- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
-
MPowerPH
félisten
válasz
_Voyage_ #11458 üzenetére
Tudod F1 -ben nem veszünk egy kalap alá így a dolgokat. Ahogy írták: "Massa VB autóval ment 2007-ben, és 2008-ban. Mindkettőt elveszítette. Alonso VB autóval ment 2005-ben, és 2006-ban. Mindkettőt megnyerte."
A Renault az elmúlt 2 évben sajnos sehol nem volt, még Alonso csak csak tudta tartani a lépést, de a csapattársán látszott, hogy nem ér semmit a gép. Nem adatott meg a lehetőség? Tavaly előtti utcsó Brazil futam mi is volt? És az az egész év. Dehogynem adatott meg, Schumitól és Brawntól egy felépített, versenyképes csapatot kapott. 2006-ban köze nem volt még Schumacherhez, egy kezemen meg tudom számolni, mikor volt olyan, hogy megverheti. Utána Kimi ellen maradt alul, aztán a köv. évben volt egy jó autója, megkapta a lehetőséget. Nem élt vele, és most ne csak az utcsó futamot nézzük. Közben a Renault használhatatlan volt. A végeredmény terén meg Alonso a jobb, mert a VB címeket kell nézni, és ott ugye 2-0.
Nézd meg az idei évet. Első futam, Massa kikapott, duzzogott is. Második futam, egy jó rajt, és semmi több. Végig szerencsétlenkedte a futamot, a végén Alonsonak megtiltották, hogy támadja, aki az !!!utcsó!!! helyről zárkózott fel mögé. A mai futamon meg megint semmit nem mutatott, nagy nehezen elment Button mellett, és ennyi. Alonso egy kezdetektől kezdve döglődő autóval tartotta vele a lépést. Akkor miről beszélünk?Oliverda: Közben meg is kajáltam... Na, hát Petrov azért ment Hami mögött, hogy jó szélárnyékot fogjon. Vagy ezt így tényleg le kell írni Neked, hogy mi játszódik le ilyen helyzetben a pilóták fejében?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
_Voyage_ #11454 üzenetére
Az igen. Gyakorlatilag egy kalap alá vetted a 2008-as és a 2009-es Ferrarit a 2008-as és 2009-es Renault-val.
Szerk.: Egyiküket sem szeretem, de ha számokat szerük: Massa VB autóval ment 2007-ben, és 2008-ban. Mindkettőt elveszítette. Alonso VB autóval ment 2005-ben, és 2006-ban. Mindkettőt megnyerte.
-
MPowerPH
félisten
válasz
_Voyage_ #11454 üzenetére
Erre most tényleg válaszoljak?
Te tényleg ennyire korlátoltan látod a dolgokat? Vagy csak nem akarod észrevenni a valóságot, nem tudom...
Oliverda: "Jajj...úgy látom megint előkerült a jósgömb.
"
Szó sincs róla. Csak itt úgy van, amit szabad X-el, azt nem szabad Y-al. Ferrari befolyását nézve kierőszakolta volna a büntit, de még lehet nagyon erősködnie se kellett volna.
Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest