- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz Gubu0101 #978 üzenetére
Most van Digi műholdam, mert ahol lakom, sajnos nincs kábel. Én saját 80-as tükröt raktam fel, egy Inverto Black Ultra LNB-vel, gondosan beallítva, sőt, még a gagyi fehér rgb kábelüket is kicseréltem, f csatlakozókkal. Soha semmi gond a vétellel, pedig pont az a tp gyenge, ahol a Digisport HD van.
Nekem hiányzik a gigabites net, de leginkább az upload (munkához is kellett, de Plex miatt is, CCTV). Szerencsére volt Inviteles terület, így egyrészt lett rögtön Flip is, valamint nagyon korrekt árat kaptam netre T-től (ami emígy horribilis ár/érték arányban van). Szépen és stabilan működik, 500 Mbit, optikai hiányában ez a max, valamint nem a legjobb a ping (tipikus koax), de ez mind ok, csak gyötrelem az upload.Előtte minden volt egy helyen: optika T (Flip) és Digi, UPC. Voltam mindnél, sőt, volt párhuzamosan kettő is UPC-nel vartam a kikötést, Digit már bekötötték. Vándoroltam a foci miatt Különben nem is lenne tv előfizetésem, max Mindigtv m4 miatt.
[ Szerkesztve ]
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
válasz FreedomHUN #977 üzenetére
Elhiszem, nem is azért írtam, mert nem. Nekem, amíg volt Digi, csak jó tapasztalataim voltak, nagyon szerettem. Szerencsére van választék
-
gurabli
őstag
válasz FreedomHUN #975 üzenetére
Hát, ezen kár vitázni. Nálam két h3lyen hibátlanul ment, vagy még úgy 5-6 ismerősnek.
Biztos van olyan hely, ahol nem megy. Csak a kíváncsiság miatt, milyen router és milyen firmware van rajta?
[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
válasz FreedomHUN #972 üzenetére
Hogy menekülnének tőlük az emberek, az vicces túlzás Ha valakitől menekülnek, az T.
Két helyen is volt Digim, ráadásul az egyik nem is optika. Megfelelő routerrel (az esetek 90%-ban itt bukik a dolog) 950+ felett volt mindig. Az upload szinte max. Ping magyar szerverrel 2ms szinte mindig, de távolabbi, pl. EU vagy USA szerverekkel is kiváló. Most T-nél örülök, ha 9-10 alá megy, btw.
No, ez nem érdekes, csak kíméljük már meg egymást ettől a menekülnek meg stb szövegtől.
-
gurabli
őstag
válasz AMD Power #963 üzenetére
Hát, nálunk (amikor olyan helyen laktam, ahol volt Digi), mindenkinél két napon belül minden megvolt és soha semmi gond. Ellenben T-re három hetet vártam. Szerintem egyformán jó és rossz mind. A gigabites net pedig valami kegyetlen jó
-
gurabli
őstag
válasz FreedomHUN #960 üzenetére
Látod, ez jogos. Mondjuk NG van, de a Digi sajátjai ebben nem túl jók. Igazából az dönt, hogy mi kell inkább, ami van az egyikben, de nincs a másikban. Illetve a net sebessége.
-
gurabli
őstag
válasz viktorhu #958 üzenetére
Lényegében igen. Ha mindkettőnek, akkor pedig az igények alapján kell dönteni. Diginél kegyetlen gyors a net, de lehet bőven elég a Flip sebessége is. Digi előnye, hogy nem kell box a tv-hez, mehet a tévébe, ha dvb-c tuner van a tévében. Valamint a dvb-c képminősége jobb, mint az iptv, de ne valami hatalmas különbségre gondolj.
-
gurabli
őstag
Digivel jobban jártok, ha fociról (sportról) van szó (na meg különben is), mert most kerül be a Digihez a Spíler 1 és 2, így egyedül a Diginél lesz elérhető minden hazai sportcsatorna. Spíler 1 és 2 csak SD, kábelen minden más HD, műholdon Digisport 3 és SportTV 2 SD.
Szerk: Azt kellene tudni, melyik ligákat szereti leginkább? Mert pl angol és spanyol a Spíleren van, ha nem hiányzik a Digisportról az olasz, akkor lehet jobb a Flip, mert ott pár hónapig még van Spíler 1-2 HD-ben, hűség meg nincs, bármikor lehet váltani.
[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
Hát, ha van Digi, akkor nem sokat gondolkodnék. Ott azért kicsit más a sebesség. A dvb-c képminősége is érezhetően jobb, mint az iptv. Sőt, saját boxot is hasznalhatsz.
Kérdés, kell e sokkal gyorsabb net? Zavar-e a STB? Milyen adók kellenek? 3700 Ft-tért azért nagyon korrekt ára van."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
válasz szabogabor10 #745 üzenetére
Nem hiszem, hogy kamu. Az nagyon súlyos lenne.
Monjduk így esélyes, hogy a T-hez is bekerül. Jaj csak ne ebbe az új nyomorult csomagba rakják"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
Érdekesség: márciusban új helyre költöztünk. Nagy szomorúságomra itt csak a Telekom kábeles szolgáltatása érhető el (de legalább nem DSL), illetve az Invite, ami egy vicc.
A településen emígy van Digi, csak azon a részen nincs, ahol mi lakunk, illetve ez a helyzet a UPC-vel is.
Akkor néztem a Flipet, de persze nem volt elérhető a címemen. Kérdeztem a Digit és a UPC-t, hogy a közeljövőben várható-e a hálózat felénk történő bővítése, de sajnos mindkét helyről nemleges választ kaptam. Nincs mit tenni, előfizettem a Tré netre, egy éves hűséggel, 100/10-re, havi 6 rongyért (rablás).
Tegnap elém került egy Flipes reklám, megnéztem ismét a címem és láss csodát: elérhető nálam a Flip! pedig a Digi vagy a UPC továbrra sem érhető el. Ez azért érdekes, nem tudom mire vélni. Anno feliratkoztam az értesítésre, azt persze nem kaptam.Ez most vagy valami anomália a Flip rendszerében, vagy tudnak valamit, hogy érkezik a Digi (jaj, bár csak úgy lenne) vagy valami harmadik, ismeretlen dolog számomra.
Jó lenne felmondani a Tré hűséget, ami jövő év március végéig tart és 3700-ért tévéstől használni ugyanazt a netet + a tévét, amiért most 6e-et fizetek. Gondolom keményen kötbérezne a Tré..."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
Tudom, hogy nem valószínű, hogy tudtok segíteni, de azért feltennem a kérdést: Telekom koax elérhető, max 500-as sebességig. Digi és UPC nincs, csak Invitel xDSL. Tudtommal minden adott, hogy legyen Flip, persze nincs Emígy a településen máshol már van, mondjuk ott van Digi és UPC is, gondolom ez lehet az oka. Gödről van szó. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest