Hirdetés
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Köszönöm a segítő szándékot, de sajnos egyelőre nem jutottam előrébb.
- Emlékeim szerint a konverzió előtt szólt a program, hogy a megadott változtatásoknak megfelelően megváltoznak végérvényesen a fájlok, biztosan akarom-e. Hogy pontosan hogyan hívtam ezt életre azt sajnos nem tudom, ma is kísérletezem még vele.
- az ilyen utólagos erősítés negatív hatásaival nagyjából tisztában vagyok, csak amolyan szükségmegoldásként alkalmaznám (ebben a láncban momentán a fejhallgatóm a leggyengébb szerintem - Philips SHS 8200)
- Az általad említett PreAmp funkció ha jól látom, akkor a foobar beállítása, de a Sony lejátszómon ugye nem foobar fut... csak én futok

szerk: A replay gaint elvileg lehet állítani a beállításokban külön-külön számonként, amit csak TAG-ben tárol, de látszólag (hallszólag) nincs változás.Még egyszer leírom a célt, hogy ne vesszünk el részletekben:
szeretnék egy több albumról összeválogatott zenei gyűjteményt "azonos hangerőre hozni" (normalize), úgy hogy eközben ne csökkenjen a számok hangereje "túlzottan nagy" mértékben - lásd Sony gyenge kimenete korlátozó tényező.Valahogyan
az azonos hangerőre hozás sikerült, de ha jól értem, akkor nem hajlandó számot erősíteni, így mindent a leghalkabbhoz igazított, ami nekem nem jó.
Ha más szoftverrel egyszerűbben/ egyáltalán meg lehet oldani ezt a dolgot, azt is szívesen várom.Üdv:
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az azonos hangerőre hozás sikerült, de ha jól értem, akkor nem hajlandó számot erősíteni, így mindent a leghalkabbhoz igazított, ami nekem nem jó.