Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
-Nándesz- #8427 üzenetére
Éppen úszok, ezt most a nyugágyon írom a parton. Lehet, veszek majd bérletet usziba.
Rengeteget szoktam gyalogolni, régen teljesítménytúráztam, és ahová lehet, a lábaim visznek; és igen, a tempós séta most a legjobb.Menne a kocogás is, csak a térdemet féltem. De valamikor el kell kezdeni, mert a gyaloglás rengeteg idő, és kevesebb elégetett kalória.
-
Fred23
nagyúr
válasz
-Nándesz- #8415 üzenetére
Ha elkezd romlani a kedvem, és enervált leszek, emelek a kcal-bevitelen egyből. Most ránézésre kevesebbet fogyasztok még a korábbinál is, kalóriában mégis több a sok mag miatt. Nem ritka, hogy 200g pisztácia is lecsúszik egy nap, és időnként ehhez jön még a többi mag.
Most úgy ment le a 8 kiló 2 hónap alatt, hogy olyan 1700-2000 kcal/nap között viszek be.
De tippre így is lassulni fog a fogyásom, vagyis nem lesz megint 8 kiló fogyás a következő 2 hónap után. 7-et azért jó lenne leadni. -
fecaga21
senior tag
válasz
-Nándesz- #8391 üzenetére
Most lehet hülyeségnek hangzik, de én észre veszem magamon a tükör előtt, hogy a póló meg az ing szebben áll a hasamon, nem áll ki pocaknál, biztos hogy lejött hasból az a 3 kg, de erre rájön még a napi fél óra futás is gondolom. Egyébként ma ezt ettem:
Reggeli:1db főtt virsli,1 db főtt tojással, 2 db uborkával
Ebéd: 1 tál meggyleves
Délután: Kb 10 szem főtt újborgonya és 1 db sült csirkeszárny plusz 1 kis bűnözés 1 db mákos sütemény, még nap közben elrágcsáltam 2 db almát, meg egy kis meggyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Battlefield 6
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Yettel topik
- Cyberpunk 2077
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Könyvajánló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest