Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, ezt a felületet láttam, de nem igazán szeretném használni
Ránézek, ha lesz időm és valóban az AI segítségét fogom kérni. Köszi! -
válasz
MasterMark
üzenetére
Hogyan? Nem igazán látok erre vonatkozó lehetőségeket.
-
Üdv! Úgy néz ki, hogy át kell állnom a Foobarra, mert az 1998 óta használt Winamp nagyon megszívatott a hétvégén. Milyen skint ajánlanátok, ami nem csilli-villi és praktikus?! Ami kellene:
- legyen állapotjelző, hogy hol tart a szám (ez ugye alapból van)
- legyen visszaszámolási lehetőség is, ahol azt látom, hány perc van hátra
- a hangerőszabályzó jó lenne, ha %-ban mutatná az értéket
- könnyen és egyszerűen kapcsolható legyen a lejátszási mód (egymás után, shuffle stb.)
- lehessen az egyes területek betűméretét állítani, színeket esetlegJelenleg ezt használom, Column UI és végül is jó, de lehetne jobb is. [kép]
Köszönöm!
-
G4bi89
senior tag
Sziasztok!
Használ itt valaki macOS alatt Foobart?
Igazából csak érdeklődnék, hogy kinek mi a tapasztalata, mennyire stabil meg ilyenek.
Láttam, hogy a mac-es verzió nem túl okos, és akkor még finom voltam.
Wine-nal a Windows-os verzió vajon mennyire jó megoldás?
Igazából az az aprópója, hogy az itthoni gépen is tervezek mac-re váltani, és mivel 15 éve Foobar-t használok, közel 400 GB zene mellett, így életbe vágó, hogy jól működjön (megannyi playlist, pár component, zenék rangsorolása stb.).Bónusz kérdés: a playback statistics-et valahogy lehet exportálni → importálni Windows → Mac között?
-
veze
őstag
bocs a lama kérdésért.. régen hasznaltam már foobart van egy beállított portable verziom jó régi. abban ha elinditom van wasapi lehetőség

telepitettem , (tehat nem portable) egy uj verziot (2.24.6) abban nem látok ilyen lehetőséget
letöltöttem egy wasapi pliugin-t három fájl van benne

ezeket be kell másolnom valahová vagy mit klell tennem vele? a 64 bites exe fajlra kattintottam de nem történt semmi. ujrainditas utan sem elérhető...
Már nem emlékszem régen hogy keltettem életre
J. Rivert használtam eddig abbantelepites utan azonnal elérhető nem kell semmi extra
-
G@ben
addikt
Kipróbáltam, elég nagy káoszra nevezte át. Van olyan fájl, aminek a nevéből eltűnt az előadó. Szóval marad az eredeti kérdés:
Foobarban kijelölve a fájlokat ctrl+x-szel meg lehet-e oldani, hogy a commander megfelelő könyvtárába ctrl+v-t nyomva áthelyezze a fájlt, ne pedig átmásolja? -
G@ben
addikt
Adott kb 2500 fájl. Van olyan, aminél a fájlnévben szerepel az előadó, azzal nincs gond. Van, aminél csak a dal címe van meg, de ha benyitom foobar-ba, akkor az id3 tag-ban megvan az előadó neve is. Van olyan előadó, akihez egy dal tartozik, van, akihez 30, de jellemzőbb az 1-2 dal. Nem szeretném azokat egyesével átnevezni, mert baromi sokáig tart, illetve sokat törölnék is közülük. Tehát annyit szeretnék, hogy id3 alapján aminek a nevében megtalálja a keresett előadót, azt ctrl+x-szel áttenni a megadott mappába a commanderben, hogy ne a foobarban kelljen kattintgatni sokat a megfelelő menühöz, ahogy korábban is írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ránézek, ha lesz időm és valóban az AI segítségét fogom kérni. Köszi!
Wine-nal a Windows-os verzió vajon mennyire jó megoldás?