- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz AMD Power #996 üzenetére
De nem is ez a rendszer van ott,mi is digi-ről léptünk át
viktorhu:Az már nyilván technikailag visszafele lépés lenne.Bár nekem így is megy még egy wifi router a klíma miatt,ez a huawei valamiért nem akar párosulni,így előszedtem a régi asus routerem azzal már minden faxa.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Hát nálunk már ráfért magába az is,hogy újra lett kábelezve minden,kicsit már elavult a koax és a többi.Most van egy üvegszál és pá
(#990) AMD Power:A router nélkül nehéz lenne szolgáltatást nyújtaniuk
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
AMD Power
titán
Hoztak routert is! Beszaro*. Ennyi pénzért még az is jár?
-
addikt
válasz AMD Power #987 üzenetére
Itt jön az üveg kábel (ha az jön), az bele a HG8245H (TV elosztó, router egyben) digitális elosztóba, onnan tovább UTP-vel az IPTV (TV) vevőegységbe. Kábeles netet a HG8245H-ból tudsz tovább vinni, gondolom az XBOX-hoz megy 1 UTP kábel, gondolom ez a kábel maradt a régi.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz AMD Power #986 üzenetére
Ma megjöttek. Be is kötötték. Az a kérdésem ,hogy nekünk eddig a Digi boxba nem ment net kábel. Ebbe igen!? Illetve mivel már mindenki alszik nem tudom megnézni ,hogy a routerbe illetve az Xboxba melyik/milyen netkábel lett beledugva. Ha egyáltalán "cserélték". Eddig ugye a Digi volt benne. Holnap reggel megnézem.
-
AMD Power
titán
válasz FreedomHUN #985 üzenetére
Ebben teljesen igazad van.
-
AMD Power
titán
Megrendeltem a Flipet. Ebbe a lakasunkba eleg lesz a sima 150 nettel,2 db boxal. Kemen 4300Ff havonta. A DIGI most 6700Ft.
-
gurabli
őstag
válasz Gubu0101 #978 üzenetére
Most van Digi műholdam, mert ahol lakom, sajnos nincs kábel. Én saját 80-as tükröt raktam fel, egy Inverto Black Ultra LNB-vel, gondosan beallítva, sőt, még a gagyi fehér rgb kábelüket is kicseréltem, f csatlakozókkal. Soha semmi gond a vétellel, pedig pont az a tp gyenge, ahol a Digisport HD van.
Nekem hiányzik a gigabites net, de leginkább az upload (munkához is kellett, de Plex miatt is, CCTV). Szerencsére volt Inviteles terület, így egyrészt lett rögtön Flip is, valamint nagyon korrekt árat kaptam netre T-től (ami emígy horribilis ár/érték arányban van). Szépen és stabilan működik, 500 Mbit, optikai hiányában ez a max, valamint nem a legjobb a ping (tipikus koax), de ez mind ok, csak gyötrelem az upload.Előtte minden volt egy helyen: optika T (Flip) és Digi, UPC. Voltam mindnél, sőt, volt párhuzamosan kettő is UPC-nel vartam a kikötést, Digit már bekötötték. Vándoroltam a foci miatt Különben nem is lenne tv előfizetésem, max Mindigtv m4 miatt.
[ Szerkesztve ]
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
válasz FreedomHUN #977 üzenetére
Elhiszem, nem is azért írtam, mert nem. Nekem, amíg volt Digi, csak jó tapasztalataim voltak, nagyon szerettem. Szerencsére van választék
-
Gubu0101
veterán
Nekem/nekünk az internettel nem volt gond,inkább a tv adások amik elég sűrűn random vagy épp vihar miatt lefagytak vagy megakadt stb stb.Vidéken műholdassal(szülőknél) szolnokon a kábelen is ugyan ez volt/van.Jó pár év után már idegesítő..
Jött a Flip és léptünk is át,részemről eddig hibátlan minden.Szerintem a 250 Mbit net bőven elég egy átlag embernek.Én is torrentezek,töltögetek le 50-60 Gb-os játékot vagy filmet(4k) csurdogál azért 27 Mbit-el lefele szépen,multizok stb.Tévé csatornákkal semmi gond,bármilyen idő van nincs az,hogy össze vissza akadozik, igaz a beltéri engem is irritál de hát ez van.
-
gurabli
őstag
válasz FreedomHUN #975 üzenetére
Hát, ezen kár vitázni. Nálam két h3lyen hibátlanul ment, vagy még úgy 5-6 ismerősnek.
Biztos van olyan hely, ahol nem megy. Csak a kíváncsiság miatt, milyen router és milyen firmware van rajta?
[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
válasz FreedomHUN #972 üzenetére
Hogy menekülnének tőlük az emberek, az vicces túlzás Ha valakitől menekülnek, az T.
Két helyen is volt Digim, ráadásul az egyik nem is optika. Megfelelő routerrel (az esetek 90%-ban itt bukik a dolog) 950+ felett volt mindig. Az upload szinte max. Ping magyar szerverrel 2ms szinte mindig, de távolabbi, pl. EU vagy USA szerverekkel is kiváló. Most T-nél örülök, ha 9-10 alá megy, btw.
No, ez nem érdekes, csak kíméljük már meg egymást ettől a menekülnek meg stb szövegtől.
-
AMD Power
titán
válasz FreedomHUN #972 üzenetére
Tudom tudom.... de itt nem is ezen volt a hangsuly.
-
veterán
-
AMD Power
titán
BL kozvetit a Flip?
-
gurabli
őstag
válasz AMD Power #963 üzenetére
Hát, nálunk (amikor olyan helyen laktam, ahol volt Digi), mindenkinél két napon belül minden megvolt és soha semmi gond. Ellenben T-re három hetet vártam. Szerintem egyformán jó és rossz mind. A gigabites net pedig valami kegyetlen jó
-
-
gurabli
őstag
válasz FreedomHUN #960 üzenetére
Látod, ez jogos. Mondjuk NG van, de a Digi sajátjai ebben nem túl jók. Igazából az dönt, hogy mi kell inkább, ami van az egyikben, de nincs a másikban. Illetve a net sebessége.
-
AMD Power
titán
válasz FreedomHUN #960 üzenetére
Nekem szemely szerint a Flip jobb lesz.
-
gurabli
őstag
válasz viktorhu #958 üzenetére
Lényegében igen. Ha mindkettőnek, akkor pedig az igények alapján kell dönteni. Diginél kegyetlen gyors a net, de lehet bőven elég a Flip sebessége is. Digi előnye, hogy nem kell box a tv-hez, mehet a tévébe, ha dvb-c tuner van a tévében. Valamint a dvb-c képminősége jobb, mint az iptv, de ne valami hatalmas különbségre gondolj.
-
gurabli
őstag
Digivel jobban jártok, ha fociról (sportról) van szó (na meg különben is), mert most kerül be a Digihez a Spíler 1 és 2, így egyedül a Diginél lesz elérhető minden hazai sportcsatorna. Spíler 1 és 2 csak SD, kábelen minden más HD, műholdon Digisport 3 és SportTV 2 SD.
Szerk: Azt kellene tudni, melyik ligákat szereti leginkább? Mert pl angol és spanyol a Spíleren van, ha nem hiányzik a Digisportról az olasz, akkor lehet jobb a Flip, mert ott pár hónapig még van Spíler 1-2 HD-ben, hűség meg nincs, bármikor lehet váltani.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Aposom nagy foci manias. Neki gondoltuk ezt a Flipet. Mennyi "focis" csatorna van naluk? Amin megy mondjuk az Angol, Spanyol stb..... foci!?
-
Is-tee
aktív tag
válasz FreedomHUN #951 üzenetére
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Parkside szerszám kibeszélő
- Külpolitika
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest