- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
Markgx10 #10558 üzenetére
A McLaren pilótái versenyben voltak a VB címért, biztos azért mert az autójuk gyengébb volt a Super Aguri-nál.
A két McLaren pilóta gyűjtötte a legtöbb pontot, és nem vették el tőlük személyesen. Csak a csapattól a fehér asztal mellett. A Ferrari nem technikai önerőből nyerte meg a konstruktőrit.
Vedd már észre, hogy én arról beszéltem, hogy melyik autó volt jobb pusztán technikailag és pl. megbízhatóságban.
-
hunnylander
őstag
válasz
Markgx10 #9887 üzenetére
McLaren suffer the wrath of Spain
A McLaren megelégelte a zaklatástand even throwing junk towards the McLaren cars as they left for the track.
Egyébként nem akarom tovább erőltetni a témát, de nem mindenkinek olyan elnéző a hozzáállása az ilyen incidensekhez, mint neked. És most magamra utaltam. Én egyetlenegy rasszista transzparenst vagy bekiabálást is elítélek és soknak tartok. Úgyszintén, ha egy csapat komoly munkáját ennyire zavarják az idétlen szurkolók és tárgyakat dobálnak az autóik felé, az már nálam a huliganizmus kategóriába tartozik. Lényegtelen, hogy milyen korú egyénekről van szó.
-
venember83
nagyúr
-
-
hunnylander
őstag
válasz
Markgx10 #9882 üzenetére
A cikk a legutóbbi barcelonai tesztelésen történt incidensekről szól, és arra nem érvényesek már a te korábbi futamokon szerzett tapasztalataid.
Valószínűleg téged nem különösebben érdekel, hogy a spanyol huligánok (igen azoknak tartom őket) mennyire zavarták a McLaren csapat munkáját. (Még az F1-es autókat is megdobálták különféle tárgyakkal, ez huliganizmus.)
A rasszizmusról pedig; aki rasszista kifejezéseket skandál és ír transzparensekre az rasszista, (és embertelen idióta).
Azonkívül, nem én adtam a cikk címét, de a cím objektív. Mivel a tegnap befejeződött tesztelés is egy Forma 1-es esemény volt, a címadás helytálló.
-
Oliverda
titán
válasz
Markgx10 #6163 üzenetére
"Az FIA Nemzetközi Fellebbviteli Bíróságának azonban még el kell fogadnia Ron Dennis csapatának beadványát, és ha ez megtörténik, akkor ki kell jelölni az időpontot a meghallgatásra."
Lehet hogy kapásból visszadobják... gondolom ezzel ők is tisztában vannak.
Nem sokkal jobban mint te.
-
hunnylander
őstag
válasz
Markgx10 #4713 üzenetére
De legyen, az ügyetlen szerelők és mérnökök, akik elszámolták magukat, ne kapjanak prémiumot (de ez túl kegyetlen, mert keményen dolgoznak), vagy állítsák őket a sarokba vagy térdeljenek kukoricára (de csak néhány percre).
Szerinted ezért éppeszű ember milyen büntetést adna és várna el? És vajon a pilóta érdemli e? Na és milyen előnyt szereztek ezzel a nyilvánvaló bakival, ami abból következhet, hogy nem mindig sikerül észben tartani minden apró és lényegtelen szabályt, és egyszerűen túl sok mindenre kell figyelni a boxban is, könnyen összekeverhetik a garnitúrákat, mert van egy pár.
-
-
JJános
addikt
válasz
Markgx10 #941 üzenetére
Az Alonso az gáz, csak fogadást teljesítettem, a többi igaz. Kedvencem Hamilton, és nem csak azért, mert angol. Kiminek is szurkolok, de sorolhatnám Kubicán keresztül Webberig. A Ferrari, Bmw, Red Bull Racing? Nos nekik szurkolok, nem titok.
De legelőbb, és mindenekfelett a Formula One-nak. A McLarennek most nem annyira, a botrány miatt, bár az első csapat volt akiknek elkezdtem szurkolni, anno....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest