- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
natë
nagyúr
válasz
xhege #112560 üzenetére
Ebből az első hármat kb. semennyire nem érzékeled, mivel minimális a difi. A nagyobb tudás relatív. A tollon kívül észreveszed? Aki tojik a tollra?
A hazai 5G sokakat nem érdekel, de te is tudod, hogy van rá igen gyors megoldás. Vowifi meg szolgáltató függő.
Ja és pont dupla annyiba kerül, s most hagyjuk a kuponőrületet, meg beszámítós, akciós, gyerekre vásárlást -
hito
nagyúr
-
törölt tag
válasz
xhege #112327 üzenetére
Nem tudom, őszintén szólva túl sok polírozni valót most sem látok rajta.
Kipróbáltam a Matteo18 lib-et is, ami volt még mellékelve a zip fájlban. Szerintem az jobban sikerült, mint a 22-es, főleg kevesebb fényben.Kis színzajszűrést bírna még el, de ezt mindenki meg tudja tenni ízlés szerint a lib patcher-ben.
-
Aryon87
félisten
válasz
xhege #112301 üzenetére
Samunál az éjjeli mód kuka úgy ahogy van. Hiába próbálnak a Huawei nyomába érni ebben a témában, nem fog menni nekik, vagy talán sok év múlva (Xiaomi is próbálkozik, nekik se megy, Pixel az Pixel, de nyakam rá, hogy a Gcammal jobb, a többit nem tudom), ebben még mindig ők a legerősebbek.
Gyári kamerával sokkal jobb a részletesség, még ha sötétebbek is a képek és a 3x zoom esetén is. A 10X ott már megbotlik (hacsak nem nagyobb zoom). -
tomboy0013
veterán
válasz
xhege #112258 üzenetére
Köszi az összehasonlítást, nekem a Samsung borzasztóan túlélesít és a színek sem túl reálisak. Nagyon kell neki az a Gcam, kíváncsi leszek képes lesz-e elérni a Pixel szintjét vele (bár egy jó config-gal valószínűleg simán).
A Pixelnél a kutyás kép nem volt meggyőző számomra. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
xhege #112258 üzenetére
letöltöttem az összeset.
Magasfényeket jobban kezeli a pixel, de a sötéteket az s23 ultra.
Túlfényesíteni a képeket a samsung, visszább kell venni az expo-ból egy fényértéket.
Nappal szembe az s23 ultra jobb, ez nem kérdés.
Bent jobban tetszik az s23 ultra, jobbak a részletek pl kupás kép.
Közeli képeken a pixel tetszik jobban.
Portréban megint az s23 ultra a jobb.Nem tudnék egyértelmű győztest hirdetni..
Köszi legközelebb, ha majd mondják hogy a pixel sokkal jobb, ezt fogom linkelni..Esti összehasonlítás is jöhet..
-
xhege
veterán
válasz
xhege #111725 üzenetére
Ugyanezen a linken ki van egészítse 1-2 éjszakai képpel is.
Pixel 7 Pro vs Pixel 6a
-
-
SOAD19
addikt
-
DrDoktor
senior tag
válasz
xhege #111167 üzenetére
Pontosan ne kezd el megint az emberek félretájékoztatását.
Fe21 és s22 is kijelző hibákkal érkezett mégis a topikban ha ajánlatokat kap ezt nem írod te se mellé.
Igen voltak hibásak ahogyan MINDEN gyártónál.Egyáltalán nem több mint másnál.De amit te írtál tényként az tudatlan rosszindulat.
Amúgy meg jobban megnézve ezt a hibát nem egy másik készülékre rá lehetne húzni amik itt a topikban is ajánlottak. -
natë
nagyúr
válasz
xhege #111167 üzenetére
Ez így van, amit nagyon sajnálok, mert jelenleg az egyik legjobb középkategóriás. (Ha nem a legjobb)
Mondjuk én hiperszenzitív vagyok a lencse hibákra. Úgy vagyok vele, hogy miért fizessek a sz@rért, ha kaphatok megfelelőt is. Ezen a téren nem szeretem a kompromisszumokat. -
-
MC Pite
veterán
válasz
xhege #110490 üzenetére
Nálam a P6 (gyári) a nyerő ezek közül.
1. Samun fura középen a világosabb közétónus és hogy sárgásabb ott mint amilyennek gondolom a valóságban
2. Szintén kép közepén világosabb és sárgább/pirosasabbnak tűnik a valósnál; a pixel picikét hideg, de konzisztensen az egész képen.
3. A samu ellenfénynél elesik a pixelhez képest, főleg a Dusternél és a levélnél, de a magságyás és a kreítés is természetesebb a pixellel.
4. Fakóbbak a színek a leveleknél a samuval (talán a pixel realisztikusabb itt), de a dinamikában is megint lemarad, pl garázsajtó.
5. Részletesebb a pixel (ez sima mód?), a szín jó kérdés kinél pontosabb.
6. Részletekben picit jobb a pixel, a samu sokkal jobban kezelte a lámpát.
7. Színben és főleg dinamikában egyértelműen jobb a pixel.
8. A világos részeket ügyesebben menti a pixel, de átlagjuzernek a samu képe szokott ilyenkor jobban tetszeni; nekem kellemesebbnek tűnik a dinamika/csúcsfények kezelése a pixelné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest