- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Érdekes, nálam flottul megy minden. Igaz, nem 24/7-ben tolom, napi kb. 1 órát szoktam tolni.
Sőt, azok az ugrás és földet érés utáni röccenések megszűntek, amik azért 4070 Ti-on jelentkeztek. Sztem hiába írja ki az MSI AB hogy nem fut ki a VRAM-ból ,gyanítom csak kevés neki (ugye a 12 GB VS 16 GB VRAM).
4K TV-n játszom full max-on (kivéve nanite,meg valamelyik upscale van belőve quality-re), stabil 120 fps-sel megy.
4070 Ti-on eleinte voltak anno UE crash-eim, de akkor egy újratelepítés megoldotta. Mióta 9070 XT-n játszom (VGA launch óta) talán 1 db crash-em volt. -
GEIL
addikt
-
Sirandrish
Topikgazda
Bármilyen kreatív mapon tudsz naponta 3x30K EXP-t szerezni gyakorlatilag 3-4 perc alatt. Én még mindig a Havoc Hotelt nyomom. Persze nem kell abbahagyni ha megvan a 3 napi quest, mert adja még az EXP-t.
Azon kívül minden játékmódhoz van elég sok küldi, amik ontják az EXP-t.
Nem olyan rövid ez a szezon...simán be lehet fejezni. Én 130 körül járok, és én is alig játszom. -
Mizol29
senior tag
Küldetéseket tudod megcsinálni, azokból tud jönni, de olyan ami folyamat jól adja az xp-t én nem tudok. Party royale-ba ugrottam be múltkor a tábortűznél afk-zva adta egy darabig, meg egy shopba a falról szedtem le a kaját és adott több mint 100K xp-t. Vannak YT-on ilyen olyan videók best xp farm mapokról, de úgy ahogy szeretnéd egyikse fogja adni az xp-t. Én mikor kezdtem a játékot a lego rész fosta az xp-t, pár perc alatt szinteket ugrottam, ha az még neked nincs meg azt is csinálhatod, ott is vannak küldik amik jól adnak xp-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest