- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
kelna91 #12044 üzenetére
Érdekes, hogy a végtelen sokféle hamburgerezőben még sosem ettem ilyet, pedig szerintem tényleg jobb így, nem is kicsit.
Mivel azért csak streetfoodról beszélünk, így gondolom vannak műfaji megkötések, nem landolhat túl könnyen túl sok mennyiség az aszfalton. Igaz, sokszor tálcán, asztalon történik a fogyasztás. Lehet, hogy most adtál ötletet valakinek aki kaszálni fog vele.#12045cd930, erről jut eszembe, megtörtént a csoda. A Lidl sajátmárkás szószait sikerült elkészíteni keményítő és citromsav nélkül. Már-már hihetetlen, de igaz. Örvendhet, kinek ezek ellenségek, most hiányoznak, nem kompromisszumoskodnak bele az élvezetbe. Reméljük semmilyen üzleti elgondolás vagy csúf számok nem húzzák keresztbe létezésük és a végtelenbe mutatóan gyártódhatnak majd. Nem utolsósorban finomak is.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
kelna91 #10700 üzenetére
Üdv,
Tudtok ajánlani valami kolbászos receptet?
A füstölt kolbász nagyon jól passzol hüvelyesek mellé, pl. bab, lencse, sárgaborsó stb..., ezekből levest is készíthetsz.
Időnként, ha krémlevest készítek(brokkoli, hagyma, karfiol stb..), akkor szoktam a tetejére kolbász chipset tenni(megpirítom a kolbászkarikákat).Vagy valamit, amivel a krumpli helyettesíthető lenne a rakott krumpliban?
Szerintem a brokkoli, karfiol ill. a kettő keveréke passzolna a kolbásszal, de tejföl legyen rajta mindenképp. Rakott zöldbabban is el tudom képzelni a kolbászt. -
mike1334
veterán
válasz
kelna91 #2592 üzenetére
és Cheesy
Köszi!
Azt ismerem, de elvileg van attól is jobb (legalábbis remélem)
Pl.: Sapporo Ichiban – japán ramen leves tésztával 100gMondjuk ennek az ára már húzós egy instant kajához képest, a duplájából már rendes éttermit lehet venni.
Meg mondjuk ezt sem értem, hogy ha itthon gyártják, akkor miért nem lehet kapni? Ez is komolyabb versenyzőnek tűnik a "sima" Sobához képest.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó KTM női kerékpár!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged