- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Ugyanezen elvet (illetve nagyon hasonlót) követve fogytam le anno én is 2,5 évvel ezelőtt. 137 kiló voltam és 195 centi körül. Tegyük hozzá hogy azért volt rajtam izomból is szerencsére, mert mindig sokat edzettem, csak elkényelmesedtem és kezdett meglátszani.
Szóval drasztikusan megváltoztattam az étrendem (én pl. szénhidrátot nem ajánlom hús mellé, inkább zöldséggel v. ananásszal ettem a csirkét/halat), + én is csak ásványvizet/citromos vizet ittam, ill. ilyen nagyon low-calorie drink-eket és gyógyteákat. A lényeg: egy év alatt 30 kiló mínusz, azóta is tartom és mellé elég sok izmot felszedtem. Visszahízni egyébként azóta se tudok, pedig próbáltam már.
Néha egy +-4-5 kiló felcsúszik, de aztán utána egyből megy is le. 
Gratulálok HiperGé kollégának is a remek eredményhez, ugye, nem is olyan nehéz? ;) Persze, én könnyen beszélek, első hónapban vért pisáltam, de utána már nem hiányoztak a régi kaják és életstílusom...
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szigorít a Discord: jön az életkor-ellenőrzés
- További aktív témák...
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szóval drasztikusan megváltoztattam az étrendem (én pl. szénhidrátot nem ajánlom hús mellé, inkább zöldséggel v. ananásszal ettem a csirkét/halat), + én is csak ásványvizet/citromos vizet ittam, ill. ilyen nagyon low-calorie drink-eket és gyógyteákat. A lényeg: egy év alatt 30 kiló mínusz, azóta is tartom és mellé elég sok izmot felszedtem. Visszahízni egyébként azóta se tudok, pedig próbáltam már.
Néha egy +-4-5 kiló felcsúszik, de aztán utána egyből megy is le.