz ki, jó is lenne.
Mert amit linkeltem, az nekem is inkább bárdnak tűnt, nem is tetszett.
De megint egy termék, ami itthon nem kapható... kezdődött azzal, hogy az ändlig kínai szakácskést akartam megvenni, de mire odajutottam, már nem volt kapható..
kicsit körbenézek helyben, hátha meg tudok fogdosni egy ilyen kínai szakácskést, tetszik-e egyáltalán előben.
bár Pécsen soha nem szoktam találni semmit, amit szeretnék. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
daninet #2704 üzenetére
Szerintem azért van különbség a finomított fehér liszt és a 00-ás között... Az igazi olasz pizza is 00-ás liszttel készül.
Egyébként, a Nagyi titka lisztek között is van már 00-ás pizzaliszt és pl. Tescoban mindig lehet kapni.
Mi az Első Pesti malomból szoktuk beszerezni a liszteket, közvetlenül a malomból hozzák. Nem tudom, hogy ott van-e boltjuk, ahol te élsz, de ha van érdemes oda elmenni. -
bugizozi
őstag
válasz
daninet #2696 üzenetére
Szia!
Köszi a táblázatot, nekem a cukor mennyiségével kapcsolatban lenne kérdésem.
1. Futtasd fel az élesztőt a meleg vízben egy csipet cukor segítségével
Ez a csipet cukor mennyit takar, ha már ilyen grammra pontosan ki vannak mérve az adagok? Van ehhez is valami ajánlás, hogy x gramm életzőhöz y gramm cukor kell?
Köszi!
-
rien
senior tag
válasz
daninet #1839 üzenetére
Én zsíroldót próbálnék. A háztartási boltokban kapható hideg zsíroldók nagyon brutálok a kezed szétmarják, de Lidl-ben van a WU5, ilyen narancssárga flakonos konyhai tisztító. Szerintem nagyon jó és a kezed sem marja szét annyira mint társai, de az ereje azért ott van.
Azzal jó befújni, rajta hagyni pár percig, majd dözsi-dözsi ha kell még.
Nekem pl. a hálószobabútor is ilyen konyhapult szerű anyagból van, de attól sokkal fényesebb. Olyan kibaszott egy anyag, hogy csak ezzel a zsíroldóval lehet takarítani, forróvíz + mosogatószert észre se veszi, Pronto csak mázgálódik rajta...ez az egy viszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged