Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
"Nekem haver mondta, hogy a biciklizés szart se ér, de már 88kgnál vagyok "
Ez attól függ, milyen puzulson csinálja és mennyi ideig.. butaság, hogy szart sem ér, ezt így nem lehet kijelenteni: Ha csak lötyögsz, az valóban nem ér túl sokat fogyókúra szempontjából

"Egyél naponta többször (5-6) 200-250 kcal-t / étkezés"
Naponta 5-6x200 kcal étkezés neki - feltéve hogy férfi - nagyon kevés lesz. Az alapanyagcsere egy férfinál több, mint 1400 kcal. Ki kell számolni az alapanyagcserét és azt elfogyasztani legalább egy nap! (én 60 kg vagyok, 160 centi és nő, és nekem 1400 körül van!! Ha ő férfi, és ennél súlyosabb, akkor csak több). A napi 1000 kcal és alatti fogyókúra KÁROS és jo-jo effektust okoz, ha valaki hosszútávon csinálja.
Ráadásul ezt nem lehet így leegyszerűsíteni, hogy 6x250, vagy 5x250. Reggel például több energiára van szükség, és inkább szénhidrát alapú tápanyagra, míg estefelé és edzések után jobb a fehérjedús táplálék. Vacsorára pedig a kimondottan szénhidrátszegény. Ezért az elosztás egyáltalán nem ilyen, hanem inkább kb. 25%-20%-25%-20%-10%. Ez reálisabban fedezi a napi szükségletet. Természetesen az sem mindegy, a kalória miből származik! Fehérje, zsír, vagy szénhidrát. Ha nagyon bele akar mélyedni, akkor érdemes utánaolvasnia a témának. De szerintem neki elsőre az is elég lesz, ha életmódot vált és megtanulja mikkel váltsa ki az eddig megszokott élelmiszereket egészségesebbekre.hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...