Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xhege

    veterán

    válasz DrDoktor #111176 üzenetére

    Én tényeket írtam, nem tájékoztatok félre senkit. Sőt fontosnak tartom, hogy ha valaki kimondottan ilyet keres tudjon arról, hogy sajnos ez van. Pláne ha fotós topikban kérdezi. Ugyanazt írtam le mint natë, csak valamiért mindig azt veszed észre ha én írom le. Mindenhol leírtam azt is, hogy alapjában jó koncepció lenne a telefon, nem döngölök semmit. Baromi sok a hibás darab és ahogy elhangzott nem csak a kezdeti gyártási szériában.

    "Nothing-nál még nem találkoztam olyan példánnyal, ahol ne lett volna lencse/fókusz probléma vagy lilás, foltos panel. Mondom ezt úgy, hogy már szeptemberi gyártásúak is voltak nálam." by natë

    Ha a fentieket én írom le így szó szerint fröcsögve írsz egy oldalt... :U Fogalmam sincs, miért kell ennyire védened ezt a telefont, de nem is különösebben érdekel. Ha valaki konkrétan rákérdez a típusra, akkor továbbra is leírom azt, amit tényszerűen gondolok, akár tetszik neked, akár nem.
    Ha meg csak szimplán velem van gondod, az sem gond, ettől még nagyon nyugodtan alszom. :K

    "De amit te írtál tényként az tudatlan rosszindulat."

    Semmi rossz indulat nincs bennem, miért is lenne? A tudatlanságot sem érzem jogosnak, mert egyrészt van a környezeteben Nothing (sajnos lencsehibás az is, de a tulajt nem érdekli, a fotózás nem szempont nála). Másrészt mikor elgondolkoztam, azon, hogy veszek, akkor nagyon sok tulajt megkérdeztem. Többet között téged is. Te is azt írtad, hogy nagyon jó telefon, de megváltál tőle, mert lencsehibás. :U Szóval kimonodottan tájékozódtam, mert felmerült bennem is a vásárlás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák