- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Netfone
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
szami777 #32634 üzenetére
Nekem van hozzá A800-as tuningom ami nem billeg, de aztán lehet az is, hogy neked meg az is billegni fog. Azt biztosan állíthatom, hogy néhány autó borulékonyabb a standard kormánybeállítással, mint simulationnal. Simes beállítás mellett azokon a helyeken ahol normálban borulna, inkább csak elcsúszik keresztbe. Persze van ami simmel is borul. Aztán az is lehet, hogy a stabilizátor meg a kipörgésgátló is beleszól, azt nem tudom, mert azokat már az első nap kikapcsoltam.
A kormányzás is többnyire simen van, mert úgy szerintem sokkal jobb, csak amikor S2-ben kellett offroadoznom akkor váltottam vissza a kissé lomhább, de kiszámíthatóbb standardra, aztá utána lepődtem meg, hogy borulgatok mindenféle kocsival, amivel egy nappal előtte még bevettem ugyanazt a kanyart, mert elfelejtettem visszatenni simre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jófogás tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest