- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Adrián29
aktív tag
Privát vélemyényem az,hogy én természetesen azt szeretném ha a favoritom lenne vb-ok.
De ha neki nem sikerűl akkor Kiminek fogok drukkolni.
Nagyon szimpatikus,és az egyik legjobb pilótának tartom a mezőnyben.
Massának nem egyenletes a teljesítménye,valamikor fantasztikusan megy,olykor meg nagyokat hibázik.
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
Mert nem ejtették a fejére. Alonso Meki szerződéséből való kivásárlása felemésztené a Renault éves profitjának jelentős részét.
Vagy ha talán azt nem is (bár nem tudom jelenleg Renault-éknál hogy megy mostanában a szekér), de az F1-es büdzséjükbe biztos, hogy nem fér bele. Állítólag a Telefonica cég talán besegítene a dologban.
-
manutdzoli
senior tag
-
SaNyEe
aktív tag
azért fűnyírómotorokat nem kéne ismét F1be rakni, csak azért, hogy másképp érjék el ugyanazt a teljesítményt . . . ez vicc. Nem határolják be a fordulatszámot . . jha idei évtől él a 19.000rpm-es limit, előtte se voltak húde sokkal pörgősebbek a motorok, sőt.
Másfelől azért is tartanám kétségesnek ezt a turbomizériát mert épp amiatt lettek betiltva mert eszement teljesítményeket értek el vele, akárhogy próbálták a beömlőtorok és egyéb méreteket csökkenteni. Nem is tom melyik márkának volt több mint 1xxx lovas motorja a turbokorszakban.
Az aerodinamikai mókolásokkal viszont maximálisan egyetértek, igazándiból nem is értem, hogy a királykategóriában miért tiltják ezeket, igenis szóljon a sebességről,előzésről,veszélyes helyzetekről (gondolok itt a sok elektromos segédeszközre ami ha nem volna akkor ez meg az történt volna, de így nem lett semmi). Az elektromos kütyük egy részével kapcsolatban egyetértek, ne segítsenek ennyi mindenben a pilótának és nem elsősorban a TC-re gondolok. -
Motion_Blur
félisten
A fékezés folyamata nem is olyan megterhelő, inkább az a pillanat, amikor 350-ről beleállsz a fékbe, akkor hirtelen felugrik 5g-re a terhelés, és utána folyamatosan csökken, ahogy veszik el a fékről a lábukat, mert 2 kiló alatt már erősen ottvan a sansz, hogy blokkolnak a kerekek...
szerk: asszem totalcaron olvastam, ha 3 kilónál elveszed a gázt, akkorát lassulsz a leszorítóerő miatt, mintha egy Imprezában satut nyomnál
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
Neked is igazad van, egy pillanatra sem rendelem alább az Indy versenyzőit. Csak az első ezzel foglalkozó hszemben (amire reagáltál is) azt szerettem volna elmondani, hogy nem úgy működik, hogy ''vegyünk ki mindent az F1-es autóból, IFA váltót nekik'' meg egyforma autót és akkor majd hárman fognak egyszerre elfordulni a sikánban, egymást tépik szét 70 körön keresztül. Megvannak azok a sajátosságai az Indy Carnak és a Nascarnak, ami miatt ott működhet a dolog. S véleményem szerint a legfőbb ezek közül a pálya.
-
ronaldo
őstag
Nézd, a nagy sebesség nem mindig jelenti a többet. Létezik olyan hely is, ahol 200km/h-val mész át és vagy 350-nek érzed. Ilyet személyautóval is lehet tapasztalni(nem 1.1-es Dacia Loganra gondoltam), hogy 130-al szeded be azt a kanyart meg a következőt, lejt is picit te meg azt hiszed, mindjárt felrepülsz. Sokkal technikusabb pályák. Ennyi. (szerintem)
-
Motion_Blur
félisten
Milyen utolsó 2 év?
Massa a pályán küzdeni, előzni nem tud, esőben vezetni nem tud, meg amitől a legjobban ''megutáltam'', viselkedni se pl. a parc fermében. Úgy viselkedik, mint egy kis hülyegyerek. Szerintem Schumi se gondolta, komolyan, hogy Ő lesz az Utód...
Kényszeresen próbálja magát egy szintre helyezni pl. Alonsoval (Német Nagydíj), én visszab@sznám tesztpilótának, és a helyére betenném Rosberget
Ha Massa VB lesz, nem is tudom mit csinálok
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- LG LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyaralás topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest