-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
sniper112 #125094 üzenetére
Készüléke válogatja mennyi a kompromisszum.
Pl Egy Vivo X200 ultra/Oppo x8 ultra estében nagyon kevés, eddig android auto nem ment, de már azt is tudja.
Vivo estében értesítéseket nehezen kapja, de yt tele hogyan is kell belőni az aksi és alkalmazás beállításokat.
Nincs Magyar nyelv.
De vannak olyan modellek, amik nem tudják a b20-at. Pl Xiaomi 14 Pro.
Viszont ez itt nagyon off téma. -
mjani1172
addikt
válasz
sniper112 #124896 üzenetére
Azért ez nem igazán felel meg a valóságnak.
Itt 14T Pro fotót tudtommal én raktam fel, és Elit3Zotya. Nem kimagasló, mitől is lenne, de nem is ratyi.
A többiek csak ismételgetik, hogy szar... -
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
sniper112 #120587 üzenetére
GsmArena-t évek óta , sőt az utóbbi hetekben napi szinten bújom , annyira hogy másból sem áll a böngészési előzményem
.
Azért ott is vannak hibák, leginkább a leírásban. Volt olyan hogy lehúztak telefont és láttam élőben a képeket és szerintem tökre rendben voltak.
Még asszem tavaly néztem S23/X13T meg a franc tudja mit és a Sample-s résznél én jobbnak láttam a részletket ,S23-nál főleg a feketét szövegnél. Ehhez képest pont hogy S23-t nem tartom jó kamerás telónak/kiemelkedőnek, szerintem inkább közép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest