- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz viktorhu #1926 üzenetére
Köszönöm a segítséget, megpróbálom az általad leírtak szerint beállítani.
Ha nagyon nem megy akkor ppoe kapcsolat lesz. Eddig amiatt hanyagoltam ezt a beállítást, mert balga módon azt hittem, hogy a router admin/jelszó a majd az online fiókban lesz elérhető, a user/password-el egyetemben. Az elsőre megtaláltam a megoldást a tkom router alján, a másodikra pedig te hívtad fel a figyelmem.
A terv az általad felvázolt hálózati beállítás lenne.
Köszönöm még egyszer a segítséged.Ui.: Eddig csak jót mondhatok a flip-ről, a net stabilan jön azzal a tempóval amivel reklámozzák, a tv adások minősége a digihez képest sokkal jobb, a box is használható eszköz, ha csak tv-t néz az ember, akkor elég a box távirányítója a kezeléshez, hangerő szabályzás, tv kikapcsolás megy a beltéri távirányítójáról.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest