Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Golfórát csinált a Huawei a gyönyörű GT 6 Próból
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
T 1000
aktív tag
Mindenek előtt szertnék gratulálni a topic indítójához, hihetetlenül inteligens 15 éves srác vagy. Dehogy valamit hozzá tegyek én is, elmondom a tapasztalataimat: 18 évesen 94 kiló voltam, abszolulte nem kövér, max egy picit ''testes'', majd egy baleset következtében, korházban 6 nap alatt 22!!! kilót fogytam. Kijöttem a korházból 72 kilósan, kicsit örülve milyen csini vagyok, majd lassan visszatérve a régi életmódomhoz 2 hónap alatt visszahíztam pontosan 93.9 kg-ra. Vagyis beállt a súlyom az eredeti szintre. Én azt vallom, (azóta mint közgazdász), hogy ha kevesebb a bevétel, mint a kiadás, annak fogyás a vége. És itt jön be HiperG tapasztalata: figyeljünk oda, mit is eszünk, de a legfontosabb a MOZGÁS. Mindenki találjon olyan sportot, amit szeret, és azt RENDSZERESEN űzze, higgyétek el beválik. Én heti 1x focizok 2 órát (a vége már halál) és kocogok 2 hete. Nagyon lassan fogyok, de az akarat erős, és úgy is a remény hal meg utoljára.....

Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs