- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli
aktív tag
válasz
Tsebacsi #9337 üzenetére
Említed a youtube tornát pont a napokban keresgettem ebben a témában videókat. Biciklizést szivesen nyomnám,lányommal szerettünk tekerni,volt hogy napi 10-15km megvolt egybe,de csak kényelmes nézelődős tempóban. Megpróbálok az üléssel barkácsolni valamit.
inf3rno
Nekem is műteni kellene szalagprobléma miatt,,hosszú távon ha terhelem futással pl akkor szeret kificamodni és már unom azt kicsit. -
kugli
aktív tag
válasz
Tsebacsi #9333 üzenetére
Mindenképp szeretnék plusz mozgást a súlyzózás mellé. Csak azt nem tudom mivel tudnék kezdeni. Doki szerint szabad vissza térni edzéshez,de nagyon azt érzem hogy csak tyúklépésben tudok bármivel is haladni. Úszás körülményes sok időmet venné el,biciklizés egyenlőre nem jó az ülés miatt . Kocogás futás marad. Illetve kertészkedési otthoni munkákkal többet terhelni magam.
inf3rno
Korábbi térdsérülés miatt hosszú távon nem bírja a bal térdem a futást. Próbáltam aszfalton,futópályán és futógépen is. -
kugli
aktív tag
Köszönöm a tanácsokat!
Súlyzós edzéstől én is félek még,bár csak kar és váll gyakorlatokat csináltam korábban is kis súlyokkal,inkább saját testsúlyos gyakorlatokat alkalmaztam. Futás kocogást nem bírtam hosszú távon betonon. 3 hónap telt el műtét óta. Munkába 2 hét után vissza tudtam térni, fuvarozásban sofőrként dolgozok. Eleinte 1 zsugor víz is problémát okozott,az idő haladtával jobb már a helyzet,kerti munkában is egyre jobban tudom magam terhelni. De,és itt jön a de… ahogy írtátok nagyon óvatosan szeretném újra kezdeni a tornát,a munkával is nagyon félve vigyázva terhelem magam.
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Nem találok megfelelő topikot,esetleg irányítsatok át ha van jobb.
Szóval belső aranyér műtét után vagyok ,és szeretnék visszatérni kicsit a mozgás világába nem csak a séta erejéig. Doki azt mondta nyugodtan kezdjem fekvőtámaszokkal saját testsúlyos mozgásformákkal. De mégis milyet. Műtét előtt nagyjából már kitapasztaltam milyen gyakorlatokat használok,van benne klasszikus kézi súlyzózás is hogy azért legyen némi látszat. 2-3 kg zsír leadása volt a cél mindig egy elfogadható erőnlét megtartása mellett,meg persze jó lett volna kicsit jobban is kinézni. Aztán a kialakulóban lévő hátsó problémám egyszer csak berobbant,nem volt választásom februárban beavatkozás. 3 hónap után már nagyon tunya vagyok,szeretnék újra mozogni de kellene némi ötlet milyen mozgásforma ami nekem való,ami nem okoz több bajt mint hasznot. Hasazás felejtős,legalábbis a fekvős gyakorlatok.
Ha tudtok ilyen jellegű segítséget tippeket adni megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD