- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
oszkarfincs #4082 üzenetére
Foobarral csinálj az MKA-ból FLAC-ot.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
oszkarfincs #3435 üzenetére
HDMI-n zéró, ismét leírom, semmi változást
tapasztalnál egy HDMI-s hangkarival, mert digitálisan mindig az erősítő végzi az enkódolást! Egyedül analóg formában lenne értelme, de ott nagyon!
-
Patice
nagyúr
válasz
oszkarfincs #3432 üzenetére
Ilyen hibaüzenetet akkor dob a Foobar, ha a gépre kötött DAC nem támogat bizonyos mintavételi frekvenciákat. Nekem is van ilyen egyszerű kis DAC-om, ami a 44,1-et, 48-at és 96-ot megeszi, de a többit nem.
Én SoX2 plugint használok, amiben be lehet lőni azt, hogy csak a nem támogatott frekvenciákat konvertálja.
-
Kékes525
félisten
válasz
oszkarfincs #3432 üzenetére
Elméletileg minden konvertálás minőségromlást csinál, még a felkonvertálás is, mert olyan információkat ad hozzá, ami az eredetiben nincs, de a dbpoweramp annyira jó, hogy kizárt, hogy észrevennéd, szerintem.
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
oszkarfincs #2842 üzenetére
Köszi a visszajelzést.
Én is erre jutottam.
Most azt csináltam, hogy írtam egy progit, ami 15mp késleltetéssel indítja el a foobar2000-et. Ez az idő elegendő, hogy már kikapcsolt TV esetén is "Visszajöjjön" a hdmi hang.
Elindítom a progimat kikapcsolom a TV-t. Így mikor a késleltetve elindul a foobar, akkor már jó lesz.
Máshogy én sem tudtam megcsinálni. -
Fandango
veterán
válasz
oszkarfincs #2813 üzenetére
-
Fandango
veterán
válasz
oszkarfincs #2811 üzenetére
Szinte biztos, azért kapsz pcm jelet, passthrough kellene, hogy a foobar csak továbbküldje a jelet, ne dekódolja.
-
djlolo
tag
válasz
oszkarfincs #2805 üzenetére
Van DTS plugin a foobarban?
-
Kékes525
félisten
válasz
oszkarfincs #2807 üzenetére
Az equalizer ebből a szempontból nem számít.
-
Kékes525
félisten
válasz
oszkarfincs #2805 üzenetére
Milyen DSP Managerek aktívak lejátszás közben?
-
djlolo
tag
válasz
oszkarfincs #2803 üzenetére
Probaltad a Yamahat default device-ra tenni?
-
Kékes525
félisten
válasz
oszkarfincs #2687 üzenetére
Az ASIO csak akkor jobb, ha a DAC-od hoz külön van a gyártója álltal. Amúgy a Wasapi eventet célszerűbb használni,
-
Kékes525
félisten
válasz
oszkarfincs #2684 üzenetére
-
Tomacko
senior tag
válasz
oszkarfincs #2684 üzenetére
Először is
Másodszor pedig egy hatalmas adag olvasni, tanulni való a beállításokról.Harmadszorra pedig egy jó tanács, használd a fórum keresőjét, nem azért mert mindenre ott a válasz. Első körben azért, hogy időt nyerj magadnak, mert ha itt már le van írva a válaszod (erre sok az esély, a neked adott linket is így kerestem meg), egyetlen percnyi várakozás nélkül tovább léphetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Egyedi ékszerdobozka
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest