Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
Tomacko #2685 üzenetére
Köszönöm a linkeket, én még korábban ezt a Wasapi tettem fel, átállítottam 24 bitre 16-ról, plusz egy nagyon enyhe V-t ekvalizáltam. Ez az ASIO jobb lenne? A replay gaint kikapcsoltam a cikk szerint.
A windowsos lejátszóeszköz beállítást változatlanul hagytam. Az erősítő egy Yamaha HTR 4068 hdmi-n csatlakoztatva.
Bookmark bővítményt találtam másik oldalon, de a kommentek alapján az új verzióval már instabil. Ezért dobtam be ide a témát.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Tomacko #2496 üzenetére
szia, köszi. hát oda van tekerve, de mivel végtelenül forgatható a poti, valami szoftveres szabályzást vezértel, tutira. nem tudom kikötni, mert azon van a koax digit kimenet.
majd megpróbálom úgy, hogy először a gyári drivert teszem fel és csak utána a moddoltat (mist kihagytam) hátha akkor lesz egy olyan opció (mert elméletileg van) hogy ki lehet kapcsolni. -
-
Fandango
veterán
válasz
Tomacko #2201 üzenetére
Azt nem a késleltetés ms értékére mondják (pl ASIO-nál)? A buffer értékére szerintem nem igaz, mert az azt határozza meg, hogy mennyi adatot tölt be előre a memóriába, és ha valami kimaradás van azt ne vedd észre, mert a memóriából megy tovább. Persze nem érdemes az egekbe felhúzni azt se.
De lehet rosszul tudom, és akkor majd valaki jól kijavít. -
HUNNIA1920
őstag
válasz
Tomacko #2144 üzenetére
Nem ragaszkodom az ASIO-hoz, csak én eddig úgy tudtam, hogy a Realtek integrált codec-ek nem támogatják sem az ASIO-t sem a Wasapi-t. Magyarán Foobar-t nem lehet használni. Most akkor ezek szerint mégis.
Egyébként nem tudom ki dicséri az alaplapi hangomat, de én úgy tudom, hogy egy Asus Xonar DG szintjén van, tehát nem éppen a felső kategória. Persze ezzel nem szeretnék senkit sem megbántani. Ettől függetlenül feljebb lépés miatt döntöttem külső DAC mellett.Fandango: kipróbáltam, megy, nem ez a gond, hanem a meglepetés, hogy működik.
Azt egyelőre nem értem, hogy Foobar Wasapi alatt miért tűnik halknak, erőtlennek a hang. Egy hagyományos VLC Player-t használva sokkal hangosabban, dinamikusabban szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest