Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
borges7
üzenetére
Köszönöm a segítséget! Sikerült!
Azért meg vagyok zavarodva egy kicsit! Több módot is kipróbáltam, fájlhoz adás, mappához adás, és végül Krusaderrel (Total Commander) egyszerűen bemásoltam a mappába Cover.jpg néven. Működött az utóbbi is, de nem tudom, hogy miért, mert eddig sose ment! Úgy érzem, lesz még néhány kör ezzel.
A másik probléma (és ezzel is még meg kell küzdenem) hogy van egy-két olyan lemezem, amit számonként külön mappaként, lemezként rak ki a szoftver. Ahány szám, annyi lemez.Szóval még egyszer köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Köszönöm a választ!
A lejátszó szoftver USB Audio Player Pro. Ez nem jeleníti meg a képet, csak ha be van ágyazva, de még majd kutakodom a beállítások között. Foobart nem használok, csak addig kellene, míg beágyazok vele képet, már ha tudja.
Mp3tagról hallottam. Utána nézek, hogy tudja-e a fent említett fájltípusokat. Mp3 a múlt
-
törölt tag
Üdvözlök mindenkit!
A Prohardveren most tettem fel ezt a kérdést, de ott a múlt évi a legutóbbi hozzászólás, ezért probálok most itt választ kapni rá.
Segítséget szeretnék kérni! Flacot és DSD-t szoktam hallgatnia következő szerkentyűn: Xiaomi Note 7 (USB Audio Player Pro), iBasso DC02, Marantz vég és JM Lab dobozok.
A problémám az, hogy néhány lemez borítóképe hiányzik. Kiderítettem, hogy akkor működik jól, ha a borítókép be van ágyazva minden egyes számba. Ha csak úgy ott van a mappában, akkor nem látszik a lejátszó felületen.
A kérdésem az, hogy hogyan tudom a Flac fájlokba betenni utólag a borítóképet? Ha már volt rá megoldás, és nem találtam meg, nézzétek el nekem, mert 2004-től átolvasni a topikot nem egyszerű. Kereső nem adott rá megoldást.
Tehát nem mappába, hanem közvetlenül a Flac vagy DSD fájlba!
Köszönöm!
ui: Ubuntu alá kellene, de meg tudom wine-al oldani esetleg. A foobar megy linux alatt, de nem jöttem rá, hogyan lehet vele megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- BestBuy topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lexus, Toyota topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest