- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdvözlök mindenkit!
A Prohardveren most tettem fel ezt a kérdést, de ott a múlt évi a legutóbbi hozzászólás, ezért probálok most itt választ kapni rá.
Segítséget szeretnék kérni! Flacot és DSD-t szoktam hallgatnia következő szerkentyűn: Xiaomi Note 7 (USB Audio Player Pro), iBasso DC02, Marantz vég és JM Lab dobozok.
A problémám az, hogy néhány lemez borítóképe hiányzik. Kiderítettem, hogy akkor működik jól, ha a borítókép be van ágyazva minden egyes számba. Ha csak úgy ott van a mappában, akkor nem látszik a lejátszó felületen.
A kérdésem az, hogy hogyan tudom a Flac fájlokba betenni utólag a borítóképet? Ha már volt rá megoldás, és nem találtam meg, nézzétek el nekem, mert 2004-től átolvasni a topikot nem egyszerű. Kereső nem adott rá megoldást.
Tehát nem mappába, hanem közvetlenül a Flac vagy DSD fájlba!
Köszönöm!
ui: Ubuntu alá kellene, de meg tudom wine-al oldani esetleg. A foobar megy linux alatt, de nem jöttem rá, hogyan lehet vele megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi hangfal építés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Ingatlanos topic!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest