Hirdetés
- iPhone topik
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Ugyanezen elvet (illetve nagyon hasonlót) követve fogytam le anno én is 2,5 évvel ezelőtt. 137 kiló voltam és 195 centi körül. Tegyük hozzá hogy azért volt rajtam izomból is szerencsére, mert mindig sokat edzettem, csak elkényelmesedtem és kezdett meglátszani.
Szóval drasztikusan megváltoztattam az étrendem (én pl. szénhidrátot nem ajánlom hús mellé, inkább zöldséggel v. ananásszal ettem a csirkét/halat), + én is csak ásványvizet/citromos vizet ittam, ill. ilyen nagyon low-calorie drink-eket és gyógyteákat. A lényeg: egy év alatt 30 kiló mínusz, azóta is tartom és mellé elég sok izmot felszedtem. Visszahízni egyébként azóta se tudok, pedig próbáltam már.
Néha egy +-4-5 kiló felcsúszik, de aztán utána egyből megy is le. 
Gratulálok HiperGé kollégának is a remek eredményhez, ugye, nem is olyan nehéz? ;) Persze, én könnyen beszélek, első hónapban vért pisáltam, de utána már nem hiányoztak a régi kaják és életstílusom...
Aktív témák
- Seasonic Prime PX-1300 1300W 80+ Platinum Garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB - Garancia: 2027.07.22
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS érintő i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- XPS 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bontatlan HP Toll 2.0
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval drasztikusan megváltoztattam az étrendem (én pl. szénhidrátot nem ajánlom hús mellé, inkább zöldséggel v. ananásszal ettem a csirkét/halat), + én is csak ásványvizet/citromos vizet ittam, ill. ilyen nagyon low-calorie drink-eket és gyógyteákat. A lényeg: egy év alatt 30 kiló mínusz, azóta is tartom és mellé elég sok izmot felszedtem. Visszahízni egyébként azóta se tudok, pedig próbáltam már.
Néha egy +-4-5 kiló felcsúszik, de aztán utána egyből megy is le.