- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
Dr. Akula #18 üzenetére
Ahol a dögös, pláne valósághűségre törekvő grafika kell, ott bizonyosan öngyilkos ötlet lenne nekiállni Unity-vel. Csak ez egyszerűen nem minden játéknál prioritás. Ezért mondom, hogy más stílus, más célközönség. Azaz én nem temetném az Unity-t, csak mert rakás játékra nem ideális, mert ott van sok, amire meg talán igen.
-
Ryder62
őstag
válasz
Dr. Akula #18 üzenetére
"Unityvel azért ugyanaz a grafika mindenhol, mert ennyit lehet belőle kihozni."
Most jó nagy butaságot írtál. Nagyon szép játékokat lehet vele készíteni, csak ahhoz szaktudás is kell.
Azért van ennyi lowcost indie játék Unityval, mert olcsó, könnyen tanulható, jól dokumentált és több platformra lehet vele fejleszteni. A felhasználók kb 90%-ka nem is gondolja komolyan a fejlesztést, csak gyorsan összedob egy játékot aminek a bevételéből legalább a rezsit/lakbért/tandíjat ki tudja fizetni. -
Toncsi
aktív tag
válasz
Dr. Akula #18 üzenetére
Egy Velocidronera, Kerbal Space Programra azt mondani, hogy komolytalan dolog elég komolytalan
Pl.: A Velocidrone, az egyik legjobb versenydrón szimulátornak kikiáltott progi, amivel a "komolytalan" világbajnokok is a "komolytalan" világbajnokságra készülnek.
Értem én , hogy a grafika nem ér fel a legújabb csilivili játékokhoz, de nem ettől lesz komolytalan.
De pl.: a Subnautica-ba sem volt gond az általad említett komolytalan grafika (sőt rengeteg embernek különösen tetszett).
Az egy másik kérdés, hogy az egyszerűség és a könnyű hozzáférhetőség miatt rengetegen elkezdtek kísérletezni vele és sok "komolytalan" dolog is született, de erről nem önmagában a Unity tehet. Ezzel a hozzáállással a most feljövő Godox is ugyanannyira komolytalan...
Kb. ugyanolyan sznob kijelentés, minthogy csak az iphone A telefon, meg hogy a merci alatt nem is létezik autó. -
ddekany
veterán
válasz
Dr. Akula #10 üzenetére
Sok játék, ami széles közönséget akar célozni, eleve kell menjen IGP-n, és sokszor mobilon is. Nem tudom akkor is lényeges-e a különbség a két engine közt grafikában. Ha nem, akkor azt fogják választani a cégek, amivel hatékonyabb a fejlesztés, ill. jobb a felhozatal olyat ismerő fejlesztőből.
-
válasz
Dr. Akula #12 üzenetére
Egy idie fejlesztőnek az eddig ingyenes unity sokkal jobb alternatíva volt. Nem tudott annyit, mint egy unreal motor, de nem is volt rá szükség, és lehetett olcsón is adni az elkészült játékot. Persze lehet, hogy neked speciel sokkal fontosabb egy játékban a grafika (milyen jó is volt a Forspoken, ugye
vagy az idei CoD
), de sok embernek többet ér a 'játék'. Ezért is ment nagyot eladások terén mind a Vampire Survivors (egy pixelgrafikus (!!!) játék), mind az Among Us, de a Cult of the Lamb sem volt kis eladású (mind a unity-t használták). És ezek csak a jéghegy csúcsai voltak (amikkel én is találkoztam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest