Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kétlem, hogy a főkamera több fényt engedne be, én csak a "tele" lencséről olvastam, hogy f/2.4 helyett már f/2.0.
De akkor is, attól nem lesz kisebb a dinamikatartomány, hogy szélesebbre nyitod a rekeszt. Annyi hogy valamivel alacsonyabb iso-val, vagy rövidebb záridővel tudod elérni ugyanazt az eredményt.
Amúgy szerintem is kicsit túlexponáltak a #90696-ban a képek, meg picit kékes is a wb.
De ez megint mind olyan "probléma", hogy az automatika most nem a legtökéletesebb beállításokat választotta. Az én szememben emiatt még nem rosszabb az elődjénél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest