- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
Okés,köszönöm. És milyen sebességű net jár hozzá ezen az áron?illetve hány csatorna a tv-hez?
[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Megszűnt a Flip vagy mi lett,hogy nem elérhető a weboldal? Új előfizetésre most mennyi a tv internet havidíja -
Remekelek28
őstag
A tv knek a böngészője elég sil@ny. Talán a processzor gyenge bennük v nrm tudom. Nekem is 5 éves LG webos van. Youtubeozásra jó. Vagy esetleg egy filmet megnézni netflixen stb. De állandó böngészésre nem a leggyorsabb. Talán ott is az ár diktál. Ha csak 150 ezerért vettél tv t ennyi jár érte,de egy 600 ezres oled tv n már lehet gyorsabb a böngésző is.
Neteztem már boxon keresztül. Az se gyorsabb.Legjobb ha a laptopot összekötöd tv vel. Ha filmezni akarsz még csak vezeték sem kell.
[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
Már meglett. Ha valakinek kellene aki ugyancsam nem akarja mindig azt a hosszú karaktersorozatot begépelni
Jelszó megváltoztatása,módosítása :
Start menü futtatásba beírod hogy cmd
Megjelenik a parancssor, ahol kiadod az ipconfig parancsot.
Az alapértelmezett átjáró utáni szám a routered IP címe. Ezt a címet beírod a böngésződ címsorába, és belépsz a router adminisztrációs felületébe.
Megkeresed a WLAN vagy Wireless menüpontot, és átírod a password/jelszó értékét. -
Remekelek28
őstag
Sziasztok
A routernek hogyan lehet megváltoztatni a jelszavát? Elég hosdzu. Sajátot lehet e kreálni a gyári jelszó helyett?
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Az Arena 4 és a tv 4 foghato a flipnél? Mert ez a 2 csatorna adja a bundesliga meccseket.
-
Remekelek28
őstag
válasz FreedomHUN #1187 üzenetére
Köszi,ezzel a megoldással működik. Szinte pont 1 éve vettem a tv-t. Lehet,hogy évente frissiteni kell,de nem tudom.
Itt egy kép is a leirásról,akinek gondja lenne.[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Nemrég vettem észre,hogy a eltérinek a távirányitója már nem kapcsolja a tv-t,se ki,se be. Minden gomb müködik rajta,csak ez a bal felső,számomra fontos gomb nem. Mit állithattam el? Szerintetek jelezzem a flip hibajelentő fele? -
Remekelek28
őstag
Üdv
Nekem a számls már csak 3736 ft. Nrktek is? Ez gondolom az áfa miatt? -
Remekelek28
őstag
válasz sarkanyolo2 #490 üzenetére
Küldtek is valamilyen emailt,hogy regisztráljak,akkor majd ott átállitom köszi
-
Remekelek28
őstag
Nem tudjátok a telefont ki lehet iktatni? Illetve ha mégis használni szeretném,van olyan kábel,amivel mobillal összekötve lehet használni?
-
Remekelek28
őstag
válasz FreedomHUN #478 üzenetére
Köszi. Telekom nem volt. Digi volt és flip.
Régi képcsöves tv is jó lehet? Mert ha hdmi s boxot hoz,nem biztos. -
Remekelek28
őstag
válasz Remekelek28 #474 üzenetére
Közben van egy sejtésem,hogy optikai kábel lehet. De ez vajon mihez kell? Az ajtó mellett jön be. És korábban ebbe a lakásba volt flip.
-
Remekelek28
őstag
válasz FreedomHUN #378 üzenetére
Ja értem,na 1 hónapon belül már nekem is lesz szerintem
-
Remekelek28
őstag
válasz viktorhu #372 üzenetére
Viszont igy lehet jobban megéri a digi okos csomagja? Ott 4800 ft,de abból mintha 200 perc lebeszélhető lenne,plusz ha vezetékes beltéri se kell . persze itt a hűséget be kell vállalni.
Bár lehet félreértem azt a DigiTel 200-at??A flipet nektek hány nap alatt kötötték be a megrendelést követően?
[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne,hogy itt a flipnél a telefon a mobilhálózatokba is 5 ft? Mert ott nem látok külön percdijat.És most műholdas digim van,ebből egy HD-s beltéri egység felszabadulna.. Szerintetek,ha viszem a Fliphez,ott ez jó lenne a második TV-hez? Vagy csak az a fajta jó,amit a Flip ad?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest