- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
HUNNIA1920 #2146 üzenetére
Aha, megvan a megoldás. Rájöttem miért halk Foobar alatt a zene: [link]
Itt írják, mikor a Windows 7-nél a Wasapi-t kell beállítani: "Tipp: érdemes a Playback/Replay Gain beállításait kikapcsolni. Ez lenne hivatott a számok közötti hangerő különbségeket kiegyenlíteni, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a hangminőséget negatívan befolyásolja."
Itt a Source mode-ot és a Processing-et is none-ra állítottam és most jó. -
Fandango
veterán
válasz
HUNNIA1920 #2142 üzenetére
Ha mar latod, hogy ott van, akkor mi tart vissza, hogy kiprobald?
-
Tomacko
senior tag
válasz
HUNNIA1920 #2142 üzenetére
sokan dícsérik az alaplapi hangodat, én nem hallottam, de ha nem szed össze zajokat stb. és neked is megfelelő akkor én nem cserélném le. Azt is mondták akiknek ilyen van, hogy 30ezertől felfelé keresgélni dac-t, ami üti a szintjét. A wasapi kontra asio dologhoz annyit tudok hozzá tenni, hogy én sem hallom a különbséget köztük mint ahogyan sokan mások sem. Miért ragaszkodsz az Asiohoz ?
-
lmno
őstag
válasz
HUNNIA1920 #1154 üzenetére
Itt vannak hozzá eq presetek: [link]
-
F34R
nagyúr
válasz
Innen mazsolázz ha gondolod hogy kell valami simán bemásolod a dll-t a components mappába
-
Gorneck
legenda
válasz
Natúr is elég...szebben jobban nem fog szólni az adott hanganyag, mint másban...én 1-2 dolgot tettem hozzá anno, mert a kinézetet átvariáltam...olyanra ami nekem kényelmesebb. Kb ennyi a történet.
-
martonx
veterán
válasz
HUNNIA1920 #1150 üzenetére
De miben segítsek???
Azt írtad ki akarod próbálni. Hát próbáld ki
Látom a telepítésig már el is jutottál. Ugye nem is volt olyan nehéz. Leírás nélkül is sikerült telepíteni.
Oké segítek. Most jön a következő lépés. Nagy levegőt veszel, és kettőt kell kattintani az ikonjára. Ekkor VIGYÁZAT el fog indulni a program. Először beállítod, hogy hogy nézzen ki, azt hiszem ehhez sem fog kvantumfizikus diploma kelleni.
Ha a kezdeti nehézségeken túl vagy, már csak hozzá kell adni egy-két zenét, és arra a kis háromszögre (másképpen play gomb, vagy lejátszás, vagy hívd ahogy akarod, a lényeg hogy biztos láttál már ilyet) kattintani. Ekkor VIGYÁZAT elindul a zenelejátszás.
Remélem sikerülni fog. Ha nem, szólj hogy hol akadtál el. -
F34R
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #1148 üzenetére
Nem nehéz beállítgatni őket sőt ha csak mezei user vagy és csak úgy halgatsz zenét akkor alap skin semmi componens is megfelelő , hangzásban veri a winampot és társait
-
Gorneck
legenda
válasz
Mit akarsz állítani? Mert alap telepítéssel is használható arra amire írták a progit...
-
martonx
veterán
válasz
Hát, akkor én kezdetnek azt javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd fel.
Aztán adjál hozzá zenéket, majd hallgasd meg azokat. Közben meg el lehet szórakozni a beállítások átnézésével, a megjelenés testre szabásával.Ember ez egy zenelejátszó program. Nem pedig egy linuxos tűzfal, webszerver, levelező szerver, samba kombó, hogy napokig kelljen telepíteni, állítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest