- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xact
tag
válasz
Elit3Zotya #120396 üzenetére
Néztem azóta más telókkal készült fotókat még a Xiaomik is szebbek, vagyis részletesebbek a fotók (13 széria).
Nálam az akksi a nagy gyengeség, meg az optikai zoom hiánya.
Pixel 8 pro még mindíg terítéken van, de az akksi idő mindenképpen a másik 2 delikvens irányába megy. Xiaomi 14-t is néztem, márcsak a mérete meg a flat kijelző miatt is, de a kamera nem győzött meg, ahogy láttam nem csak engem. -
balazs1022
őstag
Xiaomi 13T-je akkor nincs már senkinek sem?
-
novinyul
veterán
válasz
Elit3Zotya #120344 üzenetére
Kb. 10 percünk volt pár képet lőni. Ami látszik hogy reszelt a Samsung a szofveren, illetve az új 5*zoom kamera elég jó lett. De még mindig kellene finomítani rajta. Viszont mint telefon tényleg jó. Én nem használnám ki a ceruza adta lehetőségeket. Viszont a Pixel-ben ott a három kiváló kamera, ami minden körülmény között hoz egy remek szintet(auto módban). De ugyan így a videó felvételek minősége is meglepően jó(főleg az audio része) Jelenleg ár-érték arányban a Pixel 8 széria talán a legjobb vétel. Pedig egy évig a Xiaomi 13-t használtam és meg voltam elégedve vele, de a Pixel erre rádobott még egy lapáttal.
-
xact
tag
Melyik most a legjobb flat kijelzős kamerás teló?
Unom már a sok ívelt és batár készüléket. Mostanában jelent meg az a Xiaomi 14, de az meg ugye homályosodik( a 13-s modellnél is előfordult ).
Esetleg egyéb max tavalyi modell ? -
dlaj
őstag
válasz
Mangosztán #120163 üzenetére
Szia!
A Xiaomi 13T Pro tesztjében többek között pont ezt emelték ki. -
Atomgeszi
nagyúr
[link] Cicó pózol
Xiaomi 13 Ultra gcam
-
válasz
FoLey-v #119956 üzenetére
Juj de szerettem ezt a telefonomat, csak merült mint a titanic...
Abszolút fényképben már akkor sem volt annyira erős főleg ugye a 1020 vagy 808 mellett, de a "porosodó" zoom volt a nagy dolog ebben.natë: Most nem azért a 2ft-ért, de mindennap ugyanazokkal a csúcsszériával készülő képeket is unalmas nézegetni... Másról nem szól a topic csak a Xiaomi 13 ultra, pixel 7-8 pro, samsung S23-24 ultra...Vagy az általad elkészített configokkal való fotózás...Ha valaki esetleg feltölt ide más készülékkel készült fényképet legyen az bármi más, csak nem a jelenlegi csúcs, ahhoz már a kutya se szól hozzá, ezt már jó ideje megfigyeltem....Szerencsére fotós topic így van helye minden régebbi,vagy ha nem is annyira régi de nem csúcsszériás telefonnak is.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hoztam pár fotót
[link] Búzatábla 1x
[link] 50x szenzor zoom
És akkor jöjjön pár macskás kép.
[link] Délutáni szieszta
[link] Rágcsálás
[link] Nyalakodás
[link] Kerítés szobor.
[link] Térfigyelő
[link] Kecskerágó fa
Jöhet pár étel.
[link] Nosztalgia kifli
[link] Csokiszufle nyamm
[link] Esti mood
[link] PizzaXiaomi 13 Ultra gcam
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Valaki87 #119677 üzenetére
Ahogy a régi SonyEricsonok is pl.
Nem mosták így a képeket, mint manapság.Ha beleközelítesz a Nokia képeibe, inkább zajosság figyelhető meg, mintsem egy olajfestmény.
(persze az más kérdés, hogy sok esetben kiég az ég, és a színeket sem találják el már mai szemmel nézve - ilyen szempontból azért eljárt felettük az idő)gcam-os képek is ilyenek, ezért tűnnek természetesebbnek.
Azért lepődtem meg az XR20-as képeden is tegnap, nagyon természetes hatása van.Kis vasárnapi fűnyírás/kertrendezés: [link]
Xiaomi 13 Ultra gcam(persze akksis fűnyíró, nem úgy mint a szomszédé aki reggel 3/4 9-től 12-ig benzinessel verette fűnyíró meg damilos felváltva.
)
-
natë
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
Nagyon komoly naplementét kaptam el délután
[link] 5x optikai zoom (brutális, hogy még a kerítés rács is látszik
Meg középről balra picit hátul a nagy feszültségű villanyoszlop még a drót is látszik rajta, meg az oszlop annak is a rácsozása.
- mindezt kézből úgy, hogy az a villanyoszlop több száz méterre van, mert a víztorony van kb 150 méterre.)
[link] És végére egy CICA!
Xiaomi 13 Ultra gcam
-
Atomgeszi
nagyúr
Hoztam pár esti képet, hogy lefedjek minden témát
[link] Komp éjszaka/ érdekességként a gyári éjszakai: [link] /
[link] Duna éjszaka/ gyári: [link]
[link] Jégmadár hajó normál lencse
[link] Jégmadár 2,6x optikai zoom
[link] Jégmadár 5x optikai zoom
[link] Hotel éjszaka
[link] Selyemgyár udvar éjszaka
[link] Selyemgyár épülete / gyári: [link]
[link] Érdekes fa
[link] Emlékmű
+ ráadás [link] #police-car-leicamód 2,6xoptikai zoomXiaomi 13 Ultra gcam éjszakai
Mint látható a gyári a valóságtól eltérő fényességet csinál, a valóság viszont a gcam által kreált esti fénykép.
Az biztos, ha az embernél nincs zseblámpa, a gyári éjszakai mód megoldja, hogy láss a sötétben.
-
Atomgeszi
nagyúr
Bontom kicsit a rendet, ha nem baj.
[link] Komp Leica mód
[link] Mohács Hotel
[link] 5x optikai zoom leica mód
[link] Selyemgyár kulturális negyed
[link] Duna holtág
[link] Farönk évgyűrűk.. felhívnám a figyelmet a részletességre.
[link] Fakéreg, szintén részletességet szem előtt tartva.
[link] Holtág
[link] Falevél
[link] Esőcseppek
[link] Borostyán leica mód
[link] Borostyán optikai zoom leica mód
[link] Csendélet
[link] Fák ölelésébenXiaomi 13 Ultra gcam
-
Atomgeszi
nagyúr
1970-be invitállak bennetek 2024-ben egy mai magyar rendelőintézetbe:
[link] 5x optikai zoom leica mód
[link] Leica mód
[link] Leica mód
[link] Leica mód
[link] 5x optikai zoom
[link] Leica mód[link] Égi játék a szántóföldön
[link] Villanydúc leica mód
[link] És természetesen egy cica.Optikai zoom
Xiaomi 13Ultra Gcam
-
-
novinyul
veterán
-
Atomgeszi
nagyúr
[link] Naplementés cica
Xiaomi 13 Ultra
-
Helltak
őstag
válasz
Quqesz #118755 üzenetére
Nálam 5 napja egy Vivo X90 Pro van és imádom a telefont. Rendszer remek, igaz 4-5 nap kell neki, mire beáll az üzemidő, de remekül testreszabható és gyors.
Kamerában meg konkrétan minden funkció benne van, ami lehetséges és a felét sem használja ki egy átlag user.
Ha fontos a nagy zoom átfogás, akkor mondjuk nem ez a nyerő, de a fő kamera és a 2x portré (4x zoom-ig) nagyon ott van a szeren. Nekem kisgyerekek miatt ez a kettő a prioritás.
Minden komolyabbra ott vannak a fényképezőgépeim.
Képalkotása szép és természetes, nincsen agyon szűrve a zaj és annyi túlélésítés sem.Az utóbbi 8 hónapban volt nálam mindenféle telefon, P7/P8 Pro, Honor Magic5 Pro, Xiaomi 13 Pro és S23 Ultra is.
Ezt a példányt Alzánál vettem újszerű állapotban 260k-ért, újonnan 320k körül van.
-
Quqesz
nagyúr
No akkor bátorkodok feltenni a kérdést
Teló cserén gondolkozom, fotós képességgel melyik kb a jobb:
- xiaomi 13
-pixel 7pro
-iphone 13-14
-nothing phone 2
-s23 vmelyik
-van még amiben érdemes gondolkodni pl vívo? A rendszer nem érdekel, sok évnyi droid után ipadozok...egyik sem zakkant még(van itthon miui, droid, iOS) -
ljoe82
tag
válasz
akooos #118552 üzenetére
Nekem ugyan nem Mediatek Dimensity van, mert egy vivo x90 pro plus-t nyúzok nap mint nap, március óta. Nekem mindenre is elég, első kínai telóm, de nem az utolsó. Ez idő alatt egyszer inogtam meg, amikor a xiaomi 13 ultra felé kacsingattam, de a B20 hiány miatt azt elengedtem.
Nyilván kérdés az is hogy te mire használnád daily gearként, mert pl, ha android autó nélkül nem tudsz élni az a kínai vivo-n pont nem megy (global-lal nincs tapasztalatom)? -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Fotózás, képminőség szempontjából milyen sorrendet állítanátok fel az alábbi készülékek közt? (alap, azaz nem ultra, +, pro modellek) Képélesség, színhűség, beltéri fotók minősége, izgő-mozgó objektumok fotózása (gyerek, cica, kutya).Pixel 8
Pixel 7A
Galaxy S23
Iphone 13
Iphone 14
Xiaomi 13TVagy ha sorrendet nem tudtok/nem akartok állítani, akkor melyiket kapnátok fel a Media Marktban, ha közel ugyanannyi lenne mindnek az ára egy akció során?
Köszönöm!
-
Aryon87
félisten
válasz
Atomgeszi #118395 üzenetére
Köszi a tippeket. Most tervezzük a nyaralást, Májusban Erdély, Augusztusban remélhetőleg a Dolomitokhoz el tudunk jutni s talán útba is esik a tó.
De hogy ez a Xiaomi 13Ultra qva jó képeket csinál az annyi szent. (ránéztem az itteni használtpiacra, khm, még most is 900 euro körül mozog)
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
migabi24 #118389 üzenetére
Az első kínai telefonommal, ami egy iNew V3 volt is nagyon jó képeket lehetett csinálni, az elsők között volt IMX szenzorral.
Utána Mi4c. Szintén remek képeket lehetett, aztán a Mi5-ös, ami megint egy nagyon jó készülék volt, bár tisztán emlékszem, hogy jött egy frissítés, amivel konkrétan én is megijedtem, hogy mennyire jó képeket lehet csinálni, de szerintem a Xiaominak is feltűnt, mert utána szépen le is rontották szoftveresen(De ahogy hallottam a P30 Pro tulajok is megszívták, aki frissített, mert szándékosan lett lerontva a fotózás a később érkező készülékek miatt)
Megvettem a Mi9-est, ami elhozta a kánaánt, persze ott is megfigyelhető volt az első szoftveres updatek javítottak, utána pedig rontottak a minőségen a később érkező modellek miatt - Mi 10 - 11 ultra mind baxogép volt. 12S ultra szintén.
Bár szó mi szó, ha jó a téma, és jó a beállítás, akkor bármivel lehet jó képet lőni szerintem.
Én úgy gondolom az utóbbi 2-3 évben vásárolt telefonokkal mind mind tökéletes képeket lehet lőni. Manapság annyira nüansznyi eltérés van köztük, hogy amíg nem látod egy másik készülékkel összehasonlítva addig az is tökéletesen kielégíti a vágyat.A mai viszonyok között viszont inkább az éjszakai fotózás, amin fognak majd javítani, DE!! Nagyon odafigyelnek évről évre a gyártók, hogy ne tegyenek le TÚL JÓL sikerült készüléket, mert a következő évben nem fognak tudni hozni elég előrelépést, ami arra ösztönözné a usereket, hogy márpedig csere érett a készülék.
Egy 3 éves csúcs mai napi kielégíti a hétköznapi embereket.
Nem véletlenül fogom a fejem, ha kijön egy új készülék évről évre és mindegyiknek van egyfajta "hmm.. ha ezt még beletették volna, hmm ha ez más lenne picit".. Szóval tudnak róla a gyártók, de tökéletes készüléket nem rakhatnak le.
Ami nekem picit hiányzik az a telemakró.. de a gyakorlatban nagyobb hasznát láttam a 2,5x és 5x zoomnak, így lett a 13 Ultra.
De, ha azt belerakták volna, akkor mit adnának el majd 2-3-4 év múlva, mint ULTRA GIGÁSZI FEJLESZTÉS?
Ne legyenek illúziónk, a gyártók nagyon is tisztában vannak vele, amikor nevetséges lencsét tesznek egy-egy készülékbe, meg valamit itt ott (látszólag) "véletlenül" elcsesznek, vagy kihagynak, a tökéletesnek tűnő telefonból.
-
Atomgeszi
nagyúr
Bemutatnám a másik macskám is, ő Silver:
[link] Megtudta, hogy mennyi az ötös lottó várhatófőnyereménye
[link] Térfigyelőrendszer
Ő nem házi állat:
[link] 10x zoom réce
[link] Ez 5x hattyú + ismeretlen kutya a vízben
[link] 5x naplemente víztoronnyal
[link] Ugyanaz a téma 10x zoom
[link] Ez pedig az ebéd volt, 300g Angus marha cheddar sajttal töltve, így kérem az érvékeny vegánok ne kattintsanak. A többi képen lévő állatoknak viszont baja nem esettXiaomi 13 Ultra
-
Atomgeszi
nagyúr
[link]
Újabb macsek
5x optikai zoom
Xiaomi 13 Ultra -
Atomgeszi
nagyúr
Xiaomi 13 Ultra
[link] Achensee normal lencse
[link] Zoom
[link] Valamekkora digitális zoom, nem emlékszem már.[ Módosította: koncsik ]
-
Atomgeszi
nagyúr
[link] Macska börtön portré.
Xiaomi 13 Ultra
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Egy pár Xiaomi 13T 50 megapixeles kép: [link]
-
Atomgeszi
nagyúr
Minden házi, kivéve a marhát, azt nem itt neveltük az udvaron.
Xiaomi 13 Ultra -
osonte
őstag
Mégis megy vissza az S23+, holnap visszaviszem. Amúgy nem az igaziak a fotók.
Márciust várom, hogy a Xiaomi 14 (sima) megjelenjen itthon, azonnal megveszem, bármilyen képeket is csináljon. Igazából a Xiaomi 13-at adtam az asszonynak, abból rendeltem még egyet, de utolsó pillanatban visszamondtam sajnos a megrendelést. Remélem a 14 is lesz olyan jó, mint a 13, mert azt szerettem.
-
osonte
őstag
-
Helltak
őstag
válasz
Kleroo #118042 üzenetére
Nekem is ez volt a legfontosabb cél (két kisgyerkőc) és a Honor Magic5 Pro vált be az egyik legjobban. S23 Ultra teljesen elveszett, Xiaomi 13-as széria még egész jó kategória. Pixel 7 Pro is jól szerepelt.
Honornál van egy gyors mozgást követő mód úgymond, ami szintén jól jöhet. -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Lőttem pár képet a Xiaomi 13T telefonommal, van köztük 50 megapixeles is, ezek neve így kezdődik, hogy 50mpx
Véleményeteket szívesen olvasok [link] -
Elit3Zotya
addikt
válasz
sifu91 #117961 üzenetére
Nekem az a jó benne, hogy van élesítés, de nem annyi mint a többi gyártónál, pl nincs a tárgyak körül az a fehér vonal.
Összességében jobb a Sanyi szerintem, 13 ultránál már nem lenne.
Néztem csúcs honorral, most authentic xiaomival, és samsungal is.
Bőven hozta ellenük a szintet, nem véletlenül használom már 5 hónapja, (kisebb kihagyással szín csere miatt) -
Elit3Zotya
addikt
Xiaomi authentic automata, AI kikapcsolva
Sanyi automata alap Basic mód.Végre sikerül a Sony-t megnézni egy authentic-et használó telefon ellen, ez a 2 képalkotás tetszik nekem a legjobban.
Kb látom így, hogy milyen lenne az 1-V a 13 ultra ellen, jó persze az a sokkal jobb hardverrel nyilván jobb lenne a 13t/t pro-nál, de nem sok különbség lenne.(főszenzort nézve jófényben)
Xiaomi még a Sanyinál is kevésbé élesít, természetesebbek a texturák.
Színekben ahogy az várható volt, a Sanyi sokkal élethűbb, az authentic ilyen, brutál kontrasztos.
Ultraszéles kamerába rongyosra veri a Sanyi, gondolom valami gatya szenzort kapott, és nyilván a 2x zoom kamera sem egy bajnok, jobb lett volna egy 3x és a 2x megoldani a xiaomi féle nagyon jó szenzor zoommal.
13 Ultra lenne jó összehasonlítani a brutális másodlagos kameráival kiegészítve.Nagyon jó a 13t pro, főleg ezen az áron.
Ultraszéles
Zoom kamera
Xiaomi 13T Pro VS Sony Xperia 1 Mark V
-
dlaj
őstag
Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi.
Felmerült bennem, hogy Samsung S22 Ultrámat Xiaomi 13T Pro-ra cserélném. Fényképezés és videózás szempontjából meg fogja érni a csere? Sajnos erről a két telefonról nincs a a YouTube-on összehasonlító videó. Én legalábbis nem találtam.
Köszönöm előre is a választ! -
törölt tag
Lehet szavazni idén is MKBHD vaktesztjén.
Ami pozitívum, hogy már meg lehet nyitni teljes méretben is a képeket, bár a legtöbben nyilván bélyegképeket fogják csak nézni.Viszont elég pontatlan tud lenni. A standard-ot végigcsináltam, de némelyik telefonra 8-szor tudtam szavazni, másra meg 18-szor...
Így jöhetett ki az az eredmény, hogy:
OP Open
Nothing 2 ()
Xiaomi 13UValós dobogó nálam:
i (OP Open)
j
s/a holtverseny (utóbbi 13U) -
xhege
veterán
válasz
xhege #117863 üzenetére
Itt egy gyors példa:
[link]
[link]Természetesen nem natë kritikája ez, csak annyi, hogy nem ritkán fordul elő az, hogy valami netes fotók alapján nem tűnik jónak, aztán "élőben" meg teljesen jó. Volt már ilyen itt más telefon esetén is (Xiaomi 13, OP 11 vagy Oppo Find X6 Pro). Szóval lehet nem lesz annyira rossz a Xiaomi 14 sem. Mondom én ezt úgy, hogy nekem olyanom biztosan nem lesz
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Kleroo #117850 üzenetére
Minden csúcs Xiaominál lemennek ezek a szokásos körök. pl 12S ultra, 13 ultra..
Authentic teljesen más. keress rá a csoportba, van milliónyi kép.
Reméljük meg marad ez a szint, de az sem lenne baj, ha kicsit még jobb lenne.
Továbbra is a 13 ultra szerintem a király, csak arra váltanék vissza, de túlságosan szeretem az 1-V-öt. -
osonte
őstag
Sajnos HEIC képeket nem tudok profin linkelni, de full automata minden, Authentic módban. Ahol nincs semmi az főkamera, ahol a 2x jelölve van ott a dedikált zoomkamera OIS nélkül és egy 5x is van (azt szoftveres). Sajnos a nap inkább ellenség volt, mint segítség, lemenőben volt.
[link] [link]
[link] 2x
[link] [link] [link] [link]
[link] 2x
[link]
[link] 2x
[link] [link] [link] [link]
[link] 2x
[link]
[link] 2x
[link]
[link] 2x
[link] 5x
[link] 2x
[link]
[link] 2x
[link]
[link] 2x
[link]
[link] 2x
Xiaomi 13T Pro -
Elit3Zotya
addikt
Nem eladó,(még
)
#117549Bazsi84
Sony egy kicsit közelebb áll a valósághoz, de valahol a kettő között van az igazság.
Viszont a zoom képnél, a Sony-nál valami félre ment.#117551novinyul
A többi sem igazán olcsóbb sajnos..#117550sifu91
Ha nem ilyen lenne, már rég nem lenne meg , nem tudom elengedni még most sem.
Valahogy nekem bejön hogy másabb sok mindenben mint a többi, pedig már eldöntöttem hogy akkor visszatérek 13 ultrára, de még várat magára, Pixel 8 pro is miatta lett odázva.
De persze ez sem tökéletes....nagyon nem..Xiaomi 11T Pro
-
zolikaDB
veterán
válasz
Elit3Zotya #117358 üzenetére
Sziasztok!
Voltam a MM-ban, ahol ki volt állítva a szokásos felhozatal, meg is nyomkodtam, amit tudtam: Iphone 13-14, Galaxy S22, S21 FE (nagy, műanyag, drága a 22-höz képest, nem jött be), ÉÉÉÉS...
Meglepett... Xiaomi 13T. Valahogy mocsok fluid a rendszer. De ez a 144Hz miatt lenne, hogy annak érzem? Mellette egy Iphone 13 nem pörgött ennyire. Kamerákat abban a 20000 wattos áruházi világításban, meg millió villódzó reklámtábla fényében nehéz volt megítélni. De határozottan tetszett a 13, főleg az eddigi Xiaomikhoz képest.
Írtátok többen, hogy tényleg jól sikerült a 13-as széria.
Nézegettem GSMarenát, Mobilarenát, stb.És a kérdésem mindenkihez:
pár szóban valaki fel tudna homályosítani, hogy ki kivel van a 13-as szérián belül? Látom van 13, pro, lite, ultra, T és abból is pro... Annyit értek, hogy a 13 az snapdragon, a T meg nem, de mindkettő Leica
Kamerákban hogyan viszonyulnak egymáshoz? Melyik viszi a prímet?
Köszönöm! -
Dare2Live
félisten
fotós/videos fokusszal mobilt szeretnék venni. Feleségemnek egy pixel 6-ja van ami ezen a vonalon durván jobb mint az én általam elmúlt években használt xiaomi/poco vonal.
Amit szeretnék, hogy legyen vmilyen tele a készüléken a 23/24mm + digit zomm az nagyon nem alkalmas pl ilyen esetkeben. [link]
-Pixel pro vonal adja magát. Érdemes kiadni egy pixel 7/8 prora 300/400kt ha elsődleges prio a foto/video? Van érdemi difi kép/video minőségre egy pixel6pro/7pro/8pro közt vagy inkább maradjon zsebben 100/200kft?
-Xiaomi 13 pro árban kb mint a 8 pro. Ad fotós/videos vonalon annyit mint a 8 pro? HWsen az 1"os fő érzékelő ütős cserébe a tele csak 75mm és kissebb is.
Milyen más érdemi alternatíva van még amit érdemes lenne megnézni fotó/video vonalon tudja amit a fentiek? apple vonal nagyon-nagyon jónak tűnik de nekem nem jön be az apple ökoszisztéma.
+1 kérdés: a fenti telefonok dinamikusan váltanak érzékelők közt? konrétan ha 24mmen indulok de tele irányba nyomom a digit zoomot akkor amikor elér 100/120mm körülre akkor vált a másik szenzorra?
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
zolikaDB #117355 üzenetére
Bár tényleg nagyon jó a kókányolt gcam, de én elengedném ha nem értesz hozzá, mert sosem lesz kb tökéletes, nem is stabil.
Igazán mellé nyúlni nem tudsz, ha a Samsung képe eddig is tetszett..
De amit ajánlok, hogy mindenképpen legyen legalább egy zoom kamera abban amit választasz, mert ha tényleg érdekel a fotós része, akkor sokkal érdekesebb és sok esetben jobb fotókat tudsz azzal csinálni.
Xiaomit mondják talán a legjobbnak ebben csoportban(én is), 13,13 pro, 13 ultra, de érdemes megnézni előtte, hogy tetszik e egyáltalán, mert könnyen lehet, hogy Samsung után nem jön be az Authentic képvilága.
Ami még nem rossz szerintem a mai mezőnyben (Huawei, de ez google miatt kilőve) az a honor 5 pro, de talán még jobb egy pixel 8 pro, igaz ezek drágábbak.
Az iphone-ok is elég jók, stabil teljesítményt tud nyújtani ha fotó, ha videóról van szó(ios miatt nekem kilőve)De igazából írhatnám bármelyik márkát, mert egyik sem rossz szerintem ma már, de neked kell eldönteni melyiknek a képi világa tetszik a legjobban, mert mindegyiknek megvan a maga egyedisége, előnye, hátránya..
Itt a csoportban tudsz összehasonlításokat is nézni elég sokat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest