- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lizRRR #32200 üzenetére
Gondolj már bele, több milliárd forintokat kockáztatnak, szerinted itt a kihívásokat keresik verseny közbe?
"Mi abban a ki hívás h elölről indulsz folyton?"
Ebben az volt a legfontosabb kihívás hogy az időmérőt megnyerte...Vagy te találkoztál már olyan versenyzővel aki behányna ha az 1. helyet megszerezné? Ne haragudj de olyan butaságokat mondasz, hogy én már elgondolkodnék a helyedben egy kis bilobil gyógyszer (agykarban tartó) szedésében!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lizRRR #32189 üzenetére
Te miről beszélsz? Most azért nem jó pilóta mert múlt héten a boxba előzte meg Hamiltont? Nem veszekedni akarok, meg ezt már ki is beszéltük. De ha belegondolsz logikusan egyértelmű volt hogy a box megelőzéses taktikát választották. Hamilton elég agresszív, bármikor ütközés lehetett volna, és nem az utolsó helyért ment a harc henam a 2.-ért. Meg most ha előröl indul, és nem kell előzgetnie mi abban baj. Ha megérdemelten megnyeri szinte mindig a polé pozíciót miért ne használná ki? Vagy nem tudom te hogy gondolod, az lenne a jó ha mindig pl 5. helyről rajtolna és megmutatná hogy tud előzgetni?
-
Atlantis
veterán
válasz
lizRRR #32189 üzenetére
Én távolról sem vagyok Vettel rajongó, a Red Bull csapattól meg egyenesen hideg futkos a hátamon, de sajnos el kell ismerni, hogy Vettel kiváló versenyző. Idén még össze is jönnek neki a dolgok és így mentálisan is stabil. A technika is nagyon fontos, de véletlenül nem lehet ott tartani, ahol most Vettel áll.
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Bemutatkozott a My Hero Academia: All's Justice
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest