- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
aah
akkor mejd kipróbálom. kössz
van egy olyan problémám hogy a régi msql szerverről lementetetm az adatbázist hogy majd átrakom az ujra de. amikro raknám be az ujba azt irja hogy az adatbázis nemlehet létrehozni erre akkro mondom csinálok új adatbázist aminek egyezik a nev a régivel de hoppá nemlehet csinlni. mit tegyek?, akkor már nem istudom megcsinálni ?? -
kBagyula
senior tag
Ez igaz. A szerverünk is 100-as hálón lógott, és biza volt, hogy 3 perc is eltelt miután elküldtek és megérkezett egy hsz.
Eddig a newBB bejön, baromi sokat tud, és a júzereknek is lesz 1-2 komoly dolog benne - közvetlen fórumbéli felhasználásra, üzenet szerkesztésre/módosításra...
Üdv,
kBagyula
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
cső
köszi majd megnézem az a newbb-t.
mi votl a bajom ?? volt egy phpbb2.0 egy srv szerveren egy atw sterveren meg egy freeweb szerveren legjoban a freeweben ment de sokszor nemnyitotta meg sokszor nagyon lassú volt vaolt amikor üzenetküldésnél besazrt meg ilyenek. és soksszor 10 perceket kellet várni mire bejött egyáltalán de mások nka is ez votl a gond. sazl nemnagyon jött be most próbálok egy invision boardot. majd maglátom demindeképpen kibróbálom ezt a newBB-t -
kBagyula
senior tag
Szia!
Mi a bajod a phpBB-vel? A régi oldalunkon az volt, de 1-2 kis probléma kivételével semmi bajom nem volt.
Az új oldalon azonban ez fog futni... most tesztelem:
NewBB 2.0 version 2 (2.00)
Itt megtalálod a demófórumot és le is töltheted a modult ha tetszik: Bővebben: link
Ha esetleg ezt választod szívesen elküldöm a magyar nyelvi csomagot hozzá (most lettem kész vele nemrég).
Üdv,
kBagyula
szerk: elírtam a linket..
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
pl e107 (Bővebben: link), de itt is elokerul nehany: Bővebben: link
-
Kiskokó
veterán
Helló
az a kérdésem hogy.:Milyen ilyen fórum alapok vannak és hogy ezek küzül is melyi ka legjobb ami ingyenes és viszonlyag könnyü használni.
Eddig hallottam már a phpbb2 (ezt teszteltem is és nagyon rossz megbizhatatlan e helyett keresek most ujjet) , php nuke (azt mondják hogy könnyü feltörni megbizhatatlan , nembirtam telepiteni) , valami ipb vagy mi meg easyphp.
sazl milyenek vannak még ?? és melyi ka legjobb ??
A ''viszonylag könnyü alatt azt értem ohgy kn ugylehessen telepiteni mint a phpbb2-őt.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest