- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
törölt tag
válasz JJános #35506 üzenetére
JJanos, ahogy írtad 59 vagy...minek akarod ennyire a fiatalokat? Én megmondom kerekben nem annyira csípem ezt a nagy fiatalodást különböző kategóriákban. Igen is tud valaki 'öregen' is parázs csatákat vívni...elég megnézni egy BTCC futamot mondjuk Mansell-l közel 50évesen).
Nézd meg Hamilton-t, mindjárt mélyvíz...és persze nem is csinált mindent tök jól akár a médiában, akár sportdiplomáciában. Vagy nézzük meg kisPiquet...nem biztos ám, hogy ennyire nem tud villantani, na de most már rajta van a teher hogy 'talán nem is való az F1-be'...és ez megviseli.
Én bírom az 'öregeket'...bírom a fiatalokat is, na de nézzük meg kit-kire cserélünk le. Én is tudnék neveket ajánlani az F1-be, de ha eltellik néhány év az sem baj, ...nem a kor miatt nem előznek ezek a srácok, állítom hogy jobban tudnak előzni mint sok fiatal...több megoldást ismernek egy szitura pályánként. Azért pl. a Gp2 futamban több előzést is láthatsz..de az előzések 'minősége' elég alacsony...sok a koc, vagy törés, meg a szerencsétlenkedés is.
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- További aktív témák...