- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Gratulálok én is!
Az a baj az egészséges étkezéssel, hogy ha nincs egy saját farmod, ahol legalább 100 éve nem használt vegyszert és műtrágyát senki, és ahová még benzingőz sem jut el, akkor nem tudsz olyan étrendet összeállítani, amibe nem lehet belekötni. Szóval én is abban hiszek, hogy meg kell venni a lehető legjobb minőségű kaját (pl. csirkemellsonka), amit csak lehet, és bízni kell benne, hogy a benne lévő haszontalan/káros dolgokkal elbánik a szervezetünk. Nem oda szeretnék kilyukadni, hogy ennél jobb módszer nem is létezik, hanem hogy egyrészt mindenbe bele lehet kötni, másrészt pedig - és ez lenne a lényeg - ha valaki a kalóriabevitel mellett arra is odafigyel, hogy megfelelően működjön az anyagcseréje, akkor sokkal egészségesebb lesz.
Az élelmiszeriparban történő galádságokról egyébként nem estig, hanem akár év végéig lehetne beszélni, de teljesen kikerülni - szerintem - lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest