- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli
aktív tag
válasz
Tsebacsi #9337 üzenetére
Említed a youtube tornát pont a napokban keresgettem ebben a témában videókat. Biciklizést szivesen nyomnám,lányommal szerettünk tekerni,volt hogy napi 10-15km megvolt egybe,de csak kényelmes nézelődős tempóban. Megpróbálok az üléssel barkácsolni valamit.
inf3rno
Nekem is műteni kellene szalagprobléma miatt,,hosszú távon ha terhelem futással pl akkor szeret kificamodni és már unom azt kicsit. -
kugli
aktív tag
válasz
Tsebacsi #9333 üzenetére
Mindenképp szeretnék plusz mozgást a súlyzózás mellé. Csak azt nem tudom mivel tudnék kezdeni. Doki szerint szabad vissza térni edzéshez,de nagyon azt érzem hogy csak tyúklépésben tudok bármivel is haladni. Úszás körülményes sok időmet venné el,biciklizés egyenlőre nem jó az ülés miatt . Kocogás futás marad. Illetve kertészkedési otthoni munkákkal többet terhelni magam.
inf3rno
Korábbi térdsérülés miatt hosszú távon nem bírja a bal térdem a futást. Próbáltam aszfalton,futópályán és futógépen is. -
boost
veterán
válasz
Tsebacsi #8656 üzenetére
130 kilónál, bár nem tudom hány centi vagy, de én hanyagolnák minden edzést. Egyrészt a hirtelen energiafelhasználás még éhesebbé tesz, másrészt a testnek se jó, ha pl nekiállsz 130 kilósan kocogni. Meg azt is fogod hinni, hogy ehetsz még, hiszed leedzed. Nem ilyen egyszerű a matek. Ha teheted reggel 30 perc séta, este 30 perc séta, közben meg ötször egyél keveset. Én pl egy kiflit eszem, három szeletre vágom, majd azokat megfelezem középen, és így kapok egy tányérnyi kiflit, amit 8-10 percig eszem a fenti sonkával.
Van, hogy az utolsó két 1/6-ra már nincs is kedvem, megvan az ettem érzés, megvolt az ízélmény, és a többiek közben végeztek. Szerintem ezek fontosak, fontosabbak, mint, hogy mit rendelj. Ha bármit eszel, vegyél hozzá salit, sokat, és azzal túrbózd fel, a bármit pedig mennyiségben csökkentsd. Pl ha ebédes bisztróba megyek, mindig kérek dobozt, és beöntöm a felét, estére jó lesz. A reggeli meg esti gyorsabb séta nem csak a zsírt égeti, de a vacsoraidőt is kitölti. Szerintem nagyon sok múlik azon, hogy mennyi időd van kajálni, milyen ízekre vágysz, és nem azon, hogy ténylegesen mennyi kajára van szükséged. Hiszen nem lennél különben 130kg. Ezeket a szitukat próbáld meghackelni. Hogy pont ne érj rá kajálni, mert sétálsz, ne legyen kedved este 10kor enni, mert pl filmet nézel vagy jobb dolgod van. Ezek sokat segítenek. -
LuSa
csendes tag
válasz
Tsebacsi #8653 üzenetére
Ahogy néztem, ezek az étkezések kalória mennyiségben már eléggé feszítettek, így elvileg semmi más nem fér már bele, ha fogyni szeretnél reltaíve kevés mozgással. Korpovit keksz, és puffasztott rizs pláne nem, mindkettőben van bőven kalória. Súlyzós edzésnél nem kell nagy dologra gondolni, kis súlyokkal teljes testes edzést kell végezni, és ha akarod később fokozhatod a terhelést. Sok sikert és kiartást, szükséged lesz rá
-
LuSa
csendes tag
válasz
Tsebacsi #8650 üzenetére
Szia,
A jót és finomat magad tudod elkészíteni, de pl a teletálnál is van ilyen, Fitt Full day menü, 4 vagy 5 étkezésből áll egy nap.
Vgy az update menüből a man U17 vagy 19.
Ha e mellé még beiktatsz heti 2 súlyzós edzést, akkor simán menni fog a fogyás véleményem szerint, akár izomvesztés nélkül. A lényeg, hogy ezeken az étkezéseken kívül ne fogyassz extra kalóriákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó