- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esetleg otthon Tv előtt ha van hely, youtube-on van sok aerobik videó, edzők videókkal akiket lehet nézni-utánuk csinálni (tudom hogy tv torna feeling de hasznos), egy 20-30 perces "ugrálós" edzés elég sok kalória tud lenni, és a térded sem terheli annyira, lépegetsz ide-oda ritmikusan.
Úszás lenne tényleg a legjobb, saját tapasztalat, és persze a bicaj, amint a lenti dolgok helyrejönnek. Esetleg ott lehet párnával, egyéb okosabb megoldásokkal segíteni a kényes helyen a súly jobb elosztását. -
A kar és váll szerintem most is mehet, azért azokat lehet vagy ülve csinálni, vagy olyan súlyokkal, ami nem terhelnek annyira, főleg az alsóbb területeken.
Viszont hogy ha ténylegesen vitalitás visszanyerés vagy fogyás a cél, akkor szvsz kénytelen leszel valamilyen aktívabb mozgásformát is választani a súlyzózáson kívül, az csak kiegészítő, célirányos izomtömeg növelésre lesz jó. -
inf3rno
nagyúr
Hát amit régen sokat csináltam az 15 guggolás, 10 fekvő, 5 húzódzkodás 1 perc alatt 30x. Ezek neked nem feltétlen működnek, de ki tudsz találni valami hasonló mini köredzést magadnak olyan gyakorlatokból, amik működnek. Ha tudsz futni, kocogni, akkor azt is tudom javasolni napi 3-5km már látszik 2-3 hónap után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10