- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
(Bundás) #3779 üzenetére
Ez az egész update dolog egy nagy átverés, megcélozva az emberek hiúságát.
Kiadnak azért több pénzt, mert más cimke van a terméken. Gyanítom, hogy ugyanaz a termék van a dobozban, mint az x forinttal olcsóbb, ugyanaz a gyártó által gyártott cucc.
Ha az ember úgy kezd el fogyni, ahogy a testépítők, akkor sztem sokkal jobb / tartósabb eredményt tud elérni.
Update ketchup kontra natúr paradicsom
Update májas kontra csirkehús
Update kóbász kontra halkonzerv
Minden esetben az utóbbi sokkal jobb, egészségesebb.
Ha érdekel, van egy kicsivel feljebb egy link, ahol egy testépítő (Drugs Bunny) kifejti a véleményét a modern diétákkal kapcsolatban. ''Kezdő'' diétázóknak sztem tanúlságos olvasmány. Vagy ajánlom a BBTV 11 adását. A filmben szereplő személy Drugs Bunny.
[link] -
LOTR
addikt
válasz
(Bundás) #3779 üzenetére
azt azért nem gondoltam volna, hogy komolyan kérded
mégis milyen za az update ásványvíz?
az egyik hízlal az update nem?
valóban van olyan update cucc, amibe néhány összetevőt kevésbé hízlalóra cseréltek, de attól még nem biztos, hoyg diétás lesz
annak való a norbiápdét, akik nem tudnak lemondani a hétköznapi kajákról- ahogy Fless is írta -, de természetesen ez miatt nem is olyan eredményes (értem ezt az alatt, hogy egy hc diétával bárki le tud(na) fogyni)
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
(Bundás) #3777 üzenetére
a norbi csak kitalálta ezt az update logot, mert ez semmi más csak egy reklám, vagy inkább egy jó marketingfogás, aki egy kicsit is ért a dologhoz az ezeket már régen tudta
tehát a lényeg, a norbi kiadott egy könyvet amibe összefoglalt elég sok mindent, aztán felkapták ezt az update őrületet és BUMM
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest