- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
-
Blyan
félisten
válasz
TTommi #43773 üzenetére
A rózsával semmi baj, nem tehet róla, hogy nekitámasztották a (mittomén) komódnak vagy íróasztalnak és csináltak egy képet róla, amire azt lehet mondani, hogy igen a fényviszonyokat nézve egész jó lett - ami igaz,de ha az a célja a fotózásnak, hogy a furafényviszonyokban csináljunk, hülye beállítású képet, azt tapsoljuk meg, hogy az elektronika kihozta a lehető legjobbat a dologból - akkor nem értek a fotózáshoz.
És én ennyit írtam; szvsz, nem lett valami acélos. Továbbra is érdekelne, hogy ez a mondat miért nem állja meg a helyét, vagy miért ad vitára okot?
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz
TTommi #43484 üzenetére
Ez a topik véleményem szerint első sorban a mobilos kamerák minőségéről, képességeiről, lehetőségeiről kell szóljon. Ezért is elvárás a nyers kép. Ennek ellenére, ha valaki emellett is tud "művészkedni" én kifejezetten örülök neki, szerintem mindenki számára kellemesebb eredmény eshet ki ily módon a mobilból. A szerkesztett topikban pedig elég tág a lehetőségek tárháza, ott mindenki kiélheti a vágyait utólagos eszközök segítségével, ha esetleg nem volt lehetséges csak a telefon kamerájának használatával. Persze ez ismételten csak egy saját vélemény.
-
Viper26
nagyúr
válasz
TTommi #43492 üzenetére
Teljesen auto mód, csak kattintottam egyet, ha jól emlékszem ennél nincs is manual mód, de azért utána kell néznem.
Eléggé leszólják tesztekben ezt a kamerát, pedig szerintem van ennél jóval rosszabb, szóval szerintem vállalható amit produkál.
Mégegy.:
Xiaomi Redmi Note 2
-
helixP
nagyúr
válasz
TTommi #43484 üzenetére
"miért nem lehet olvasni pl. a Tesco mobil kamerás képességeiről?"
Na, én ezen mindig próbálok változtatni, kvázi akkor írok csak ide (bár rendszeres olvasó vagyok), ha új telefont húzok be, és feltöltök pár képet, csak azért, hogy ha valaki rákeresne arra, hogy a MA!-teszten kívül milyen képeket csinál a telefon, találjon. (volt is itt egy szóváltásom anno, amikor 'kétes színvonalú' képeket tölöttem fel, csak azért, hogy lássa átlaguser, hogy mire képes a telefon, mert szerintem ez az elsődleges cél ezzel a topiccal.)
-
helixP
nagyúr
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
TTommi #42465 üzenetére
Köszönöm, hogy talpnyalóságom ellenére bírsz!
Hogy nekem bajom lenne a SONYval? Nagyon szeretem őket, nem véletlenül azok vannak (voltak). Neked is sok örömet kívánok a Z2-höz!
Az más, hogy nem gondolom, hogy különösebbennagytudásújúzerlennék, és ha egy gík mérnők azt mondja hogy ehhez hülye vagyok, akkor nincs mit tenni....., el kell ismerni.
Vuff!!
-
hito
nagyúr
válasz
TTommi #42396 üzenetére
Kérésed parancs!
Szerintem elég jól látszódnak a tűlevelek. Csak nem azért kérted, mert a Z2 mossa a zöldet?
Egyébként most szerkesztésre osztottam meg, hátha így 1nap után megmarad a link. Kíváncsi leszek. Ha nem, fájó szívvel, de búcsút veszek a skydrive-tól és meglépem, amit régóta megpróbálok elkerülni: váltok flickr-re.
LG G4
-
hito
nagyúr
válasz
TTommi #42382 üzenetére
Legközelebb nem a csak megtekintést fogom nyomni megosztásnál, hanem a megosztás szerkesztésre, hátha azzal nem csinálja ezt.
Original01: szerintem pont annyira, mint eddig, tekintve hogy nem kapott azóta érdemi frissítést. Képminőséget szempontjából erős kompromisszummal. Viszont videóban a legjobb, még 4K nélkül is.
-
irgum
addikt
válasz
TTommi #40185 üzenetére
Igen a tárhelyes történet nem kis probléma. A másik fele, hogy nem igazán van még min, főleg mivel lejátszani. Nincs 4K TV, filmeket és a videóimat egy WD TV Live-al játszom, ami szintén nem kezeli. Persze jó lenne a jövő miatt, de addig is szeretném élvezni a családi videókat konvertálás nélkül.
SOAD19! A pitypangos képedre jó ránézni, nincs digitális hatása, kényezteti a szememte.
-
irgum
addikt
válasz
TTommi #40182 üzenetére
Köszi!
Az a 4K nem közelíti meg annyira az igazi géppel készített 4K-t, mint az iPhone az igazi HD-t.
Nem szóltam az S6 képekről semmit, de nekem nem igazán jönnek be. Az iPhone még mindig jobb szerintem. Számomra nem természetes a képek hatása, kicsit digitális és nem nyugtatja a szemet, hanem inkább fárasztja még belenagyítás nélkül is. Szóval nem értem a nagy csodálatot, tényleg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest